Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 459

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 876.646 Cevap: 5.357
melekce - avatarı
melekce
Ziyaretçi
13 Nisan 2010       Mesaj #4581
melekce - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

teşekkür ederim bende dolaşırken buldum hoşuma gitti üye oldum devamı gelir inşallah facede dehayranı oldum zaten facede oluyom bilgilendirilirsem yazılarınızdan iiiyi olur tekrar teşekkür emeğinize yüreğinize saglık .
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Nisan 2010       Mesaj #4582
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
tesadüfen buldum OYUNCU OLMAK ICIN KAC YIL OKUMAM GEREKIYOR yazdim ve sonra biryere girdim songra aburasi cikti karsima bende belki sorularima cevap bulurum diye kayit oldum
Sponsorlu Bağlantılar
darkangel - avatarı
darkangel
Ziyaretçi
20 Nisan 2010       Mesaj #4583
darkangel - avatarı
Ziyaretçi
bir konuyu araştırırken buldum zaten biliyordum bu siteyi ve detaylı bilgi verdiğinden buruya üye oldum Msn Happy
maideniz - avatarı
maideniz
Ziyaretçi
23 Nisan 2010       Mesaj #4584
maideniz - avatarı
Ziyaretçi
messengerımdaki sorunu çözmek için google ile buldum.teşekkürler...
jaws - avatarı
jaws
Ziyaretçi
24 Nisan 2010       Mesaj #4585
jaws - avatarı
Ziyaretçi
site beni buldu o kadar da saklandım oysa ki Msn Happy
creyzchild - avatarı
creyzchild
Ziyaretçi
27 Nisan 2010       Mesaj #4586
creyzchild - avatarı
Ziyaretçi
slm benim bir sorunum var o sorunu cözmem için google dan dolaşırken gördüm uye oldum ama halen sorunumu cözemedim ayrıca sorunumu çözmemde yardımcı olursanızda sevinirim

Msn Grin

sorunum şu msn acıp kapatabiliyorum yazabiliyorum msj lar gelip gidiyor ama bir sitedeyken msn görüşmesi yapamıyorum yani çevrim içi gözükmem gerekirken çevrimdışı görünüyorum ve hemen ustte şu yazı cıkıyor ( msn yeni surum istiyor windows live beta ) böyle bir yazı bende ne kadar yeni sürüm varsa yukledim ama bir sonuç alamadım şimdiden tşk
Son düzenleyen creyzchild; 27 Nisan 2010 01:53 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
KaTe - avatarı
KaTe
Ziyaretçi
27 Nisan 2010       Mesaj #4587
KaTe - avatarı
Ziyaretçi
Yardım bölümünde daha doğrusu can cant bölümünde siteyi gördüm yardım ediyim birkaçtane örnek yazıyım dedim üyelik gerekti üye oldum ve çok iyi bir yer Msn Happy oldunu düşünüyorum selamLar Msn Happy
Teamoore - avatarı
Teamoore
Ziyaretçi
27 Nisan 2010       Mesaj #4588
Teamoore - avatarı
Ziyaretçi
Soru-cevap bölümüne üyelik de gerekmiyor. Çok hoş bir hizmett şekli. Ama site o kadar faydalı ve kaliteli ki insan üye olmadan edemiyor. Yeni gelenler hoşgeldiniz.
~ReLax - avatarı
~ReLax
Ziyaretçi
30 Nisan 2010       Mesaj #4589
~ReLax - avatarı
Ziyaretçi
Google de gezinirken buldum ...Msn Happy
beymen63 - avatarı
beymen63
Ziyaretçi
4 Mayıs 2010       Mesaj #4590
beymen63 - avatarı
Ziyaretçi
Sigortacılık ile bilgi ararken burada kendimi buldum sitenin temesı beni büyüledi ve üyelik linkini gördükten sonra kontrolden çıktım ve kendimi bu sitenin üyesi buldum. bilmem anlata bildimmiMsn Grin