Arama

Bonnie Wright

Güncelleme: 29 Mayıs 2011 Gösterim: 3.483 Cevap: 0
ThinkerBeLL - avatarı
ThinkerBeLL
VIP VIP Üye
29 Mayıs 2011       Mesaj #1
ThinkerBeLL - avatarı
VIP VIP Üye
Francesca Bonnie Wright
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  bonnie-wright_1.jpg
Gösterim: 440
Boyut:  105.2 KB
Bonnie Wright, Gary ve Sheila Teague Wright'ın çocuğu olarak 17 Şubat 1991 tarihinde Londra, İngiltere'de doğdu. Lewis adında bir erkek kardeşi vardır.
1.65 cm boyunda olan Bonnie'nin saçları kızıl kahve karışımı ve gözleri mavidir. The Killers grubunu dinlemekte, ayrıca saksafon, flavta ve piyano da çalmaktadır.

Oyunculuk kariyeri
Bonnie Wright, Harry Potter filmlerinde Ronald Weasley'nin küçük kardeşi Ginny Weasley'yi canlandırdı. İlk film olan Harry Potter ve Felsefe Taşı'nda Weasley ailesiyle birlikte Ron'a "hoşça kal" demek için peron 9¾'da göründü. Küçük bir rolü vardı, fakat ardından gelen filmde karakteri Ginny ön plandaydı. Harry Potter ve Sırlar Odası'nda Voldemort'la karşı karşıya geldi ve ölümden son anda Harry Potter tarafından kurtarıldı. Daha sonra Harry Potter ve Azkaban Tutsağı ile Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde de Weasley ailesi'nin tek kızı olarak yeniden karşımıza çıktı. 6. kitapta Quidich Kupası'nı kazandıklarında Harry'nin onu öpmesiyle Harry ile aralarında bir aşk doğdu. 7. kitabın sonunda evlendiler ve 3 çocukları oldu.
Harry Potter filmlerinin yanı sıra Bonnie, Hallmark Television'nın bir prodüksiyonu olan "Stranded" ve bir TV filmi olan "Agahta Christie: A Life in Pictures" adlı filmlerde de yer aldı. 2011 yılının haziran ayında "Geography of the Hapless Heart" adında yeni bir filmi çıkacaktır.

Ad:  bonnie-wright_2.jpg
Gösterim: 724
Boyut:  53.4 KB

BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 2 üye beğendi.
Biyografi Konusu: Bonnie Wright nereli hayatı kimdir.
Tanrı varsa eğer, ruhumu kutsasın... Ruhum varsa eğer!

Benzer Konular

25 Ekim 2015 / careless_WhispeR Müzik ww
14 Ocak 2008 / KisukE UraharA Müzik ww
31 Ekim 2015 / estudiantes Sinema ww
11 Nisan 2013 / wolfmann Taslak Konular
10 Şubat 2015 / Jumong Müzik ww