Arama

Karşılama Salonu - Yeni üyeler, hoş geldiniz... - Sayfa 49

Güncelleme: 27 Mart 2015 Gösterim: 194.465 Cevap: 1.080
DeLi Bebek - avatarı
DeLi Bebek
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #481
DeLi Bebek - avatarı
Ziyaretçi
sLm ben de yeniyim. Umarım daimi üyeLerden biri oLurum
Sponsorlu Bağlantılar
movusa - avatarı
movusa
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #482
movusa - avatarı
Ziyaretçi
selamlar, Ben buraya bugün üye oldum. Adim Ali. Almanyada yasiyorum. Amatörce, bedava hosting saglayan web sitesinden ( geocitieden) actigim web sitesini kurmaya calisiyorum. Belki sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanabilirim.

Sponsorlu Bağlantılar
Eger bana web sitesinin nasil kurulacagin adim adim anlatan bir link verebilirseniz cok memnun olacagim.

simdiden tesekkürler
DrAm3vLH - avatarı
DrAm3vLH
Ziyaretçi
10 Mart 2007       Mesaj #483
DrAm3vLH - avatarı
Ziyaretçi
msxlabs bagımlılık yapar onsuz yasayamazsnz
taha - avatarı
taha
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #484
taha - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben çok ama çok acemi pc kullanıcısyım site harika olmuş yapanlardan allah razı olsun saygılarımla.
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
11 Mart 2007       Mesaj #485
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Alıntı
peth_12 adlı kullanıcıdan alıntı

mutluluğumu paylasacaz burada belkide evet diceksiniz ama ben ne dediğinizi anlamıyorum biri bana anlatsın

biri beni aydınlatsın nolur

Alıntı
DeLi Bebek adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
taha adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba ben çok ama çok acemi pc kullanıcısyım site harika olmuş yapanlardan allah razı olsun saygılarımla.

Merhaba
Herkes hayatında; birşeyler öğrenmek ister, huzurlu olmak ister, gülmek ister..
Doğru yerdesiniz, aramıza HOŞ GELDİNİZ...

Alıntı
movusa adlı kullanıcıdan alıntı

selamlar, Ben buraya bugün üye oldum. Adim Ali. Almanyada yasiyorum. Amatörce, bedava hosting saglayan web sitesinden ( geocitieden) actigim web sitesini kurmaya calisiyorum. Belki sizlerin bilgi ve deneyimlerinden yararlanabilirim.

Eger bana web sitesinin nasil kurulacagin adim adim anlatan bir link verebilirseniz cok memnun olacagim.

simdiden tesekkürler

Merhaba movusa. Aramıza hoş geldiniz. Şu anda Web tasarım forumu... Flash Tasarım araçları... yapım aşamasında! Yakın zamanda aradığınız herşeyi MsXLabs farkıyla bulabileceksiniz...
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
okyanus - avatarı
okyanus
Ziyaretçi
11 Mart 2007       Mesaj #486
okyanus - avatarı
Ziyaretçi
slm arkadaşlar ben dilek yeni üye oldum umarım hep beraber güzel vakitler geçiririzMsn Happy
evo - avatarı
evo
VIP kirlenmek güseldir : )
11 Mart 2007       Mesaj #487
evo - avatarı
VIP kirlenmek güseldir : )
Alıntı
okyanus adlı kullanıcıdan alıntı

slm arkadaşlar ben dilek yeni üye oldum umarım hep beraber güzel vakitler geçiririzMsn Happy

Slm Msn Happy okyanus Aramıza hoş geldiniz umarım bizim le beraberken güzel vakit geçirisiniz..
xalocan - avatarı
xalocan
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #488
xalocan - avatarı
Ziyaretçi
merhaba sevgili deyerli katılımcı arkadaşlar sitede yeniyim herkesi burdan canı gönülden selamlıyorum Bow

site yönetici arkadaşlarıda kutluyorum gercekten hoş bir site olmuş tepriklerSmiley32

dostca kalın
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #489
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
okyanus adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
xalocan adlı kullanıcıdan alıntı

merhaba sevgili deyerli katılımcı arkadaşlar sitede yeniyim herkesi burdan canı gönülden selamlıyorum Bow

site yönetici arkadaşlarıda kutluyorum gercekten hoş bir site olmuş tepriklerSmiley32

dostca kalın

Alıntı
DeLi Bebek adlı kullanıcıdan alıntı

Alıntı
taha adlı kullanıcıdan alıntı

sizlerdee hoş geldınızz efemlerr Naughty Naughty Naughty Rose Rose Rose Drool Drool
LegendLove - avatarı
LegendLove
Ziyaretçi
12 Mart 2007       Mesaj #490
LegendLove - avatarı
Ziyaretçi
SéLams ArkadasLar Yeni uylerden Bidenesiyim bende (Çömez) ii Vakit gecirecegimizi umuyorum yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum. Msn Happy) Site Gusel olmus ellerinize saglik. Daha iyiye ins. Msn Wink