Arama

Salazar Slytherin - Tek Mesaj #1

KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
15 Mart 2008       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Salazar Slytherin

Salazar Slytherin Slytherin binasını kuran büyücüdür. Binasına safkan ve en sinsi büyücüleri seçmiştir.

Salazar Slytherin, Godric Gryffindor ile aynı şatoda dünyaya gelmiş ve büyümüşler. Salazar defalarca Gryffindor ile arkadaşlık etmeye çalışsa da, bunu başaramamıştır, Godric Gryffindor bile. Godric Gryffindor mugglelarla çok iç içeydi. Ve Slytherin Muggle'ları sevmemeye başladı. Sonra Slytherin kalede başkaları ile arkadaşlıklar kurmaya çalıştı. Ama onlarda Gryffindor gibi aslanlara olan ilgilerinden dolayı Slytherin onlardan ve Gryffindor'dan nefret etmeye başladı. Sonra Slytherin yılanlarla ilişki kurmaya çalıştı.
Çok bilinen inançlar gibi Çataldili özel verilmiş bir hediye değildi. Salazar Slytherin yılan dilini anlamaya çalıştı. Onlarla konuşarak yıllarını harcadı, birçok değişik yılanla konuşarak dilini geliştirdi. Dersler arasında, o genellikle büyülerle uğraşırdı ama lanetlerle zamanını harcadı ve kendisi yenilerini yarattı. Salazar Avada Kedavra lanetini yarattı ve bu laneti horozlar üzerinde kullandı. Onları öldürerek Yılanların Kralı Basiliskleri ölmelerine izin vermedi. Yılanların onu arkadaşları olarak kabul etmesine minettardı başkaları yapmasa da.
Salazar diğer üçlü ile bir araya gelince Gryffindor'dan nefretinden dolayı yarı uyumlu çalıştı Hogwarts için. Hogwarts: Bir Tarih kitabında da belirtildiği gibi sonunda uyuşmazlıklar ortaya çıktı. Salazar Slytherin Hogwarts Okulu'na sadece saf kanların girmesini istiyordu, ama diğerleri buna karşı çıktı. Onların düşüncesi büyücü yeteneği olan herkesin bu okulda ders alabileceği üzerineydi. Bunun sonucunda onların düşünceleri Salazar Slytherin'e fazla gelmeye başladı ve okulu terketti. Ama bu onun okulda bir oda bırakmadan gittiği anlamına gelmiyordu. Okulda saklı favori yılanı Basiliskle bir oda bıraktı.
Salazar'ın okuldan ayrılışından sonra tek bilinen şey vücudunu korumak için bütün yıllar boyuncaNecromancy çalışmaya başladığıydı. Ya da bunun dışında dünyada olan bütün muggle-doğumluları nasıl yok edeceği hakkında olan çalışmalar yaptığıydı ve sonunda sırlar odası kurulmuştu insanlar bu odanın yerini bilmiyorlardı taki harry potter lavabonu üzerindeki slytherin logosunu görene kadar harry potter yılan işaretini okşadığı anda sırlar odasının sırrı çözülmüştü ve sırlar odası bulunmuştu artık bütün bir sorun başlamıştı orada ne olduğuydu? Bu sorunu tabiki okulun en cesur öğrencisi harry potter çözecekti tabi arkadaşı Ron'da yardım etti.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Gerçekçi ol imkansızı iste...