MsXLabs.org Final bölümü önümüzdeki hafta Survivor’un finali yayınlanacağı için Pazar gününe kaydırılan sevilen dizi (Pis Yedili) Alice’i Ecem Karavus, Milliyet Televizyon dergisine iddialı açıklamalar yaptı. Kendinizi nasıl tanıtırsınız? 22 yaşımdayım ve Sarıyer’de doğdum. İlkokul’da Fethiye’ye taşındık. Daha sonra üniversite için tekrar geri döndüm. İstanbul Üniversitesi 3’ncü sınıfta Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı okuyorum. Aynı zamanda fotomodellik de yapıyorum.
* Oyunculuğa nasıl başladınız?
Çok küçükken hep gazete reklamlarında oynadım. Ailem de çok göz önündedir. Bu işe alışkınız açıkçası. Daha sonra ben tekrar İstanbul’a gelince eski ajansım beni buldu ve tekrar başlamamı istedi.
* Hangi projelerde rol aldın?
İlk olarak sinemalarda yayınlanan bir reklamda oynadım. Daha sonra "Muhteşem Yüzyıl" ve "Dinle Sevgili" isimli dizide oynadım.
* "Pis Yedili"ye nasıl başladınız?
"Pis Yedili" macerası çok güzel başladı. Bir arkadaşım başvurmuştu. Beni de çağırdı. Daha sonra arkadaşım olmadı ve beni çağırdılar. Gani Müjde ile buluştuk ve beni çok beğendiğini söyledi. Bana rol yazacağını söyledi. Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı okuduğum için de beni Yunan yaptı. Böylelikle de "Pis Yedili" maceram başladı.
* Okul ve dizi çekimleri birlikte nasıl gidiyor?
Aslında gitmiyor. Ben 2 senedir 3’ncü sınıftayım. Geçen sene de "Muhteşem Yüzyıl" için bu sene de "Pis Yedili" için okumulu dondurdum ama bitireceğim.
* "Pis Yedili"den sonra hayatınızda ne değişti?
Çok şey değişti. Öncelikle insanların bakış açısı çok değişti. İnsanların yolda tanıması çok mutluluk verici bir şey. Çalışma hayatını tamanlamıyla öğrenmiş oldum ve artık "Pis Yedili"den sonra gerçekten oyuncu olmak istediğime karar verdim.
* Aynı zamanda da fotomodellik yapıyorsunuz değil mi?
Evet, fotomodellik de yapıyorum. Çeşitli dergilerle çalışıyorum. Amerika'da ve burada bir dergiye çıktım. Genelde moda çekimleri yapıyoruz.
* Dizideki karakterinizle özdeşleşen yanlarınız var mı?
Bu karakter aslında biraz bana uyuyor. Kızdığım zaman gerçekten kızdığım gibi oynuyorum. Orada Orço’ya kızmamı gerçekten yansıtabiliyorum. Normalde çok iyimser bir insan olduğum için kimseye öyle tepki vermem. Çok iyimser bir insanım.
* Önümüzdeki sezon için ne söylemek istersiniz?
Dizi devam ediyor ve inşallah ben de olacağım. Ben "Pis Yedili"de oynamaktan büyük keyif alıyorum. Ama ileride de daha büyük projelerde rol almak isterim.
* Aklınızda oyunculukla ilgili bundan sonrası için ne var?
İlk olarak başrol var. Bu deneyimi de yaşadıktan sonra bir sinema filmi düşünüyorum.
* Yaz sizin için ne ifade ediyor?
Ben asla kış insanı değilim. Kışın çok fazla morali bozuk, depresyonda olan biriyimdir. Hem Fethiye'de ailem var. Onların yanına gidiyorum. Güneş ve deniz benim için çok büyük bir yer kaplıyor. Deniz kızıyım.
* Yazları neler yapıyorsunuz?
Ben yazın trenle bütün Avrupa'yı gezmek istiyorum. Daha sonra vakit kalırsa ailemin yanına gidip denize girerek güneşlenmek istiyorum.
* Tatil senin için yurt içi mi yurt dışı mıdır?
Şimdilik yurt içi diyelim. Benim evim Fethiye'de olduğu için orayı çok seviyorum. Evim orada, herkes beni tanıyor. Fethiye’ye gidince oradan ayrılamıyorum açıkçası.
* Yaz aşkına inanır mısınız? Sevgiliniz var mı?
İçimde bir kıpırtı oluşuyor. Yaklaşık 2 senedir bir erkek arkadaşım var. Yaz gelince içimdeki kıpırtı artıyor. Kıskancımdır ama fazla belli etmem. İçimde çok fazla sevgi vardır. Karşı taraftan hissedeyim yeter ki.
'Oyunculuk her şeyi gerektiriyor' * Set dışında neler yaparsınız?
Ben reenkarnasyona inanan bir insanım. Önceki hayatımda kedi olduğumu düşünüyorum. Çok fazla havan seviyorum. Yolda ya da sette görsem,kimse beni alı koyamaz. Evimde de Mesi adında bir kedim var. Setten çok yorgun çıktığım için hemen eve gidip uyuyorum. Televizyon izliyorum. Bu arada internetle de aram çok iyi. Twitter ve facebook’la da aram çok iyi. Onun dışında da film izliyorum. Akşamları arkadaşlarımla Taksim’e çıkıyorum.
* Eğlence hayatına düşkün müsün?
Çok evcil bir insanımdır. Çıktığım zaman da 1 ya da 2 saat durabiliyorum. Kedi olduğu için hemen eve dönmek istiyorum.
* Set ekibiyle aranız nasıl?
Set ekibiyle aram çok iyi. Herkesi çok seviyorum, herkes de beni çok seviyor.
* "Meslek hayatında asla yapmam" dediğiniz bir şey var mı?
"Asla yapmam" diyebileceğim bir şey yok. Çünkü oyunculuk her şeyi gerektiriyor. Gerekirse soyunmayı, gerekirse sevişmeyi gerekirse de öpüşmeyi gerektiriyor. Ben buna karşı değilim.
magazin.milliyet.com.tr/