Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 102

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.657 Cevap: 5.357
net_net - avatarı
net_net
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1011
net_net - avatarı
Ziyaretçi
selam aleyküm arkadaşlar.Bende googleda cep msn ararken buldum üye oldum çalışan emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
safaktok - avatarı
safaktok
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1012
safaktok - avatarı
Ziyaretçi
İnternette bir program ararken rastladım forumunuza. Programı indirebilmek için kayıt oldum. Fakat MsXLabs Hi-Tech Forum bana diğerlerinden farklı geldi. Sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmeyeceğim. Forum mükemmel ...
Sponsorlu Bağlantılar
SiyahLim - avatarı
SiyahLim
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1013
SiyahLim - avatarı
Ziyaretçi
Sanal arkdaşlardan duydum ve hemen üye olmaya karar verdim üye olduqm içnde gercekden piişman olmadı aksine mutluluk duyuorum..
flower67 - avatarı
flower67
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1014
flower67 - avatarı
Ziyaretçi
önce daha bakıyodum hemen nasıl buldum diyeceksem google arama yaparken birden favori rengim mavi ve karanlığı kullananlara rastladım yanlız değilmişiz görüşmek üzre
crazydeli - avatarı
crazydeli
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1015
crazydeli - avatarı
Ziyaretçi
merhaba ben tahsin ben aslında bu siteye sadece güzel etkinlikler yapılıyor diye kaydoldum yani fazla bir açıklamam yok isterseniz beni bu msnde bulabilirsiniz...!
b2k_hkn - avatarı
b2k_hkn
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1016
b2k_hkn - avatarı
Ziyaretçi
ne demeli şimdi göğemi dokunmalı yoksa körpe filizin ucunamı ve benim nevresiimim kararmışsa kirden rutubetten ve işte böle başladı benim aşkım vee böyle de sürecek galibaaaaaaaa hıı Msn Happy Tüm Emekçilere Teşekkürlerr. (devrim kızılı)

ne demeli şimdi göğemi dokunmalı yoksa körpe filizin ucunamı ve benim nevresiimim kararmışsa kirden rutubetten ve işte böle başladı benim aşkım vee böyle de sürecek galibaaaaaaaa hıı Msn Happy Tüm Emekçilere Teşekkürlerr. (devrim kızılı)
Son düzenleyen b2k_hkn; 12 Aralık 2006 22:44 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
orhan_1 - avatarı
orhan_1
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1017
orhan_1 - avatarı
Ziyaretçi
nasil siniz (co)
QapriCe - avatarı
QapriCe
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1018
QapriCe - avatarı
Ziyaretçi
Merhaba QapriCe ben... aslında sitenizi uzun zamandır biliyorum ama üye olmak nasip olmamıştı. Fazla messenger meraklısı olmadığım için ama içeriği geniş ve çok cıvıl cıvıl bir site ve üye olup zaman buldukça gezinmek isteiğim için üye oldum..Mutluyum Msn Happy Emekleriniz için ve etkinlikleriniz için şimdiden teşekkür eder sitenize zeval gelmemeesini dilerim.
orpheus - avatarı
orpheus
Ziyaretçi
12 Aralık 2006       Mesaj #1019
orpheus - avatarı
Ziyaretçi
Live Messenger eklentilerini ararken karşıma çıktı..
Alışılmışın dışında, biraz karmaşık, kendine özgü ama sanırım alışkanlık yapacak..
Göreceğiz...
hellowred46 - avatarı
hellowred46
Ziyaretçi
13 Aralık 2006       Mesaj #1020
hellowred46 - avatarı
Ziyaretçi
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezimden biri oldu cıktı.........
değişen yüzü tekrar beraber olmaktan mutluyum size kolay selsin