Arama

Beril Kayar

Güncelleme: 7 Şubat 2013 Gösterim: 2.204 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
7 Şubat 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Beril Kayar
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

berilkayar

Adını Feriha Koydum - Zülal Beril Kayar

Beril Kayar 10 Kasım 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Beril Kayar Oyunculuk serüveninden önce Modellik mesleğini sürdürüyordu Modellik mesleğindede oldukça büyük başarılara imzasını atmıştır.

Beril Kayar Oyunculuk mesleğine başladıktan sonra yakın zamanda karşımıza Acayip Hikayeler isimli Dizide Rakkase karakterini canlandırmışdı.Beril Kayar Model olan Beril Kayar bir süredir oyunculuk eğitimi alıyordu. Beril Kayar ekranlara ‘Acayip Hikayeler’de canlandırdığı Rakkase rolü ile merhaba demişti ve büyük beğeni topladı.
Beril Kayar Adını Feriha Koydum dizisinin rol alacak.

Genç ve güzel oyuncu Beril Kayar (24) oldu. Bir süredir oyunculuk eğitimi alan genç model, ekranlara ‘Acayip Hikayeler’de canlandırdığı Rakkase rolü ile merhaba demişti. İlk oyunculuk deneyimi ile büyük beğeni toplayan Kayar daha önce verdiği bir röportajda “Yavaş yavaş, içime sinen işlerle ilgili olarak görüşmelerimi sürdürüyorum. Şu anda huzur anlamında tam da istediğim noktadayım; dolayısıyla ekrana veya beyazperdeye atacağım adımın bilinçli olacağından şüphem yok” diye konuşmuştu. Beril Kayar, yeni dizisinde Emir karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy’un aşk yaşayacağı polisi canlandıracak.



Biyografi Konusu: Beril Kayar nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

3 Ocak 2010 / reyan Moda tr