Arama

Violetta

Güncelleme: 13 Haziran 2016 Gösterim: 15.895 Cevap: 3
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
6 Şubat 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye

Violetta ( Dizi)


MsXlabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Arjantin menşeili,2012 yılında Disney Channell yapımı gençlik dizisi.Senarist Solange Keoleyan Sebastián Parrotta.Yönetmen Jorge Nisco Martín Saban.Yapımcı yönetmen Víctor Tevah.
Oyuncular Martina Stoessel,Pablo Espinosa,Mercedes Lambre,Jorge Blanco,DiegoDomínguez,Diego Ramos,Clara Alonso
Ad:  violetta.jpg
Gösterim: 941
Boyut:  89.1 KB
Şarkı söylemek konusundaki yeteneğinin farkında değildir Violetta. Bu yeteneğini, şarkıcı olan ve Violetta henüz küçük bir kızken, trajik bir kazada ölen annesinden almıştır.

Aşırı koruyucu ve katılığına rağmen kızını çok seven bir babadır.Germán başarılı bir adamdır. Üzüntüsünden ötürü, annesinin yolundan gideceğinden korkarak, geçmişini ve annesine olanları Violetta'dan saklamaya kararı alır.

Kazadan sonra, ikisi beraber Madrid'e taşınırlar ve onu, yaşıtı çocuklarla fazla ilişki kurmasına olanak vermeden tek başına yetiştiririr. Germán, Violetta'nın çok yetenekli bir müzisyen olduğunun farkındadır ve onu piyano dersleri alması için teşvik eder; ancak şarkıcılık ve oyunculuktan uzak tutar.
Buenos Aires'e geri döndüklerinde her şey değişir.

Violetta, oldukça prestijli bir müzik okulu olan 'Stüdyo 21'de piyano dersleri almaya başlar. Ona özel ders veren ve yeteneğini anlamasına yardımcı olan yeni öğretmeni Angie ile tanıışır. Ayrıca öğrenme süreci boyunca ona eşlik edecek yeni insanlarla da tanışır. Böylece, Violetta, kendisinin aşkını kazanmak için savaşacak ve tamamen zıt karakterlere sahip olan Tomás ve León isimlerinde iki erkekle tanışır.


Karakterler


Tomas
Çekici, alçakgönüllü, kendine güvenen ve bazen biraz soğuk biridir. Gitar çalar ve şarkı söyler ve şarkıları kişiliğini yansıtır. 'Stüdyo 21'e, onu asistan olarak işe alan profesör Beto'nun verdiği burs sayesinde gitmektedir. İspanya'da doğmuştur ancak büyükannesine bakmak için annesi ile beraber Buenos Aires'e taşınmıştır.

Tomás, kızını bütün taliplerden uzak tutmaya çalışan Germán'a rağmen Violetta'ya aşık olmuştur. Onun aşkı için en büyük rakibi León'dur.

Camila
Eğlenceli, dışa dönüktür ve çok güçlü bir adalet duygusuna sahiptir. İnandığı şey için savaşır ve arkadaşları için her şeyi yapar.

En yakın arkadaşları Maxi ve Francesca'dır ve başarılı bir şarkıcı olmanın hayallerini kurar.Çok yeteneklidir ama gerçek bir yıldız olmak için gerekli sanatçı olgunluğuna erişmediğinin farkındadır.

Leon
León kibirli, kendini beğenmiş ve kendini bir şey sanan bir tiptir ama iyi bir yüreği vardır. Ancak Ludmila ile beraberken kötü biri gibi görünür. Tomás'ın aksine varlıklı bir aileden gelmektedir ve yaşamını sürdürmek için asla çalışması gerekmemiştir. León, 'Stüdyo 21'e gitmektedir ve büyük bir sanatçı potansiyeline sahiptir.

Başlarda, kız arkadaşı Ludmila'nın hoşlandığı Tomás'tan intikam almak adına Violetta'nın kalbini kazanmak ister. Ancak istemeden Violetta'ya aşık olur. Genellikle, stüdyonun 'havalı' ekibiyle takılmasına rağmen, León dürüst biridir.

Francesca
Akıllı, fedakar ve iyi bir dosttur. 'Stüdyo 21'e katılabilmesi için ailesinin çok uğraştığını biliyordur. Aile işletmesi 'Restó Bar'ı işleten ağabeyi Luca gibi o da İtalya'da doğmuştur.

Tomás'a aşıktır, ama o, onu sadece bir arkadaş olarak görür. Başlarda Violetta'yı kıskanır ama sonunda çok iyi arkadaş olurlar. Francesco da, Camila ve Maxi ile arkadaş olduğu 'Stüdyo 21'e gitmektedir.

Naty
Ad:  Violeta.jpg
Gösterim: 659
Boyut:  35.7 KB
Ludmila'nın sağ koludur ancak bazen daha çok evcil hayvanı gibidir. Naty güzeldir ama çekici değildir, moda için yaşar ve diğer öğrencileri hor görür. Esasında, başarının tek yolunun 'havalı' ekibin bir parçası olmaktan geçtiğine inanan, güvensiz bir kızdır.

İyi bir dansçı ve şarkıcıdır ama Ludmila onun kendisi kadar parlamasına izin vermez. Naty, kendisinin asla yapamayacağı bir şey olsa da Ludmila'nın kendi çıkarları için ona ihanet edebileceğini bilir. Ve yine de, Ludmila ile kalır çünkü onun yanında olmanın bir yıldız olmasına yardımcı olacağını düşünür.

Ludmila
Oldukça iyi bir aileden gelmektedir. 'Stüdyo 21'in havalı ve çekici kızıdır, bu nedenle León için mükemmel kız arkadaştır. Tam anlamıyla bir yıldızdır ama aynı zamanda yalancı, çıkarcı ve kibirli bir karakterdir. Görünümüne takmıştır ve her zaman bütün ilgi kendi üzerinde olsun ister, özellikle de 'Stüdyo 21'de. Şımarık ve acımasız birisi olduğu için her zaman istediğini alır.

Tomás'tan son derece farklı olmasına rağmen, ondan hoşlanmaktadır. Tomás, Violetta'ya aşık olduğu için onu görmezden gelir ve Ludmila takıntılı ve kıskanç birine dönüşür. Yeteneği ve doğal güzelliği onu gölgede bırakabileceği için Violetta'yı bir düşman olarak görür.
Her kötü gibi, onun da bir yandaşı vardır: Naty.

Jade
Germán'ın kız arkadaşıdır. Görüntüsüne takmış, son derece yüzeysel bir kadındır. Çekici, kıskanç, titiz, bencil ve çıkarcıdır. Oldukça arsızdır ve bu onu eğlenceli kılar, yani gerçekten etkileyici bir kötüdür. Gölgelerin ardındaki asıl kötü ağabeyi Matías'tır.
Son derece varlıklı bir aileden gelmektedir. Zengin doğmuştur ve hiçbir zaman günlük bir iş yapması gerekmemiştir; ancak servetini kaybeder ve yaşam tarzını sürdürmesinin tek yolunun Germán ile evlenmekten geçtiğine karar verir, bu nedenle de onu sürekli kullanır.
Jade, Violetta'dan nefret eder çünkü Germán'ın ilgisi için onunla rekabet eder. Daha sonrasında, Germán'ın aşkı konusunda doğrudan rakibi olacak Angie'den nefret edecektir.

Braco
Akıllı ama biaz çılgındır, sanki kendine ait bir dünyada yaşıyormuş gibidir! Muhteşem bir Popping ve Hip Hop dansçısıdır.

Görünümü ve aksanı onun yabancı olduğunu göstermektedir; ancak asla nereden geldiğini söylemez. Pek çok dil bilir ve bir kızı beğendiğinde üzülür veya gerilirse, Rusça veya Ukraynaca konuşmaya başlar. Her durum için, ülkesine ait söyleyebileceği bir atasözü veya nasihatı vardır ve arkadaşlarına yardım etmeye her zaman hazırdır.

German
Violetta'nın babasıdır. Geniş kapsamlı kamusal ve özel inşaat projelerini yürüttüğü kendisine ait uluslararası inşaat şirketi olan parlak bir mühendistir. Akıllı ve katıdır. Eşinin ölümünden beri, kızına karşı aşırı koruyucu olmuştur ama bu katılığının arkasında saklı büyük bir kalbi vardır.

Germán'ın, kızı için iyi örnek olacağına inandığı Jade adında bir kız arkadaşı vardır. Ancak, Violetta'nın yeni özel öğretmeni Angie geldiğinde, kafası karışır ve itiraf etmek istemese de en sonunda ona aşık olur.

Angie
Enerjik, eğlenceli, karizmatik, müzik ve sanata düşkündür... Angie, gittiği her yerde parlayan özgür ruhlu biridir. Germán'ın merhum eşinin kız kardeşidir ama Violetta, Angie'nin teyzesi olduğunu bilmez. Annesinin ölümünden sonra, Angie yeğeniyle iletişim kurmak için başarısızlıkla sonuçlanan pek çok girişimde bulunmuştur. Bu yüzden, Violetta Buenos Aires'e geri döndüğünde, Angie onun yakınında olabilmek için yeni özel öğretmeni gibi davranır.

Angie, ayrıca Germán'ın haberi olmadan şan dersleri de verir ve 'Stüdyo 21'deki mesleki yolu boyunca Violetta'ya rehberlik edecektir. Angie, yeğenini herkese karşı savunacaktır ama Germán'dan hoşlandığını asla itirat etmeyecektir.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 13 Haziran 2016 11:27 Sebep: Sayfa düzeni,moderatör ekleri,foruma uygun resim eki
🌘 🚀
bloom22 - avatarı
bloom22
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013       Mesaj #2
bloom22 - avatarı
Kayıtlı Üye
Disney Channel Türkiye'nin müzik dolu gençlik dizisi Violetta, 18 Şubat'tan itibaren hafta içi her gün saat 18:30'da yayınlanacak. Violetta, heyecanlı hikâyesi ve yetenekli uluslararası oyuncu kadrosuyla şimdiye dek yayınlandığı tüm ülkelerdedeki çocuklardan ve ailelerinden tam not aldı.

Sponsorlu Bağlantılar
Latin Amerika ve Avrupa'da izlenme rekorları kırmasının yanı sıra çevirimiçi platformlarda yoğun ilgi gören ve orjinal soundtrack albümü en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer alan Violetta, birkaç yıl Avrupa'da yaşadıktan sonra doğduğu kent olan Buenos Aires'e dönen yetenekli bir genç kızın hikâyesini konu alıyor. Taşınmalarını takiben Violetta, yeni ortamında pek çok yakın arkadaş ediniyor, gerçek aşkı buluyor ve bir yandan büyümenin zorlukları ve çalkantılarıyla baş ederken, bir yandan da müziğe olan sevgisini ve tutkusunu keşfediyor.


Uluslararası başarılara imza atan Violetta'nın Disney Channel Türkiye'de ekranlara gelecek olmasından duyduğu heyecanı dile getiren The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan; "Ücretsiz uydudan yayın hayatına geçişimizin ikinci yılında Violetta'yı çocuklara yönelik aileyi de kapsayan izleyici kitlemizin beğenisine sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Disney Channel'ın her gün yeni bölümleriyle ekranlara gelecek ilk dizisi olma özelliği taşıyan Violetta'nın; müzik, komedi ve romantizm dolu bölümleri ve başarılı oyuncu kadrosuyla Türkiye'de de bir hit olacağına inanıyoruz" dedi.

2012 Latin Amerika Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri'nde dizi oyuncularından Martina Stoessel'in Violetta rolüyle "En İyi Yeni Yıldız", Pablo Espinosa'nın Tomas rolüyle "En İyi Oyuncu" ve Mercedes Lambre'nin Ludmila rölüyle "En İyi Kötü Karakter" ödülünü almış olması Violetta'nın başarısının önemli göstergeleri arasında yer alıyor.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen perlina; 13 Haziran 2016 10:47
Hayat fırtına demek değil, fırtınanın altında dans öğrenmektir.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
13 Haziran 2016       Mesaj #3
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  violetta.jpg
Gösterim: 960
Boyut:  295.3 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
13 Haziran 2016       Mesaj #4
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  violetta.jpg
Gösterim: 1065
Boyut:  189.4 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

26 Nisan 2016 / xxgizemxx Soru-Cevap
3 Ocak 2015 / Abide Soru-Cevap