Arama

Blake Lively

Güncelleme: 14 Ağustos 2011 Gösterim: 33.564 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Eylül 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Blake Lively
Ad:  blake_lively.jpg
Gösterim: 484
Boyut:  32.9 KB
Sponsorlu Bağlantılar
Amerikalı aktris 25 Ağustos 1984’de Tarzana, California’da doğdu. Blake Lively, kendisi gibi oyuncu olan Ernie ve Elaine Lively’nin 5 çocuğundan en küçüğüdür. Lori ve Robyn adında 2 kız kardeşi, Jason ve Eric adında 2 erkek kardeşi vardır.
Mezun olduğu Burbank Lisesi’ndeki Ulusal koroda sarı saçları ve uzun boyu ile ünlenmiştir. Okulda oldukça aktif olan Blake, sınıf başkanlığı yapmış, koroya katılmış, pon-pon kızlık yapmış ve aynı zamanda 6 değişik kulüpte faaliyet göstermiştir. Oyuncu dolu bir aileden gelmesine rağmen başlarda oyunculukla ilgilenmeyip Stanford Üniversitesi'ne gitmek istemiş, ancak kardeşinin çabasıyla “The Sisterhood of The Traveling Pants” filmindeki ‘Bridget’ rolünü almıştır.
Lively, 1998’deki “Sandman” filminde oynadığı küçük rolle oyunculuk hayatına başladı. 2005’te kendisine “Teen Choice” ödüllerinde “En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu” dalında adaylık getiren “The Sisterhood of The Traveling Pants” filminde oynadı. 2008 yılında aynı filmin devamında Alexis Bledel, America Ferrera ve Amber Tamblyn ile beraber rol alacak.
2006’da “Accepted”, “Simon Says” ve “Elvis and Anabelle” filmlerinde oynadı. Accepted’daki rolüyle 10 Aralık 2006’da Hollywood Life tarafından “İlk Kez Çıkış Yapan Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2007 yılında ise Leighton Meester, Chace Crawford, Taylor Momsen ve Penn Badgley ile birlikte yeni gençlik-drama dizisi Gossip Girl’de “Serena van der Woodsen” rolünü aldı ve hala bu diziyle oyunculuk hayatına devam ediyor.
Blake Lively ayrıca ilk kapak kızı deneyimini Cosmo Girl’ün 2007 Kasım sayısında yaşamıştır.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Blake Lively nereli hayatı kimdir.
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
14 Ağustos 2011       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Blake Lively
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar

Blake Christina Lively (d. 25 Ağustos 1987, Kaliforniya), ABD'li kadın sinema oyuncusudur. Gossip Girl isimli Tv dizisinde oynadığı Serena van der Woodsen karakteri ile yıldızlaştı.

426px Blake Lively 2011 Shankbone

Hayatı
Lively Los Angeles'ta doğdu.Babası ve annesi oyuncu Ernie ve Elaine Lively'dir.Güneyli Baptist olarak yetiştirildi.Beş kardeşten en gencidir.Lively'nin iki kız kardeşi (Robyn Lively ve Lori Lively), iki erkek kardeşi (Jason Lively ve Eric Lively) vardır.Ebeveynleri ve dört kardeşinin hepsi eğlence sektöründedir ya da sektöründeydi.Lively: "Annem ve babam her zaman oyunculuğu öğrettiler, yani çocuk bakıcılarından öğrenmem yerine, onlar sadece sınıfı bana getirdi." demiştir.
Çocukken, Lively evde özel eğitim görürdü.Sınıf arkadaşlarından biri bir oyuncuydu ve gelecekte birlikte oynayacağı Penn Badgley'di.

Kişisel Hayatı
Blake ve Leighton yakın arkadaştırlar. Blake, 2004'ten 2007'ye kadar aktör Kelly Blatz ile çıkmıştır. Blatz ile çocukluktan beri arkadaştırlar. 2007'de, Penn Badgley ile çıktığı dedikoduları çıkmıştır. Mayıs 2008'de, People dergisi ikisini, Mexico'da tatildeyken öpüşürlerken çekmiştir. Ama Penn Badgley ile ayrılmişlardır. Ve Şu anda Leonardio Di Caprio ile beraberdir.


Filmografi

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 4 Kasım 2015 21:58
🌘 🚀

Benzer Konular

12 Kasım 2008 / Misafir Sanat ww
24 Haziran 2011 / Jumong Hayali Karakterler
24 Temmuz 2008 / estudiantes Spor ww
14 Ağustos 2015 / wolfmann Taslak Konular
19 Mayıs 2013 / Jumong Sinema ww