Arama

Serinda Swan

Güncelleme: 25 Kasım 2015 Gösterim: 1.874 Cevap: 1
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
21 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Serinda Swan

Sponsorlu Bağlantılar


Serinda Swan, doğum, 11 Temmuz 1984 West Vancouver , British Columbia , Kanada'lı aktris.

Serinda Swan’ın neden Kanada’nın yeni seks tanrıçası olma yolunda ilerlediği açık.

Vancouver doğumlu güzel insan Chris Columbus’un fantastik filmi Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief’te aşk ve cinsel arzunun tanrıçası Afrodit’i oynuyor. Ayrıca bilimkurgu fanatiklerinin Wiggle merakla beklediği Tron Legacy ile de bu yılın sonunda muhtemelen dünya çapında bir üne ve onunla beraber olma hayalleri kuran milyonlarca erkek hayrana sahip olacak.

Serinda’nın hayatından önemli ilklere bizde bir göz attık.

İlk hatalı rolün?

Percy Jackson’la başıma geldi. Evden Medusa rolü için çıkmıştım. Seçmelerden önce Tron’un setindeydim. Bu yüzden suratımda beni korkunç gösteren bir makyaj vardı. Ben de Medusa’ya benzer bir şekilde seçmelere gittim fakat iş bittiğinde tamamen zıt rolü almıştım: Afrodit!

İlk kariyer adımın?

Çocukluk yıllarında sevimli bir kadın çikolatalarla dolu bir sepetle etrafta gezip bir yandan da bedava şeker dağıtıyorsa, bu sinema sektörüne girmek için en iyi neden olabilir. Eminim ki oyunculuğa başlamamın en büyük nedeni setlerdeki açık büfeler. Modellik yaparken size sunulan açık büfeler iğrenç şeylerle dolu oluyor; onları ancak fareler yiyebilir.

İlk aşk mektubun?

11 yaşındaki bir hayranımdan gerçekten çok sevimli bir mektup aldım. Bana gökkuşağından bile daha güzel olduğumu yazmıştı. Bu sanırım bugüne kadar bir erkeğin bana söylediği en tatlı şey. Belki büyüdüğünde bu hikayeyi okuma fırsatı bulur. Eğer şu anda bunu okuyorsa ona bir mesajım var: bu yaşta MAXIM okumamalısın!

İlk gizli çalışman?

Pole Dance (Direk dansı) çalışıyorum. Tabi ki bunu bir aerobik merkezinde yapıyorum. 13 yıldır jimnastik yapan biri olarak söyleyebilirim ki direk dansı yaparken tüm ruhumu ve kaslarımı çalıştırabiliyorum. Üstelik çok da eğlenceli: Bir kadınsın ve uzun bir direğin etrafında dans ediyorsun…

İlk kez dile getireceğin bir itirafın?

Vegas’a poker oynamaya giderim. Fakat gerçek oyunculara karşı masada otururken gerçekten hiçbir sansın olmuyor. Bir adam şöyle demişti: Blöf yaptığını biliyorum çünkü sol gözünü iki kere kırptın. Sadece Efendim? diye cevap verebilmiştim. Bence onları büyük davalarda zanlıları sorgulamak için kullanmalılar…


askmen




BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:03
Biyografi Konusu: Serinda Swan nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
25 Kasım 2015       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Serinda Swan

Sponsorlu Bağlantılar
Ad:  Serinda Swan.jpg
Gösterim: 338
Boyut:  68.9 KB


Benzer Konular

2 Ocak 2010 / KisukE UraharA Hayali Karakterler
16 Ekim 2015 / KisukE UraharA Bilim ww
1 Mayıs 2008 / KisukE UraharA Bilim ww
21 Mart 2013 / Jumong Taslak Konular