Arama

Aynacan - avatarı
Aynacan
VIP Gecenin Aydınlığı!
30 Mart 2008       Mesaj #2358
Aynacan - avatarı
VIP Gecenin Aydınlığı!
Alıntı
tunahantuna2003 adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar benım pc arada bır flash taktıgımda trojen alıyor bu konuda trojen kapmaması için önere bılecegınız trojen temızleme veya engelleyıcı programınız varmı emegınıze şimdiden teşekkür edıyorum kullandıgım virüs programı kaspesrsky ama engelleyemıyor herhaldekı benım temızleme acmamı beklıyor

Kullandığın Kaspersky Anti Virüs (KAV) programı ise doğrudur. Fakat birde Kaspersky İnternet Güvenliği (KİS) adı altında programı var onu kullanmanı tavsiye ederim.Çözüme ulaşmak için diğer programlar Spyware Doctor,Trojan Romever

Alıntı
fsn60 adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba benim öğrenmek istediğim şey net support kurulu olan yönetici bilgisayar açık değilken de ağdaki izlediği bilgisayarların yaptıklarını kayıt edebilirmi ve daha sonra bu pclerde yapılanları görebilirmi yoksa ana bilgisayarın açık olmasımı lazım geçmişi kayıt edebilmesi için bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

Öncelikle yönetici bilgisayar kapalı ise programın faaliyetini yapması olanaksız gibi fakat PC uyku moduna alınmış olabilir.Çünkü ağ bağlantısı Yönetici bilgisayar üzerinden yapıldığı için internet'e bağlanılması olanaksız olacaktır.

Alıntı
roadless61 adlı kullanıcıdan alıntı

ben buralarda daha yeniyim ya ben xp 2003 kullannıyom kapanırken bir uyarı geliyo wındovs exe kapatılamadımı diye bişe tam okuyamıyorum ozamana kadar kapanıyo yardımcı olun lutfen nedir o formatta yeni attım vallaMsn CryMsn CryMsn CryMsn CryMsn Cry

Aşağıdaki link'te Windows XP'de kapatma sorunlarını gidermek için kullanabileceğiniz kaynaklara başvurulmaktadır.

Windows XP'de kapatma sorunlarının giderilmesine yardımcı olan kaynaklar
Son düzenleyen ahmetgns; 30 Mart 2008 15:07 Sebep: Kısa aralıklarla yazılmış cevaplarınız birleştirildi.
Not: Bilgilendirme amaçlıdır.