Arama

The Musketeers

Güncelleme: 3 Haziran 2016 Gösterim: 3.490 Cevap: 3
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
15 Eylül 2014       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye

The Musketeers


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

TheMusketeersDetay

Adrian Hodges’in kaleminden yorumlanan The Musketeers; yapımcıları Jessica Pope ve Colin Wratten yapmaktadır… 2014’te gösterime giren dizi BBC üretiminde devam etmiş; BBC ONE / BBC One HD kanallarında yayınlanmaktadır. The Musketeers dizisinde Tom Burke(Athos) ve Luke Pasqualino(D’Artagnan) başarılı bir biçimde başrol oyunculuklarını sürdürmektedir! Dizinin seti(çekildiği yer) Prag’dadır.
17. yüzyılın Paris’inde, Alexandre Dumas’nın efsanevi karakterleri Athos, Aramis, Porthos ve D'Artagnan, Kral ve ülke aşkına adaletin peşinde koşuyor. “Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için” deyişiyle akıllara kazınan Üç Silahşörler, asla eskimeyecek bir kahramanlık destanıyla TV’ye dönüyor.

KONUSU

: Tarihsel romanları ve oyunlarıyla haklı bir ün kazanan Dumas’ın yükselişinde en önemli rol hiç şüphesiz ‘Üç Silahşörler‘e ait. Kardinal Richelieu XIII. Louis dönemindeki dört gözüpek şövalyenin maceralarının hayranlık verici bir akıcılıkla anlatıldığı romans tarzındaki ‘Üç Silahşörler’, yazıldığı dönemden bugüne değerinden hiçbir şey yitirmedi. Krallık Muhafız Birliği silahşörlerinden Athos, Porthos ve Aramis’e genç ve ateşli, romantik ve gözükara d’Artagnan’ın da katılmasıyla, Kardinalin adamları için zor günler başlıyor. Kahramanlarımız kral ve kraliçe (biraz da sevgilileri) uğruna kılıçlarını konuşturuyor ve hiç çe­kinmeden hayatlarını ortaya koyuyorlar. Çünkü onlar, şövalyeli­ğin üç büyük mücevherine sahipler: Cesaret, sadakat, onur! Saf kötülüğün temsilcisi Milady bile çevirdiği korkunç entrikalara rağmen onları soylu hedeflerinden alıkoyamıyor.
Derlemedir

Son düzenleyen perlina; 3 Haziran 2016 21:23
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
26 Haziran 2015       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  TheMusketeers.jpg
Gösterim: 459
Boyut:  83.0 KB

Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
22 Ocak 2016       Mesaj #3
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Ad:  TheMusketeers_K4.jpg
Gösterim: 338
Boyut:  76.5 KB
🌘 🚀
perlina - avatarı
perlina
Ziyaretçi
3 Haziran 2016       Mesaj #4
perlina - avatarı
Ziyaretçi
Ad:  the musketeers.jpg
Gösterim: 314
Boyut:  137.0 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 3 üye beğendi.