başka sitedeki yada bilgisayarımdaki videoyu yada flaşı nasıl atabilrm siteye ?
Sayfaya gidin: MsXLabs MK - BB Code List
Video için "embed" ve flash ekler için "flash" kodlarını kullanabilirsiniz.
Alıntı
beateful girl adlı kullanıcıdan alıntı
hey ben resim koyamıyorum yardım lütfen
hııııııııııııııııııııııııııı anladım
hııııııııııı anladım
Kullanıcı paneli sayfasına gidin: MsXLabs MK
Sayfanın solunda yer alan sütunda ihtiyacınız olan düzenlemeler listelenir:
1. Profil sayfanıza resim eklemek için takibi yapın: Profiliniz > Profil Resminizi Düzenleyin
Buradan ya URL vererek veya PC'den resim seçerek profil resmi yükleyebilirsiniz.
2. Avatar resmi eklemek için takibi yapın: Seçenekler & Ayarlar > Avatar Düzenle
Buradan verilen Avatar listesinden seçim yapabilir ya da URL vererek veya PC'den resim seçerek avatar resmi yükleyebilirsiniz.
Avatar koyma yerinden kb boyutu istenilen düzeyden yüksekte olmadan istediğiniz avatarı (forum kurallarına uygun avatarlar olmasına dikkat etmeliyiz) buraya tıklayak>MsXLabs MK hem bilgisayarınızdan hemde mevcut Msx avatarlarından hareketli olanları koyup, kullanabilirsiniz.
knk ben nasıl konu açacağımı bilmiyorum profilime msj göderirseniz sevinirim yazarsanızda olur
Konu nasıl açacağım derken acaba bir konu var elinizde bunu nereye açacağınıza mı karar veremediniz ya da konu açma vs. niteliklerini mi öğrenmek istiyorsunuz?
Sorunuz biraz genelleyici, içinde sorular türetilebilen ama tek bir yönde anlaşılmayan yönde olmuş maalesef .
Konu açmak için öncelikle; uygun bir forum seçmeli ve foruma uygun formatta uygun bir başlık ve içerik kullanmalısınız.Bunun içinde nerede konu açacaksanız orada açılan konuları inceleyip fikir sahibi olmalısınız.
Örnek verecek olursak bu duruma;
X-Sözlük'te belli bir forum başlığı vardır X - X Nedir - X Hakkında
Biyografiler bölümünde de X (X Kimdir? - X Hakkında)
gibi belli başlık kuralları vardır.Bunlara dikkat etmelisiniz tabiki diğer yerlerde de açacağınız konu başlıklarında olduğu gibi.
Konu Aç<butonumuz budur ve nerde konu açmak istiyorsanız bu butona tıklayıp yukarıda belirttiğim gibi uygunluğa ve daha önce açılmamış olmasına dikkat ederek konunuzu açabilirsiniz.
albüm başlığını ve yazıyorum fakat resim ekle diye bir bölüm çıkmıyor...albüme resim neden yükleyemiyorum ?
belli bir limit mi var albüm oluşturmada,eyer öyleyse eskilerini silmem mi gerekiyor yenisini oluşturabilmek için ?
bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
albüm başlığını ve yazıyorum fakat resim ekle diye bir bölüm çıkmıyor...albüme resim neden yükleyemiyorum ?
belli bir limit mi var albüm oluşturmada,eyer öyleyse eskilerini silmem mi gerekiyor yenisini oluşturabilmek için ?
bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.