Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 345

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.974 Cevap: 5.357
ozkan_akdere - avatarı
ozkan_akdere
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #3441
ozkan_akdere - avatarı
Ziyaretçi
Ben msx'le 2005 yazında tanıştım...Msnem için eklentiler arıyordum ve birden kendimi bu mavi tutkuda buldum.Zaten mavi benim en sevdiğim renktir.Bir kere sitenin mavi oluşu beni çok etkiledi msx'in diğer güzellik ve özelliklerinden bahsetmedim bile.Sonra askere gittim yeni geldim askerden ilk işim msx'se girmek oldu.Ama askerde giremediğim için üyeliğim iptal olmuş hemen buğün üye oldum.Mavi Tutku beni yine içine çekti ve burdayım ve burda olmaktan da çok mutluyum...
Sponsorlu Bağlantılar
musafaha - avatarı
musafaha
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #3442
musafaha - avatarı
Ziyaretçi
Benim 1 sene felan oluo her halde arkadaş tavsiye etmişti ama iyiki tavsiye etmiş..
Sponsorlu Bağlantılar
Fire - avatarı
Fire
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #3443
Fire - avatarı
Ziyaretçi
Mutlu yüzleri daima görmek dileğiyle.
Selamlar...

girnelim - avatarı
girnelim
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #3444
girnelim - avatarı
Ziyaretçi
siteniz harika muhteşem windowstan ckıp buraya temelli dönmem lazım hayırlı akşamlarhelpyahooneşeli günler
canercoo - avatarı
canercoo
Ziyaretçi
14 Nisan 2008       Mesaj #3445
canercoo - avatarı
Ziyaretçi
Msn Thinking vallah ne desemki ben forum sitelerinde çok gezen biriyimdir; iş yerindede ve evdede devamlı netteyimdir ve çok gezerim sanalda;gerçi realden daha çok sanalı tercih ederim...WiggleNeden derseniz eğer realde aradığım bir hayat ve tad huzur yok hal böle oluncada sanala yöneliyo insan mecburiyetten...RoseRoseNeyse konuyu uzattım sanırım Msn HappyBen rastgele buldum bu siteyi ama inanın çok mutluyum vede çok huzurluyum UfKovsanızda gitmem ehehehehe Bananabu arada adım caner ama bana kısaca coo diyebilirsiniz Sweet ama şahane bir yer burası gezmeye doyamıyorum ve en çokda en hoşuma giden şey ise sitenin girişinde tepede resimlerin üzerine gelince uppss sesi çıkıyor ya ona bayılıyorumCheerleaderDaha ne diyeyim tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum bir kaç arkadaşıma gösterdim siteyi;geldiler baktılar beğendiler ve bana dedikleri tek kelime aynen şu yaws caner sende sanalın kurdu olmuşsunda haberimiz yokmuş be arkadaş demezlermi ahahaha benimde yüzüm kızardıDon't CryCiciCici
tnk_ci - avatarı
tnk_ci
Ziyaretçi
15 Nisan 2008       Mesaj #3446
tnk_ci - avatarı
Ziyaretçi
banada zamanında cok sevdigim bi abim tavsiye etmişti msx i bende o zamanlar (2 yıl önceydi sanırım)

merak edip girmistim ve üyede olmustum farklı bi üyelikle ancak hiç katılım gösterememiştim onca zaman

sonra hala aklımda olmasına şaşırmamak lazım çünkü gördüğüm en kaliteli forumlardan birisi burası

emeği geçen herkesi kutluyorum ellerine sağlık böyle güzel bi forum hazırladıkları ve yaşattıkları için...
erhan_can30 - avatarı
erhan_can30
Ziyaretçi
15 Nisan 2008       Mesaj #3447
erhan_can30 - avatarı
Ziyaretçi
bilmem abim bi ara bakmıştı baktı güzel bi site kayıt oldu sonra ben de dayanamayıp üye oldum
realsecret - avatarı
realsecret
Ziyaretçi
15 Nisan 2008       Mesaj #3448
realsecret - avatarı
Ziyaretçi
Selam,
Google' dan size rastladım

Maviye olan muhabbetimden,

inşeallah sitelerimde de yer vermeğe çalışacağım.

Mavi karanlıktaki işleriniz kolay ve aydınlık olsun.
Bahri Hazer
djhamsiye - avatarı
djhamsiye
Ziyaretçi
16 Nisan 2008       Mesaj #3449
djhamsiye - avatarı
Ziyaretçi
benim tanismam tesaduflerle oldu googleden windows live messenger turkce verziyonu ariyordum tesadufen burayi buldum hosuma gitti site uye oldum ama isin kotusu hala turkce msn im yok Msn Happy
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
16 Nisan 2008       Mesaj #3450
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
djhamsiye adlı kullanıcıdan alıntı

benim tanismam tesaduflerle oldu googleden windows live messenger turkce verziyonu ariyordum tesadufen burayi buldum hosuma gitti site uye oldum ama isin kotusu hala turkce msn im yok Msn Happy

(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.