Arama

Forumda olmasını istediğiniz özellikler - Sayfa 38

Güncelleme: 24 Ekim 2018 Gösterim: 137.838 Cevap: 697
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Ocak 2009       Mesaj #371
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
MesirKentli adlı kullanıcıdan alıntı

Mesaj raporlama sırasında ard arda yapılan raporlamalarda iki raporlama arası 1 dakika bekleme süresi var bu sürenin kısaltılması mümkün ise ilgilenilmesini istiyorum... report

Mümkün ama varsayılan özellikler arasında yer almıyor. 1 dakika yeterli diye düşünüyorum. Aynı sayfadaki iki mesajı rapor etmeye gerek yok, bunu rapora not olarak geçebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009       Mesaj #372
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Günlüklere anket açabilmek olsaydı iyi olurdu... Hatta çok iyi olurdu...

Heralde dikkate alınmadı...
Sponsorlu Bağlantılar

Buna ek olarak Profilimizden chatboxdaki yazı stilimizi kalın ve italik olarak ayarlıyabiliyoruz peki bunun gibi foruma yazılan cevaplarda da aynı sistem olsa ben kalın ve italik yazı kullanıyorum her mesajda bunu ayarlamak biraz saçma doğrusu...

NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
8 Ocak 2009       Mesaj #373
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Heralde dikkate alınmadı...

Buna ek olarak Profilimizden chatboxdaki yazı stilimizi kalın ve italik olarak ayarlıyabiliyoruz peki bunun gibi foruma yazılan cevaplarda da aynı sistem olsa ben kalın ve italik yazı kullanıyorum her mesajda bunu ayarlamak biraz saçma doğrusu...

Değerlendirilecek.
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
MesirKentli - avatarı
MesirKentli
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #374
MesirKentli - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Mümkün ama varsayılan özellikler arasında yer almıyor. 1 dakika yeterli diye düşünüyorum. Aynı sayfadaki iki mesajı rapor etmeye gerek yok, bunu rapora not olarak geçebilirsiniz.

Mantıklı bir alternatif Msn Up
king nothing - avatarı
king nothing
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #375
king nothing - avatarı
Ziyaretçi
Gothıc sanatı ıcın ayrı bır bolum acılsa formda gothıc resımler,gothıc yapılar ve bu yapıların genel acıklamaları,gothıc elbıseler,gothıx esyalar ve gothıc magaza adreslerı ve gercekte gothıc nedır gothıc hakkında bılmedıklerımız,gothıc gallery ve gothıc mezarlar gıbı seylerle ılgılı bır, bolum olsa..Msn Grin
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ocak 2009       Mesaj #376
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Bir konu başlığını seçtiğimizde , o konuda kaç tane mesajımız olduğunu gösteren, hatta o mesajlara ulaşımı sağlayan bir "istatistik" butonu olabilir mi ?
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
9 Ocak 2009       Mesaj #377
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Alıntı
Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı

Bir konu başlığını seçtiğimizde , o konuda kaç tane mesajımız olduğunu gösteren, hatta o mesajlara ulaşımı sağlayan bir "istatistik" butonu olabilir mi ?

Örnek Olarak;
mesajsaysgg0

Konuların karşısında bulunan cevap kısmındaki mesaj sayılarına tıklarsanız... Kim XXX konusunda kaç mesaj gönderdiğini görebilirsiniz...
Gerçekçi ol imkansızı iste...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Ocak 2009       Mesaj #378
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
O halde zaten vardı bu özellik ve ben farkedemedim. Özür dilerim,hala forumda keşfedemediğim çok özellik olduğunu biliyorum. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Hemen bakacağım Msn Happy
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
9 Ocak 2009       Mesaj #379
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Ve açılan istatistik sayfasında üyenin gönderdiği mesaj sayısına tıklandığında da üyenin o konudaki tüm mesajları aranıp listeleniyor. Bu özellik, yazılı bir metni olmadığı için forumlarda genellikle gözden kaçan bir özellik.

Şimdi baktım da, oradaki üç sütundan birincisi olan Son Mesaj sütünunda üye adının üzerine gelindiğinde bir ipucu çıkıyor ve konuya cevap ve konunun gösterim sayılarını gösteriyor. Üye adının üzerinde bu ipucu biraz mantıksız oluyor çünkü zaten aynı bilgi hemen yan tarafta daha büyükçe veriliyor. Bu ipucu kaldırılabilir.

İkinci isteğim de, Son Mesaj sütununda lastpost düğmesinin üzerine gelindiğinde "Son mesaja git" yazıyor. Aynı o şekilde "Cevap" sütunundaki sayının üzerine gelindiğinde "Cevap yazanları göster" diye bir ipucu eklenirse, ayrıca ona tıklandığında açılan istatistik sayfasında, üye adının yanında yazan sayıya da "Üyenin bu konudaki cevaplarını bul" diye bir ipucu eklenirse özellik biraz daha ortaya çıkarılmış olabilir.
fortune - avatarı
fortune
Ziyaretçi
10 Ocak 2009       Mesaj #380
fortune - avatarı
Ziyaretçi
tekrar mesaj göndermek için 120 saniye beklemek olmasa?