Arama

WaRrioR - avatarı
WaRrioR
VIP VIP Üye
2 Şubat 2008       Mesaj #2188
WaRrioR - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
hakankobra adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba lütfen biri yardım etsin.. şimdi msnde görüntülü arama yapıyorum sonra mikrofonun ve kolonların soketlerini çıkarıyorum ama yinede karşı tarafa benim winampın sesi gidiyo hemde o kadar netki sanki karşı taraf kendi winampını açmış dinliyo.. bi türlü kapatamadım bunu. Benden başka kimsede bu olmuyor. NEDEN VE NASIL KAPATABİLİRİM. lütfen yardım edin

Hee bu arada ses kartım " realtekALC882 high-definition audio driver " buu şimdiden cevap verenlere teşekkür ediyorum

MİKROFON SOKETİ ÇIKTIĞINDA SES GİTMESİ İMKANSIZ PCNİZ DE AYRI BİR MİKROFON VARDIR YADA KULAKLIK FALAN TAKILIYSA ONDA MİKROFON OLABILIR OLMADI LEPTAP KULLANIYORSANIZ ÇOĞUNDA GÖRÜNMEYEN MİKROFON VARDIR ...
HA NE YAPARIM DERSEN EĞER SES AYARLARINA GİR VE MİK SESİNİ KAPAT ... Kİ SES AYARLARIDA BAZI PC DE İKİ TANE OLUR İKİSİNDEDE KAPATMA GEREKLİİ... KOLAY GELSİN

Alıntı
meleq12 adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar Msn Happy

bugun ususte elektriklerin gidip gelmesi sonucu pc allak bullak oldu. benim farkettigim sorunlar oncelikle klavye TR idi daha once fakat suan EN ve duzeltemiyorum. ayari vardi onu da bulamadim. basta msn olmak uzere bircok program calismiyor yeniden yukluyorum fayda etmiyor. pc'nin temasini windows klasik yapmak istedim ama olmadi suan windows xp'de ve degismiyor. en onemlisi masaustundeki tum programlar yokolmus ''belgelerim'' klasoru da dahil. belgelerim'e ''bilgisayarim''dan ulasabiliyorum ancak.
sorunlar kisaca boyle.. ne yapmam gerekiyor sorun nedir? bir cozumu var mi?
yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler Msn Happy

VİSTA YAMASI FALAN YÜKLEDİYSENİZ BAZI .dll leri değişiyor buda programların çalışmamasına neden oluyor mesala hesap makineniz çalışmıyor ŞAYET yüklediyseniz kaldırın ... sorun düzelecektir ...yani buyuzden olabilir sadece bir öneri..başka şeylerden de kaynaklanabilir ..
Son düzenleyen WaRrioR; 2 Şubat 2008 19:14 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Esqi qulağı qesiqlerden qim qaldı