Arama

Candice Accola

Güncelleme: 24 Kasım 2015 Gösterim: 2.882 Cevap: 0
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
29 Mayıs 2012       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Candice Accola

Sponsorlu Bağlantılar

Candice Accola (doğum tarihi 13 Mayıs 1987) ABD'li oyuncu ve şarkıcı. The Vampire Diaries'deki Caroline Forbes rolüyle tanınmıştır.

Hayatı ve Kariyeri
Accola Orlando, Florida'nın kuzeyindeki Edgewood'da büyüdü. Babası Kevin, kalp damar cerrahıdır. Annesi, Carolyn, evlenmeden önce çevre mühendisliği yapmıştır. Her ikisi de Florida Cumhuriyetçi Partisi'nin aktif üyeleridir. Bir erkek kardeşi vardır. Candice, Lake Highland Preparatory School'da okurken ailesiyle beraber Los Angeles'a taşındı. Altı ay sonra 'It's Always the Innocent Ones' isimli albümü için bir şirketle anlaşma imzaladı. Liseyi dışardan okudu ve 2005'te dereceyle mezun oldu. Accola, ilk olarak 2007 yapımı Pirate Camp filminde görülmüştür. Ardından How I Met Your Mother, Supernatural gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Accola profesyonel şarkıcılık hayatına da devam etmiş ve Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert ve Hannah Montana: The Movie filmlerinde geri vokal olarak yer almıştır. Şu sıralar The Vampire Diaries isimli The CW dizisinde Caroline Forbes karakterini canlandırmaktadır. Accola, C. B. Harding'in yöneteceği,şu aralar ön hazırlıkları yapılan ve 2012'de gösterime girmesi planlanan Complicity isimli filmde Lacy karakterini canlandıracaktır.
Candice Accola - Caroline Forbes / The Vampire Diaries

Özel Hayatı
Eylül 2009'da, Accola ve The Vampire Diaries'deki rol arkadaşları Nina Dobrev, Kayla Ewell ve Sara Canning çevreye rahatsızlık vermek suçundan tutuklandı. Aktrisler Georgia Road Köprüsü'nün altından geçen arabaların sürücülerinin dikkatini dağıtacak hareketler yapmakla suçlandı. Gözaltına alınanlardan ünlü fotoğrafçı Tyler Shields köprünün üstünde bir fotoğraf çekimi yaptıklarını açıkladı. Tyler Shields uygunsuz fotoğraf çekmekten 4000$ ceza ödedi ve aktrislere yöneltilen suçlamalar geri alındı. Candice Accola, The Vampire Diaries'deki rol arkadaşları Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Katerina Graham ve Michael Trevino ile yakın arkadaştır. Candice'nin sol el bileğinde kuş, sağ ayak bileğinde ise yıldız dövmeleri bulunmaktadır.

Yardımseverlik
Candice, The Vampire Diaries'deki rol arkadaşları Ian Somerhalder ve Katerina Graham ile beraber It Gets Better Project'in destekçilerinden biridir. Bu proje, LGBT gençler arasında yaşanan intihar olaylarını engellemek amacıyla kurulmuştur ve The Trevory Project ile bağlantılıdır.

Açıklamaları
"Kariyerim boyunca karşıma çıkan fırsatların hiçbirine yeteri kadar minnettar olamam, dolayısıyla içlerinden birini seçmek çok zor. İlk üç şöyle olabilir belki: anne ve babamın bir albüm anlaşmasına sahip olduğumu söylemesi, Miley Cyrus'un turnesi boyunca sahnede olmak ve her gece 18.000 kişiyle beraber şarkı söylemek, ve tabi ki, The Vampire Diaries'in ikinci sezon çekimlerine başlayacağımızın haberini almış olmam." (Kariyerinin dönüm noktası sorulduğunda)
"Her zaman büyük resmi görmeye çalışırım ve küçük şeylere kafamı takmam. Yalnız kalabileceğim anlar yaratırım. Aileyle yemek yemek ya da arkadaşlarla bir bardak şarap içmek bana göre hayatın en güzel anlarından bazıları, bunlara değer veririm. Ve hayat kabalaşmaya başladığında, kahkaha atana kadar bir çocuk gibi dans ederim." (Hayat görüşü sorulduğunda)
"Ne istediğinizi bilin. Yeteneklerinizi ya da beceriksizliklerinizi diğerlerininkiyle kıyaslamayın. Bir kariyer kurmanın herkes için zor olduğunu unutmayın." (Genç oyunculara öğüt)

"Bu kadar komik olan ne? Bütün birinci sezon boyunca hepimiz 'Güney'deyiz ve her yerde çok lezzetli yemekler var' diye şikayet ettik, ve herkes, benim söylemeyi sevdiğim şekliyle, bir 'Güneyli Rahatlığı'na kapılmış durumdaydı, ben de dahil. 'Bizim için bir spor salonu kurarlarsa çok iyi olacak' deyip duruyorduk, ama ben kimsenin bu salona ayak basacağını sanmıyordum. İş dışındaki zamanlarda herkes gerçekten çok bilinçli davrandı. Bütün erkekler kick-boks derslerine gidiyorlar, kızlar yoga yapıyorlar. Beni ağlama noktasına getiren ya da haftada üç kez içimdeki mutluluk fazlalığından kusturan bir insana para ödediğime inanamıyorum. (Gülüşmeler) Hepsinden önemlisi, bu beceri gerektiren hareketleri artık hepimiz yapabiliyoruz, size gösterdikleri şeyleri fiziksel olarak yapabilmeniz için sadece pratik yapmanız, hazırlıklı olmanız ve vücudunuzla, kişiliğinizle kendinizi güçlü hissetmeniz yeterli. Ama evet, kimse o spor salonuna ayak basmadı. Öncelikle işe koyulmalısınız, sizi süsleyip püslemeliler, makyajınızı saçınızı yapmalılar, ve sonra, kaç saat bilinmez, beklemelisiniz, ve kuaförün ve makyözün yaptığı işi öylesine bozamazsınız çünkü bu harcanan bütün zamanın boşa gitmesi anlamına gelir. Yani spor salonu orada oturmuş bizimle dalga geçiyor diyebiliriz." (The Vampire Diaries setinde olmakla ilgili)
"Annem ve babam. Hayatlarındaki, aşklarındaki ve işlerindeki azimlerini görmek bana ilham veriyor." (Rol modeli sorulduğunda)
"Kızıl saç daha eğlenceli belki ama kızıl saçlıyken peruk takıyormuşum gibi hissediyordum. Sarışınken kendimmişim gibi hissediyorum." (Saç rengi sorulduğunda)
Son düzenleyen Safi; 24 Kasım 2015 20:01
Biyografi Konusu: Candice Accola nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀

Benzer Konular

17 Aralık 2015 / BrookLyn Moda ww
18 Aralık 2015 / Jumong Moda ww
29 Kasım 2015 / estudiantes Spor ww
17 Şubat 2010 / _KleopatrA_ Sinema ww
12 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular