Arama

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
15 Mart 2008       Mesaj #2310
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
scelimx adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar yine bi sorunlar ve soruyla karşınızdayım
explorer 7 kullanıyorum ve explorer sayfasını kapayınca bana 0x7c90le5a yönerge 0x0581114c bellek read olmadı hatası geliyo bu sadece biri her kapatmada farklı hata kodları geliyor...

Birde internetten film izlerken pc çok ağırlaşıyor yavaş hareket ediyor.önceleri böle bisorun yoktu acaba bu yavaşlama explorerdeki sorundan dolayımı oluyor.önceleri bölebir sorunum yoktu.Formattan sonra bu sorunlar çıktı..

teşekkürler..

Doğrudan "şu nedenden oluyor" diyebilmek oldukça zor. Windows kurulumundaki bir hata-eksiklik, aygıt sürücülerini yüklerken oluşan bir hata-eksiklik, Windows'un temel sistem dosyalarında oluşmuş olan bir bozukluk, virüs ya da türevi bir zararlı kodun bulaşmış olması gibi ihtimaller söz konusu. Internet Explorer 7 kurulumunu Windows Update sitesinden indirip yeniden kurmayı deneyin. Kaspersky Anti-Virus 7'yi kurup güncelledikten sonra sisteminizi taratın. Hangi windows sürümünü kullanıyorsunuz bilmiyorum ama Windows Media Player'ı da güncellemek isteyebilirsiniz. Bu codec paketini kurmayı da unutmayın: http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4376&s=95

Alıntı
mavrantli adlı kullanıcıdan alıntı

merhabalar
nette linklere tıklayınca hemen sayfa açmıyor birkaç kez tıklamam gerekiyor virüs diyorum ben ama mcafee internet güvenliği vardı normalde hiç virüs programı kulanmazdım ama yaptık bi hata onu kurdum kuralı tek tıklamayala işlem yapmıyor birkaçkez denemen gerkiyor mcafee kaldırdım pc biraz daha kendine geldi pcmede format atmak istemiyorum regeditten bunu düzeltebilecek birileri varsa bişeler yazabilir çekinmesin Msn Wink

şimdiden cevap yazanları sevmeye başladum Msn Happy

Allaha emnaet olun

Kullanmadığınız programları Program Ekle veya Kaldır'dan bulup kaldırınız. Anti-virüs programınızı kaldırdıysanız, Kaspersky Anti-Virus 7'yi kurun. Internet'te Türkçe dil desteği olan Windows hızlandırma/iyileştirme programları mevcut. Bunlardan birini yükleyip performans artışı sağlayabilirsiniz.

Alıntı
Leblebi adlı kullanıcıdan alıntı

oc066ftmpwx8

Bi süre önce corel draw yüklemiştim süresi dolduğu için programı silip yenisini indirdim fakat program kurmaya başladığımda ekle/kaldır, programlar, ve c/fless tan yani pc den tamamen kaldırdığım halde hala yukarıdaki hatayı veriyor..Ne yapmam gerek acil yardım?!

Bu programı kullanarak kaldırmayı deneyin:
Windows Installer CleanUp Utility
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.