Arama

Shay Mitchell

Güncelleme: 25 Kasım 2015 Gösterim: 2.558 Cevap: 2
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Mart 2013       Mesaj #1
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Shay Mitchell

Sponsorlu Bağlantılar


Shannon Ashley Mitchell (10 Nisan 1987 doğumlu) Filipinli ve İrlanda asıllı bir Kanadalı aktris ve modeldir. Pretty Little Liars dizisinden Emily Fields karekteriyle bilinir.



Shay Mitchell: ”Hollywood, Çılgın Bir Hayal Gibi!”

Pretty Little Liars dizisinin yıldızı Shay Mitchell, Girl’s Life dergisinin Şubat/Mart sayısı kapağında yer aldı. 25 yaşındaki güzel oyuncu dergi ile yaptığı röportajında Hollywood’dan ve Pretty Little Liars’dan bahsetti;

Hollywood’da yaşadığı yolculuk;
Çılgın bir hayal yaşıyormuşum gibi. Uçakta bana öğlen yemeği getirdiler, ve biri kartda beni ismim ile bekliyordu. Herkes ”Çok korkutucu olacak!” diyordu. Ama ben rahattım çünkü yaptığı uçak yolculuğu bedavaydı, oyunculuk için gelmemiştim.

Dizideki diğer oyuncular ile olan ilişkisi
Hepimiz çok farklıyız. 4 farklı kadını bir yere koyuyorsunuz ve 4 kadın da olmak istedikleri gibi oluyor. Kavgalar, gizli silahlar… Ama gerçek hayatımda asla bu kadar heyecan yok!

derlemedir...



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:06
Biyografi Konusu: Shay Mitchell nereli hayatı kimdir.
🌘 🚀
Jumong - avatarı
Jumong
VIP VIP Üye
28 Mart 2013       Mesaj #2
Jumong - avatarı
VIP VIP Üye
Shay Mitchell Pretty Little Liars dizisi sayesinde tanınan genç oyuncu Shay Mitchell Teen Vogue dergisinin Nisan 2013 sayısının kapak kızı oldu. Dergiyle şahane bir fotoğraf çekiminin yanında bir de röportaj gerçekleştiren Shay, röportajda yaşadığı zorlukları da anlatıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Teen Vogue: Görünüşe bakılırsa yüksekten korkmuyorsun. Korktuğun bir şey var mı?

Shay: Bir seçmeye gittiğim her zaman dehşete kapılıyorum. Bence bu korkularınızla yüzleşmekten daha fazlası. Ama açıkcası geriye dönüp baktığımda yaptıklarımı görüp benim bile inanamadığım zamanlar oluyor. Örneğin, Vancouver’dan Toronto’ya kendi başına taşınan 18 yaşımdaki halimi düşünüyorum ve “Bu kız da kim?” oluyorum. Kesinlikle çok cesurcaydı ama aynı zamanda çılgıncaydı da.

TV: Bu evi ilk terk edişin miydi?

Shay: Aslında hayır. Önce Bangkok’a gitmiştim, sonra liseye, sonra modelliğe. Orada 3 ay yaşadım, daha sonra da Hong Kong’da 3 ay geçirdim ve sonra Kanada’ya geri döndüm. Modelliğin çok tatmin edici olmadığını fark etmem uzun zamanımı almadı. İnsanlara her zaman şöyle soruyordum; “Bu çekim için sete nasıl gideceğiz?” Ve onlar da şöyle cevap veriyordu; “Kes şunu. Sadece poz ver.” Bu konuda bir sorunum vardı. Bu yüzden Toronta’ya geri döndüğümde 34 farklı ve ünlü ajentaya baş vurdum. Ve bu zorlu zamanda bir restorantta garson olarak çalıştığım bir iş edindim. Bu işi 3 yıl kadar yaptım. Sonunda ajentalardan birisi bana geri döndü. Reklamlarda ve dizilerde küçük rollerde yer almaya başladım, ve sonra da Pretty Little Liars seçmelerine katıldım.

TV: Dizinin uyarlandığı kitapta karakterin soluk ciltli, çilek sarısı saçlı ve çilli olarak tanımlanıyor.

Shay: Doğru. Dizide yer alacağım için çok heyecanlı olduğumu hatırlıyorum, ve sonrasında Twitter üzerinden “Bunun için uygun değilsin” gibi mesajlar almaya başlamıştım. Kadro sorunlarında yapımcılar komşu aradıklarını söylemişlerdi. Aradıkları kız olmadığımı kim söyledi?

TV: Lezbiyen bir karakteri oynamak için herhangi bir terapi aldın mı?

Shay: Hayır. Kadro yönetmenleri bana Emily’nin gay olduğunu, bunun benim için bir sorun olup olmayacağını sormuştu ama 2 kez düşünmek zorunda değildim. Bir sürü gay arkadaşım var; teyzemin bir kız arkadaşı var. Bu çok normal. Ve hayranların Emily betimlemesine karşı tepkileri mükemmeldi; köşede öğle yemeği yiyen tamamen siyahlara bürünmüş gotik bir lezbiyeni oynamıyordum. Postere bakarsanız hangimizin lezbiyen olduğu konusunda bir ipucuna ihtiyaç duymayacaksınız. Bu benim için çok önemli.

TV: Birileri aratır da “Shay Mitchell Gay” yazısı Google’ın öneriler sayfasında çıkarsa bunu kabullenebilir misin?

Shay: Evet. Büyük annem bunu görmüştü ve “Bu ne?” diye sormuştu. İnsanlar bana hep karakterim gibi gay olup olmadığımı soruyor. Ama cevap vermek zorunda değilmişim gibi hissediyorum, çünkü gerçekten önemi yok. Ama birinin “Bu rolü oynadığın için teşekkürler” demesi çok fazla anlam ifade ediyor. Bu insanları eğlendirmenin yolu, ama bu aynı zamanda onların hayatındaki olumlu yönden bir darbe. Ve benim için hayranlarımla tanışmak işte bu yüzden önemli. Ne zaman bir tanışma olsa, ne zaman bir imza günü olsa buna bayılıyorum.

TV: Bu senin ilk elden gördüğün bir şey mi?

Shay: Evet. Thailand’da yaşarken erkek arkadaşım Caucasian’daydı. Ve ne zaman birlikte dışarı çıksak erkekler yaklaşıyor ve “Bundan sonra ne yapıyorsun? Nerede çalışıyorsun?” diye soruyorlardı. Günün birinde “Afedersiniz?” dedim, aksanımı duydular ve şaşırdılar. Ama bu birkaç sefer daha oldu. Yani biri bana yaklaştığında tepkim “Sakın yapma. Sakın sorma bile” oluyor.

TV: Genç kızlara ulaşmayı sevdiğini söyledin. Genç halinle konuşabilseydin vereceğin tavsiye ne olurdu?

Shay: Doğduğun halini benimse derdim. Caucasian’da büyüdüm ve arkadaşlarımın çoğu sarışın ve mavi gözlüydü. Bu yüzden her zaman saçımı garipsiyor, zıt renkli kıyafetler giyiyor ve asla bronzlaşmıyordum. Şimdi büyüdüm ve beni farklı yapan şeylerin beni özel kıldığını fark ettim. Ve bir kız gelip bana “Çok güzelsin. Senin gibi olmak isterdim” dediği zaman “Hayır istemezsin. Kendiniz gibi olmak istersin çünkü siz benzersiz ve güzelsin. ” diyorum. Herhangi birine çekimlerde yanlış kirpiği taktığımı söylemekten çekinmiyorum. Ve biz her zaman makyajlıyız, yeni uyandığımız sahnelerde bile. Ve her zaman bir ışıklandırma adamımız var, iki çeneli gibi görünmediğimizden emin olması için. Hepimiz kendi şeylerimize sahibiz, ama ben kendiminkileri benimsedim. Çünkü mükemmel olan kimseyi tanımıyorum.


ensonneleroldu.org/



BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen Safi; 25 Kasım 2015 00:06
🌘 🚀
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
25 Kasım 2015       Mesaj #3
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Shay Mitchell

Ad:  Shay Mitchell.jpg
Gösterim: 649
Boyut:  116.7 KB

Benzer Konular

8 Kasım 2015 / KisukE UraharA Sinema ww
2 Ocak 2009 / TiglonBoYs Spor ww
8 Kasım 2011 / Jumong Edebiyat ww
13 Ağustos 2015 / Jumong Taslak Konular
20 Temmuz 2013 / Jumong Sinema ww