Arama

Kim Kardashian

Güncelleme: 4 Kasım 2015 Gösterim: 159.163 Cevap: 4
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
13 Eylül 2008       Mesaj #1
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Kim Kardashian
MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Adı Soyadı:
Kim Kardashian Doğum Tarihi: 21 Ekim 1980 Ülke: ABD Mesleği: Oyuncu

Kim Kardashian Biyografi

Kimberly Noel Kadashian, 21 Ekim 1980'de Los Angeles'ta doğmuş Ermeni asıllı bir ailenin çocugudur. Amerikan sosyetesinin ünlü simalarından ve Paris Hilton'un parti arkadaşı olan Kim gazetelerin magazin haberlerinin vazgeçilmezlerindendir. Basın tarafından sitilist olarak da adlandırılmıştır. Babası bir zamanlar O.J.Simpson'un avukatlığını yapmış ünlü avukat Robert Kardashian'dır (1944-2003). 2007 yılına kadar Paris Hiton'un parti arkadaşı olarak tanınan Kim Kardashian, erkek arkadaşı Ray J ile çekilmiş porno videosunun dağıtımını yasal olarak engellemek istediği zaman adını duyurmuştur. Kim'in açıklama yapmasından önce kamuoyunun bu kasetin varlığından haberi yoktu ve video bir anda internette yayılmaya başladı. Kim 2000-2004 yıllarında yapımcı Damon Thomas ile evliydi. Kim Kardashian ve iki kız kardeşi Calabasas, Kaliforniya'da bir butik işletmektedir.
kimberly noel kardashian 21 ekim 1980 los angeles california doğumlu ermeni asılıı ve stilist olarak başladı hayatına televizyon kişiliği ve seksiliği ayrıca büyük poposu ile sürekli ilgi odağı oldu.özel hayatıyla sürekli gündemdedir.ayrıca reality şov yapmaktadır.ayrıca sevgilis ray j ile birlikte olduğu seks kasedi internete düşmüş ve izlenme rekoru kırmış,şimdilerde şansını oyuncukta deniyor ve ilk olarak disaster movie adlı sinema filminde oynadı.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 4 Kasım 2015 22:03 Sebep: kırık link silindi.
Biyografi Konusu: Kim Kardashian nereli hayatı kimdir.
careless_WhispeR - avatarı
careless_WhispeR
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
18 Nisan 2010       Mesaj #2
careless_WhispeR - avatarı
VIP i Jυѕт ∂ιє∂ ιη уσυя αямѕ
Kim Kardashian
MsxLabs.Org
Sponsorlu Bağlantılar




Kimberly Noel Kardashian (doğum 21 Ekim, 1980) Ermeni asıllı Amerikalı sosyetik, manken, aktris, stilist, kıyafet perakendecisi ve televizyon kişiliği. En çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, Keeping Up with the Kardashians adlı reality showa çıkması ile bilinmektedir.

Ailesi
Kim Kardashian baba tarafından Ermeni, anne tarafından İskoç ve Hollanda kökenlidir. Babası Robert Kardashian O. J. Simpson'ın avukatı olarak ünlenmiş ve 30 Eylül 2003'te ölmüştür. Annesi Kris Jenner 1989'da Robert'ten boşanmış ve eski Olimpiyat atleti Bruce Jenner ile 1991'de evlenmiştir. Kim Kardashian'ın üç öz kardeşi vardır. O.J. Simpson onun vaftiz babasıdır.

Kariyer
2007'de Playboy dergisine soyunan Kim 2008'de Carmen Electra ile birlikte Acaip Bir Film adlı filmde oynamıştır. Felaket filmleriyle dalga geçen bir film iyi eleştiriler toplayamamıştır. Kardashian How I Met Your Mother'ın bir bölümünde de yer almıştır. Yine 2008'de "Dancing with the Stars" adlı bir dans yarışmasında daha yer almıştır.
Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış, kendi parfümünü çıkartmış ve ayakkabı satış servisi başlatmıştır.

İlişkileri
2000'de prodüktör Damon Thomas'la evlenip 2004'te boşandı. Daha sonra R&B sanatçısı Ray J ile çıkmaya başladı. Ray J ile bir seks kasedi ortaya çıktı. Kim Kardashian önce dava açsa da daha sonra Vivid Entertainment'la anlaşıp kasedin haklarını 5 milyon dolara sattı. 2007'de Ray J'den ayrılan Kardashian, Amerikan futbolcusu Reggie Bush ile çıkmaya başladı ancak ayrıldılar.Şu an ise ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile aşk yaşamaktadır.

Kaynak
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 4 Kasım 2015 22:03
http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic184255_2.gif
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011       Mesaj #3
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Kim Kardashian'ı Artık Çıplak Göremeyeceğiz
Ünlü televizyon yıldızının kariyeri sedef hastalığı yüzünden bitme noktasına geldi.


Ermeni asıllı Amerikalı televizyon yıldızı Kim Kardashian, Keeping Up With The Kardashians programının ABD'de dün yayınlanan bölümünde amansız hastalığını açıkladı. Vücüdunda çıkan kızarıklıklar nedeniyle zor günler geçiren Kardashian, doktoruna göründükten sonra sedef hastası olduğunu öğrendi. Annesi Kris Jenner'ın da uzun yıllardır bu hastalıkla mücadele ettiğini bilen Kardashian, doktoru hastalığın tedavisi olmadığını açıklayınca büyük bir şok yaşadı Gelirinin büyük kısmını televizyon şovu ve modellikten elde eden 30 yaşında yıldız, bu gelişme üzerinde kariyerinin bittiğini açıklayarak şöyle konuştu "Her gün mükemmel görünmek üzerimde büyük bir baskı yaratıyor. Bir kilo bile alsam tüm magazin basını bunu haber yapıyor. Böyle bir hastalıkla kariyerimi sürdürmem mümkün değil." Doktordan döndükten sonra ağlama krizine giren ve aynı zamanda menajerliğini yapan annesi tarafından sakinleştirilen Kardashian'ın tüm fotoğraf çekimlerini iptal ettiği ve şovunun da sezon sonunda yayından kaldırılacağı iddia ediliyor.

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 4 Kasım 2015 22:04
woltka1001 - avatarı
woltka1001
Ziyaretçi
14 Mart 2012       Mesaj #4
woltka1001 - avatarı
Ziyaretçi
Kimberly Noel "Kim" Kardashian (d. 21 Ekim 1980; Los Angeles, Kaliforniya, ABD) yarı Ermeni asıllı olmasının yanı sıra İskoçya, Hollanda ve Türkiye kökenli Amerikalı sosyoelit, televizyon kişiliği, prodüktör, model, şarkıcı, aktris, stilist ve iş kadını. En çok sosyal hayatıyla, seks kasediyle, orijinal versiyonu ile E! televizyon kanalında yayınlanan Keeping Up with the Kardashians ve Kourtney and Kim Take New York adlı reality showlara çıkması ile bilinmektedir.
Kardashian günümüze değin çeşitli parfümler çıkarmıştır, oldukça ünlü dergilere poz verip dergi kapaklarında yer almıştır, konuk oyuncu veya juri üyesi olarak çok sayıda televizyon yapımında rol almıştır[1], Amerikan ABC kanalında yayınlanan Dancing With the Stars (Yıldızlarla Dans) adlı ve Türkiye'de Yok Böyle Dans adı altında yayınlanan televizyon formatında yarışmıştır. America's Next Top Model (Amerikanın Gelecek/Yeni Top Modeli - Amerika Top Modelini Arıyor) adlı programda konuk jüri üyeliği yapmıştır. Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde, How I Met Your Mother, Beyond the Break, CSI: NY gibi dizilerde rol almıştır. 2010 yılında ise kız kardeşleri Kourtney ve Khloé ile Kardashian Konfidential adında bir otobiyografik kitap yayımlamıştır. Bunların yanı sıra kızkardeşleri ile birlikte D-A-S-H adlı kıyafet butiğini işletmektedir.2007 yılında Playboy dergisine soyunmuştur. Kardashian 2 Mayıs 2008'de "Workout with Kim Kardashian" adlı bir spor DVD'si çıkarmış, daha sonra kendi blogunu açmış ve ayakkabı satış servisini başlatmıştır.
Kaynak:Wikipedia
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
4 Kasım 2015       Mesaj #5
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Kim Kardashian


Ad:  Kim Kardashian.jpg
Gösterim: 2738
Boyut:  79.2 KB
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.

Benzer Konular

14 Mayıs 2009 / careless_WhispeR Sinema ww
23 Aralık 2015 / Jumong Basın/Magazin ww
23 Aralık 2015 / Teamoore Taslak Konular
21 Şubat 2010 / _KleopatrA_ X-Sözlük