Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 344

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.974 Cevap: 5.357
monte - avatarı
monte
Ziyaretçi
9 Nisan 2008       Mesaj #3431
monte - avatarı
Ziyaretçi
merhaba siteye daha öncede bakıyordum ama ilk gördüğümde tedirgin olmadım desem yalan olur çünki sitelerden devamlı virüs tehlikesi ve adres dağılımı olmasından çekindim ama gezdikçe sevdim aradığım bzı şeyleri burda bulduğumdan üye olmaya karar verdim şimdi sizinleyim işte umarım abuk msj gelmezde uzun süre burda kalabilirim. siteyi yapanların emeğine sağlık biz bakanlarnda gözlerine Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
SultaN_ - avatarı
SultaN_
Ziyaretçi
10 Nisan 2008       Mesaj #3432
SultaN_ - avatarı
Ziyaretçi
herkese selam yeni uye olarak ; )
Sponsorlu Bağlantılar
cardin - avatarı
cardin
Ziyaretçi
11 Nisan 2008       Mesaj #3433
cardin - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ,öncelikle tebrik etmek istiyorum. tıklr tıklamaz sitenizde takıldım kaldım.çok güzel olmuş.elinize sağlık.ben bir msn zade virüslerle başı belada biriyim.habire birileri virüslüyo beni nie yyaparlar neden yaparlar bilemiyorum.pcdeki msn silip tekrar yüklemek istedim.google yazdım seçenekler çıktı tabii bende seçtim.sizi seçmişim sonra siteye göz attım çok ciddi ve güvenilir geldi .aradığım herşey bu sitede bulacağıma inandım. bende üye olmaya karar verdim. beni kabul ettiğiniz için teşekkür ederim. bende online oldkça sizi açık tutucam . şanslı günler
[/quote]good
sanar - avatarı
sanar
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008       Mesaj #3434
sanar - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
The Unique adlı kullanıcıdan alıntı

Bizimkisi 1 aşk hikayesiIn Love Don't Know

İnan ki çok haklısın, öyle bir bağımlılık yapıyor ki, kopmak imkansız.......

Bu dünyaya bir daha gelirsem arar bulur gene üye olurum...... Msn Grin
Emynaa - avatarı
Emynaa
Ziyaretçi
11 Nisan 2008       Mesaj #3435
Emynaa - avatarı
Ziyaretçi
Sitenizi google dan buldum. Tasarımlarım için fantastik resimler arıyordum. Önceleri normal indiriyordum. Sonra üye oldum. Masa üstüme sitenin ikonunu kaydettim. Böylece girmediğim gün yok diyebilirim. Çok yoğun olduğum için şimdilik aktif bir kullanıcı değilim ama ilerde neler olur bilinmez. Belki yetkili bile olabilirim. Zaman, kısmet, çaba ve özveri artık.

Siteniz çok güzel. Çok emek harcanmış. Bütün emeği geçenlerin yüreğine sağlık.Msn Happy
uGurSeL - avatarı
uGurSeL
Ziyaretçi
11 Nisan 2008       Mesaj #3436
uGurSeL - avatarı
Ziyaretçi
ilginiz için cokkk tsk ediyorum Msn HappyMsXLabs 'la nasıl tanıştım hatırlamıyorum internette bi program arıyodum ordaki linklerden birini tıkladım...veee işte burdayım...en son hatırladıgım sey bu Msn GrinMsn GrinMsn Grin
Lord.iz - avatarı
Lord.iz
Ziyaretçi
11 Nisan 2008       Mesaj #3437
Lord.iz - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Emynaa adlı kullanıcıdan alıntı

Sitenizi google dan buldum. Tasarımlarım için fantastik resimler arıyordum. Önceleri normal indiriyordum. Sonra üye oldum. Masa üstüme sitenin ikonunu kaydettim. Böylece girmediğim gün yok diyebilirim. Çok yoğun olduğum için şimdilik aktif bir kullanıcı değilim ama ilerde neler olur bilinmez. Belki yetkili bile olabilirim. Zaman, kısmet, çaba ve özveri artık.

Siteniz çok güzel. Çok emek harcanmış. Bütün emeği geçenlerin yüreğine sağlık.Msn Happy

yetki felan önceden herhalde vardı bişeyler sayın emynaa Msn Sarcastic

siteyi ben 2007den biliyodum başka bi üyeliğimde vardı ismimi unuttum yeniden üyelik aldım isim babasıda bi adminimizin flash animasyonu oldu marka ismimi kullanmak istiyorum aslında ama bu isimde hoşuma gitti o yüzden bi sürelik böyle takılayım sonrasında Allah kerim Msn Cool
trepesus - avatarı
trepesus
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #3438
trepesus - avatarı
Ziyaretçi
selam herkese
siteyi google da kendimle ilgili linklere bakarken buldum sanırım bir arkadaş şiirirmi eklemiş kim diye merak ettim ve bir mesaj vardı okumak istedim sanırım mesaj düzgün mesaj ilkesine ters düştüğünden engelllenmiş Msn Confusedbu da ne demekse Msn Wink ne olduğunu anlayamadım doğrusu Msn Thinking
daha çok merak ettimMsn Grinumarım bir açıklama gelir ..
yitikgenc - avatarı
yitikgenc
Ziyaretçi
12 Nisan 2008       Mesaj #3439
yitikgenc - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben bu sitenin eski uyelerindenim elmorat ve mortalking nicki ile giriyordum ..ama talihisiz bir olaydan sonra nete ve real hayatım biraz uzakaldım ama tekrar aranızdayım arkadaslar allah nasip edersede aranızda kalmaya devam edecegim.

bu arada form baya bir degişmiş admin arkadaslar ellerinize kollarınıza saglık butun paylaşımcı arkadaslarım hepinizin yureklerine saglık hepinize tşkler..

....sayın admınlerim sizden özür dileyerek. acmış oldugumuz bir sitemizin reklamını yapmak istiyorum ...forumdaki dostlarımızıda aramızda görmekten buyuk mutluluk duyarım........ KardesLerinSesi.Com Sesli Sohbet Sesli chat SesliChat SesliSohbet KameralıChat Görünt oradanıckım Cabus. eger gelirseniz nıckımı soylerseniz cok mutlu olurum..tşklerMsn Embarrassed
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Nisan 2008       Mesaj #3440
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
trepesus adlı kullanıcıdan alıntı

selam herkese
siteyi google da kendimle ilgili linklere bakarken buldum sanırım bir arkadaş şiirirmi eklemiş kim diye merak ettim ve bir mesaj vardı okumak istedim sanırım mesaj düzgün mesaj ilkesine ters düştüğünden engelllenmiş Msn Confusedbu da ne demekse Msn Wink ne olduğunu anlayamadım doğrusu Msn Thinking
daha çok merak ettimMsn Grinumarım bir açıklama gelir ..

Sanıyorum şairi belirtilmediğinden söz konusu şiir kaldırılmış, bu nedenle görüntülemek istediğiniz mesaj yerine (kaldırılmış olması sebebiyle) sistem mesajı sayfası ile karşılaşmışsınız.