Arama

Volkan Keskin

Güncelleme: 13 Ocak 2013 Gösterim: 2.095 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
13 Ocak 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Volkan Keskin

Sponsorlu Bağlantılar
jumojumo

16 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul’da doğdu. Memleketi Samsun olan Volkan, Başkomiser babası sayesinde içinde İstanbul, Hatay, Elâzığ, Kırşehir ve Samsun’un yer aldığı, Anadolu’nun birçok ilinde eğitimini tamamladı.

19 Mayıs Üniversitesi Elektronik Bölümü öğrencisi olduğu dönemlerde, çevresinin yoğun ısrarı sonucunda, 2005 yılında modellik kariyerine başladı. Öğrencilik yıllarında tiyatro ile yakından ilgilenen Keskin, Londra merkezli bir ajansın dikkatini çekmeyi başardı ve ajansla sözleşme imzaladı. Sayısız defile ve sezon kataloglarında yer alan Volkan Keskin, yapımcıların dikkatlerini de çekmeyi başardı. Koliba Film’in yapımcılığını üstlendiği, Star TV ekranlarında yayımlanan ve başrol oyuncusu olduğu “Dağlar Delisi” isimli dizi, ilk TV projesi oldu. Fakülteden mezun olan Volkan Keskin, aynı zamanda ikinci diploma için kolları sıvadı ve İşletme Bölümü’nü de bitirerek, ikinci bir fakülte diplomasına sahip oldu. İstanbul Üniversitesi Bölüm Başkanı Suat ÖZTURNA ile bire bir “tiyatro ve tv oyunculuğu” üzerine eğitimlerini alarak, oyunculuk kariyerine bir artı daha ekledi. Volkan Keskin, Tiyatro Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini devam ettirmektedir.

2010 yılında “1453 Fetih” filmi için “BALABAN” karakteri ile Aksoy yapım ile anlaştı. Ancak film çekimleri sırasında talihsiz bir kaza geçirerek parmağını kırdığı için, film çekimine devam etmedi. 2013 yılında vizyona girecek olan ve daha önce de Orhan Günşiray, Kartal Tibet, Kuzey Vargın ve Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Suat Yalaz’ın “Asya Kaplanı” olarak adlandırılan çizgi roman kahramanı KARAOĞLAN’ın sinema filminde, KARAOĞLAN’ı canlandırmak için, ünlü yapımcı “Erol Avcı” ile el sıkıştı. 11 Ocak 2013 tarihinde vizyona girecek film için 12 milyon TL. bütçe harcandı.

Atları çok seven Keskin, haftada 2 gün binicilik ve haftanın her günü fırsat buldukça spor antrenmanlarını yapmaya devam etmektedir. Ayrıca Nafiz Başaran'dan boks ve Yaser Şahintekin'den yakın savunma dersleri almıştır. Menajerlik hizmeti “Maydonoz Ajans” tarafından yürütülmektedir.
Kaynak: volkankeskin.com.tr


Biyografi Konusu: Volkan Keskin nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

7 Nisan 2010 / LaSalle Edebiyat tr
3 Kasım 2011 / Jumong Tiyatro tr
1 Nisan 2010 / LaSalle Siyaset tr
29 Mayıs 2016 / Baturalp Tiyatro tr
4 Eylül 2012 / buz perisi Türkiye Coğrafyası