Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 36

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 138.080 Cevap: 697
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008       Mesaj #351
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Nisyan-ı Bâtın adlı kullanıcıdan alıntı

Okey-tavla gibi oyunlar için araştıracağınızı söylemiştiniz, vaktiniz oldumu?
Benim bir f,krim var bu konuda ama, bilemiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar
Nisyan-ı Batın nedir fikrin acaba ?
Şahsen ben de okey - tavla olsun isterim.. Okey oynamayı da özledim Msn Grin
e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #352
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi
Müzik Kutusu Olabilir.Herkez Profiline Sevdiği Müzikleri Ekleyerek Onları Dinletebilir.
Biraz Delice Bir Fikir Ama Denemeye Değer Bence.Acaba Bu Deliliği Bende Başka Düşünen Oldumu Doğrusu MErak Ediyorum... Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #353
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sanar adlı kullanıcıdan alıntı

Forum sistemine uyarlanabilecek oyun sistemleri olması gerektiği göz ardı edilmeden talepler yapılsın lütfen.
Alıntı
e.said coskun adlı kullanıcıdan alıntı

Müzik Kutusu Olabilir.Herkez Profiline Sevdiği Müzikleri Ekleyerek Onları Dinletebilir.
Biraz Delice Bir Fikir Ama Denemeye Değer Bence.Acaba Bu Deliliği Bende Başka Düşünen Oldumu Doğrusu MErak Ediyorum... Msn Happy

Düşünüldü, talep edildi. Ancak telif hakkı ihlali gibi bir pürüz olması sebebiyle bu talep reddedildi.
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Nisyan-ı Bâtın
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #354
Nisyan-ı Bâtın - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
sanar adlı kullanıcıdan alıntı

Sanar'm Neutralizer, araştıracağını ancak öncelik vermediğini belirtti... Belki ilerleyen zamanlarda yapabilir.
fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #355
fortune - avatarı
Ziyaretçi
bir de şu fotoğraf vb yüklemeler neden direk yapılamıyor? ellerin sitelerinde bu mümkün Msn Happy... ya gerçekten şaka bir yana da , host it copy it paste it dı dı dı dı dı ....... direk pcden yüklenebiliyor biliyorum. mümkünse tabi, diye ekliyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #356
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
fortune adlı kullanıcıdan alıntı

bir de şu fotoğraf vb yüklemeler neden direk yapılamıyor? ellerin sitelerinde bu mümkün Msn Happy... ya gerçekten şaka bir yana da , host it copy it paste it dı dı dı dı dı ....... direk pcden yüklenebiliyor biliyorum. mümkünse tabi, diye ekliyorum.

PC'den doğrudan resim yükleme, kullanıcı gruplarına göre, kısıtlı ya da izinlidir.
Bu;
- Normal Üye konumundaki kullanıcıya kapalıdır.
- VIP Üye için belli bir limit vardır.
- Yetkili grubu içinse, yetkili oldukları gruplara göre limitlendirme yapılmıştır.
fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
25 Aralık 2008       Mesaj #357
fortune - avatarı
Ziyaretçi
hımm peki.. sınıf sorunu yani!

teşekkürler.
konçuy - avatarı
konçuy
VIP ON TEMMUZ 2013
26 Aralık 2008       Mesaj #358
konçuy - avatarı
VIP ON TEMMUZ 2013
sanal arkadaşlıklar kuruyoruz sanal alemde Msn Grin birde oturacak sanal cafemiz olsa sanal ısmarlamalar hıhımmBilmem..çok mu uçtukShy 2...yazı rengim gibi hayallerde umutlarda hep yeşildir bende niye olmasın oda olur birgün(: ben siteme güveniyorum In Love
e.said coskun - avatarı
e.said coskun
Ziyaretçi
26 Aralık 2008       Mesaj #359
e.said coskun - avatarı
Ziyaretçi
Chat Box'sın Özel Üye vede Sitedeki Görevliler Dışındaki Kişilere Kapatılmasını Taleb Ediyorum.İnsanlar Ne Yapmak İstediklerini Bilmiyorlar Bence...
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008       Mesaj #360
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
e.said coskun adlı kullanıcıdan alıntı

Chat Box'sın Özel Üye vede Sitedeki Görevliler Dışındaki Kişilere Kapatılmasını Taleb Ediyorum.İnsanlar Ne Yapmak İstediklerini Bilmiyorlar Bence...

Böyle bişey mümkün değil çünkü ChatBox'un asıl amacı yeni üye olanlara, teknik desteğe ihtiyaç duyanlara ve forumla ilgili sorusu olanlara yardım etmek... Ne yapmak istediğini bilmeyenler dediklerin küfür edenler, huzuru kaçıranlarsa yetkililer gereğini yapar... Gözden kaçan bişey görürseniz yetkililere ulaşın arşivden gerekli araştırmayı yapıp gerekeni yapıcaklardır...