Arama

Emir Berke Zincidi

Güncelleme: 1 Mart 2013 Gösterim: 5.559 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
1 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Emir Berke Zincidi
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

emir berke zincidi kucuk osman 6

Emir Berke Zincidi (doğum. 2005, Ankara), Türk çocuk oyuncu.

Babası bir model olan Zincidi iki yaşında anne ve babası tarafından bir ajansa yazdırılmış ve pek çok reklam filminde oynadıktan sonra Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için iki yüz çocuk arasından seçilerek dizide Osman Akarsu karakterini canlandırmıştır. Dizide iki oyuncu koçu tarafından rolüne hazırlanan Zincidi pedagog eşliğinde çekimlere katılmıştır. 2012'nin Eylül ayında yayınlanmaya başlanan dizinin üçüncü sezonunda Osman karakterinin on yıl sonraki hali canlandırılmıştır ve Emir Berke Zincidi'nin yerini Gün Koper almıştır.

Filmografi
  • Hititya: Madalyonun Sırrı 2013 (Alaz)
  • Bu Kalp Seni Unutur mu? 2009 (Ali)
  • Öyle Bir Geçer Zaman ki 2010-2012 (Osman Akarsu)



Biyografi Konusu: Emir Berke Zincidi nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
plum - avatarı
plum
Ziyaretçi
1 Mart 2013       Mesaj #2
plum - avatarı
Ziyaretçi
emirberkezincidi5


Sponsorlu Bağlantılar
Bu küçük bey şimdilerde çok popüler olan bir dizinin en önemli oyuncularından birisi. Gerçekten 1-2 kez denk gelmiş ve izlemiştim, inanılmaz bir performansa sahip. O zaman çok merak etmiştim bu çocuğun psikolojisini nasıl sağlıyorlar, acaba gelişimine zararı olmazmı felan diye ama pedagog ile birlikte çalışıyorumuş. Bir önlem alıyorlardır sanırım. Nereli olduğunu bilmiyorum. Ufak bir araştırma yaptım ama bulamadım. Neyse dizideki başarısının devamını da diliyoruz.

Emir Berke Zincidi hakkında bilgiler
Yaşı: 5
Doğum tarihi: 2005
Ödülleri: 2010 Yılı Televizyon Yıldızları – En iyi çocuk oyuncusu (bir internet sitesi düzenledi)
Hakkında bulabileceğiniz klasik bilgiler de burada…

Emir Berke Zincidi kimdir hayatı
Kanal D’nin yeni dizisi “Öyle Bir Zaman Geçer Ki”de evin küçük çocuğu ‘Osman’ı oynayan beş yaşındaki ‘Emir Berke Zincidi’, dizide oldukça önemli bir role sahip. Öyle ki uzun bir zaman aralığına yayılacak olan dizi, Osman’ın gözünden anlatılacak.
Bu küçük yetenek, tam 200 çocuk arasından seçilmiş. Daha önce pek çok reklam filminde oynayan Emir, 5.5 yaşında. İlk kez bir dizi de yer alan minik oyuncu, sette 2 oyuncu koçu ve bir pedagog ile birlikte çalışıyor.

Emir Berke Zincidi özel röportaj
Dizide canlandırdığı Osman karakteri ile izleyiciyi gözyaşlarına boğan Emir Berke Zincidi, başarısını mimiklerine bağlıyor. Oyunculuğu ile herkesten tam not alan minik starın hayalindeki meslek ise başka… Emir büyüdüğünde oyuncu değil, köpekbalığı bakıcısı olmak istiyor…
Dizinin en küçük çocuğu Osman. Zaten bütün olaylar da onun bakış açısıyla anlatılıyor. Henüz 5 yaşında ama aile içi şiddete en çok o maruz kalıyor. Emir Berke Zincidi, muhteşem oyunculuk performansıyla izleyiciyi adeta ekrana hapsediyor. Herkes onu konuşuyor ve bir kere öpmek için can atıyor. Ben de aynı arzuyla setten içeri girdim. Karşımda tüm sevimliliğiyle duruyordu Emir Berke. “Hoş geldiniz” diyerek elimi tuttu ve “Size anlatacaklarım var” dedi.
Sette bir pedagog ve iki oyuncu koçuyla çalışan Emir Berke’yle başladık koyu bir muhabbete…

*Bana ne anlatmak istiyorsun?
Ben hayatta balıkları her şeyden çok seviyorum. Herkesin de balıkları sevmesini istiyorum.

Bunu yazar mısınız?
*Yazarım… Peki, şimdi oyunculuk yapıyorsun. Büyüyünce de oyuncu mu olacaksın?
Hayır, ben büyüyünce köpekbalığı bakıcısı olacağım. Onlarla oynayacağım.

* Bu diziye nasıl girdin?
Ben zaten reklamlarda oynadım. (Burada sözü annesi alıyor) Emir Berke’nin babası manken. Oğlumuzu iki yaşında bir ajansa yazdırdık ve pek çok reklam filminde rol aldı. Bugüne kadar da gittiğimiz her deneme çekiminde yönetmen görüşmesine kaldık. Oğlumuzun yeteneğinin farkındayız. (Emir Berke annesinin sözünü kesiyor) Ben 200 kişi arasından bu diziye seçildim. Annemle ezber yaptık. Ben de çekime ezberimi çok iyi yaparak geldiğim için kazandım. Mimiklerimi iyi kullanıyorum.

* Sette en çok kiminle anlaşıyorsun?
Aras ağabeyimi çok seviyorum, onunla maç da yapıyoruz. Erkan ağabeyle de oyun oynuyorum.

* Sokakta insanlar seni görünce ne yapıyorlar?
Yanıma gelip öpmek istiyorlar. Fotoğraf çektiriyorum. Konuşmak isteyenler de oluyor. Sorularına cevap veriyorum. Balıkları anlatıyorum.

* Osman ve Emir Berke’yi birbirine karıştırıyor musun?
Anlamadım! (Burada sözü pedagogu alıyor) Emir Berke çok yetenekli ve sosyal bir çocuk. Onunla sette özel olarak ilgileniyoruz. Hem çekilen sahnelerden hem de ilgiden dolayı psikolojisi bozulmasın diye sürekli konuşuyoruz. Şu ana kadar hiçbir farklılık yaşamadık. O dizide oyun oynadığının çok farkında. Sette Emir Berke, ekranda Osman. Akıllı bir çocuk ilgi de onu şımartmadı.

kaynak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 1 Mart 2013 12:57 Sebep: Başlık hatası

Benzer Konular

16 Mart 2012 / Ziyaretçi Taslak Konular
6 Ocak 2010 / Misafir Taslak Konular
4 Temmuz 2015 / _Yağmur_ Edebiyat tr
18 Şubat 2010 / Misafir Tiyatro tr
7 Mayıs 2015 / mhmmdcngz Müzik tr