Arama

Şöhret Okulu

Güncelleme: 2 Haziran 2016 Gösterim: 7.029 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
15 Şubat 2007       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!

Şöhret Okulu


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Yapım : Plato Film
Yapımcı : Sinan Çetin
Yönetmen : Volkan Kocatürk
Oyuncular : Müjdat Gezen, Ayla Algan, İlhan Şeşen, Tan Sağtürk, Ebru Cündübeyoğlu, Atilla Arcan ,Serdar Deniz, Erol Büyükburç.

"ŞÖHRET OKULU" ile 80'li yılların muhteşem dizisi Fame'in rüzgarı esecek! Şöhretin ihtişamına kapılıp şansını müzik, dans ve tiyatro bölümlerinden oluşan, konservatuar konseptinde bir okulda arayan genç insanların öyküsünün tiryakisi olacaksınız!
Ad:  Şöhret Okulu.jpg
Gösterim: 539
Boyut:  52.9 KB
Bu okula girmek isteyen çoktur ancak İstanbul Sahne Sanatları Akademisi Süheyla Hanım'ın babasından yadigar bir okuldur. Tüm çabalarıyla bu okulu tek başına ayakta tutmaya çalışan Süheyla, bunu yaparken babasının yetenek seçme konusundaki titizliğinden de asla taviz vermemektedir. Bunun için de okulu her biri kendi alanlarında başarılı 6 öğretmenle renklendirmiştir.

Okulda özenle seçilmiş hocaların disiplini, hayatları ve genç kuşağın kimi zaman onlarla çatışması yer alırken, kimi zaman da gençlerin kendi aralarında kurdukları dostluklar ve çatışmalar öyküyü şekillendirmektedir. Bu okulun tek bir kahramanı yoktur. Bu okulda herkes birer kahraman çünkü hepsi kendi hayatlarına kendi doğrularıyla yön vermeye çalışan insanlar. Üstelik hepsinin tek bir amacı var: ünlü olmak!

80'li yılların unutulmaz dizisi Fame (Şöhret) Sinan Çetin imzasıyla Şöhret Okulu' olarak ekrana geliyor. Dizide sadece ünlü olmanın hayalini kuran gençlerin hayatlarına yeni bir pencere açılıyor.

GENÇ YETENEKLER DE OLACAK


Dizide; şöhretin ihtişamına kapılıp şansını müzik, dans ve tiyatro bölümlerinden oluşan, konservatuar konseptinde bir okul arayan genç insanların öyküsü anlatılıyor. .

İKİLEM OLACAK


Pek çok ünlü oyuncuyu bir araya getiren dizinin öyküsü ile şan şöhret ve hayatta tutunma ikilemi ele alınırken aynı zamanda, hocaların kendi hayatları ve öğrencileri arasındaki denge kurma çabaları da masaya yatırılacak.
Ama hakkıyla ünlü olmak, onlarca genç bu okula "iyi eğitim" almak için geliyor, ama okulun veremediği bazı şeyler vardır ki bunlardan en önemlisi önce yetenek sonra tecrübedir. Birincisine sahip oldukları için bu okula giren öğrencilerimiz bakalım tecrübe konusunda da sahip oldukları kadar şanslı olabilecekler midir? Hayat onlara nasıl davranacak? Öğrtemenleri nasıl davranacak? Hayalleri ve amaçları doğrultusunda onlara kılavuz olabilecek mi öğretmenleri? Peki ya öğretmenleri? Onlar kendi hayat mücadeleleri sorunları içerisinde çocuklarla nasıl iletişim kuracaklar? Hangi hocalar okulun "en"lerinden seçilecek? Hangileri çok sevilecek hangileri ile dalga geçilecek? İşte Şöhret Okulu bu soruların içinde yoğrulmuş bir dizi.

Derlemedir

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Haziran 2016 09:07
Gerçekçi ol imkansızı iste...
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
1 Haziran 2016       Mesaj #2
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  Şöhret Okulu-2.jpg
Gösterim: 531
Boyut:  35.3 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.
Son düzenleyen _Yağmur_; 2 Haziran 2016 09:22 Sebep: resim düzenlendi.

Benzer Konular

11 Eylül 2015 / MaRCeLLCaT X-Sözlük
25 Temmuz 2011 / ThinkerBeLL Felsefe