Arama

Ahu Yağtu

Güncelleme: 19 Kasım 2015 Gösterim: 1.718 Cevap: 0
KAPTAN - avatarı
KAPTAN
Ziyaretçi
10 Ocak 2013       Mesaj #1
KAPTAN - avatarı
Ziyaretçi
1978 yılında İzmir'de doğdu. Çocukluğu Karşıyaka’da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Kafasına koyduğunu yapan, yaptığının da arkasında durduğunu her fırsatta dile getiren bir genç kızdı. Hayatta her şeye erken başladı. Daha 15’inde mankenliğe başladı. 34 bedendi ve zayıflığı yüzünden giydiği hiçbir kıyafet üzerinde durmuyordu. Disiplini ve çalışkanlığı sayesinde kısa sürede en aranılan isimler arasına girmeyi başardı. Sanat okulundan mezun oldu. İstanbul’a yerleşti. Defileden defileye koşturdu.

Sponsorlu Bağlantılar
20 yaşına geldiğinde artık modellikte istediği noktaya ulaştığına karar verip oyunculuğa adım attı. ‘90-60-90’, ‘Kampüsistan’ isimli dizilerde oynamaya başladı.

22 yaşında kendisinden 17 yaş büyük avukat Doğan Akçura’yla hayatını birleştirdi. Bu evlilik 5 yıl sürdü. Evliliği bittikten sonra hayatına yeni bir pencere daha açıp moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına başladı.

Oyunculuk kariyerine de ‘Kavak Yelleri’, ‘Aşk ve Ceza’ gibi çok izlenen dizilerle devam etti. ‘BBG’ gibi yarışmalarda sunuculuk yaptı. Bir yandan da “Her kıyafet ikinci bir şansı hak eder” düşüncesiyle açtığı Second Chance isimli mağazasının işleri için koşturdu. 2011 Mart ayında Cem Yılmaz’la yolları kesişti.

HABER

KAFASINA KOYDUĞUNU YAPAN iZMiRLi
12 Mart 2012

Herkes onu; Türkiye’nin en komik adamı Cem Yılmaz’la evlenip çocuğunu doğurmaya hazırlanan kadını, yani Ahu Yağtu’yu konuşuyor. İzmirli Yağtu’nun sırrı ne peki?

Podyum ve oyunculuk piyasasının sessiz sakin yol alan isimlerinin başında geliyordu Ahu Yağtu... Ta ki, Türkiye’nin en komik adamı Cem Yılmaz’la evlilik kararı alana kadar. Yıllardır meslek hanesine yazdırdığı mankenlik, oyunculuk, sunuculuk, stil danışmanlığı ve Second Chance Boutique isimli mağazasıyla uğraşırken bir anda Türkiye’nin en çok konuşulan kadınlarından biri oldu. Birkaç ay içinde evliliğe ikna etmişti Yılmaz’ı. Peki kimdi bu Ahu Yağtu?

Son düzenleyen Jumong; 19 Kasım 2015 10:04
Biyografi Konusu: Ahu Yağtu nereli hayatı kimdir.

Benzer Konular

30 Temmuz 2008 / BARIŞ Sinema tr
28 Mayıs 2012 / KisukE UraharA Sinema tr
27 Mayıs 2016 / Baturalp Tiyatro tr
10 Mart 2016 / Heulwen X-Sözlük