Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 126

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.879 Cevap: 5.357
harun0014 - avatarı
harun0014
Ziyaretçi
9 Ocak 2007       Mesaj #1251
harun0014 - avatarı
Ziyaretçi
selam ben harun0014 içmimari tasarım ve uygulama işleriyle ugraşan yaşamayı ve yenilikleri seven iki çocuk babası kendi halinde bir insanım sitenizi hoş ve güzel buldum (henüz tamamını dolaşamama ramen ) sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla

Sponsorlu Bağlantılar
selam ben harun0014 içmimari tasarım ve uygulama işleriyle ugraşan yaşamayı ve yenilikleri seven iki çocuk babası kendi halinde bir insanım sitenizi hoş ve güzel buldum (henüz tamamını dolaşamama ramen ) sizlere başarılar dilerim. Saygılarımla Sitenizle nette sörf yaparken (ogluma msn ifadelerini indirirken )tesadüfen rasladım hoş bir site olmuş tebrikler
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen harun0014; 9 Ocak 2007 19:40 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
yakamoz51 - avatarı
yakamoz51
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1252
yakamoz51 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı

Merhaba,

Sponsorlu Bağlantılar
MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Bir kamu kuruluşunda çalışmaktayım sitenizle Messenger proğramı yüklemek için araştırma yaparken rastladım sayfa özellikleri ve içeriğini beğendim ve üye olmak istedim.
Aslına bakarsanız çalıştığım iş yerinin serveri messenger proğramlarını hatta messenger kelimesi geçen her içeriğe karşı korumalı bunu aşabilecek bir proğram aramaktayım.Önceden Fx veya Live gibi bağlantı kurabilmekteyken şimdi bunlarlada iletişimimiz kesildi,Msn Mad
Fakat kısa bir gezinti yaptığımda sitenizin çok kapsamlı olduğunuda farkettim size çalışmalarınızda başarılar dilerim.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
aNtijeN - avatarı
aNtijeN
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1253
aNtijeN - avatarı
Ziyaretçi
slm Msn Happy
sitenizi tamamen tesadüf sonucu google'dan buldum, beğendim ve artık bende aranızdayım...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
yuriahmet - avatarı
yuriahmet
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1254
yuriahmet - avatarı
Ziyaretçi
Slm ben Ahmet.
sitenizi e-mail adresim de bi hata çıkmıştı.o hatayı google arattım ve siz karşıma çıktınız.Artık siz bana bende size yararlı bir üye olurum Msn Wink

yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum Msn Grin
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
nikkita - avatarı
nikkita
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1255
nikkita - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Merhaba,

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.

Saygılar,

Msn HappyMerhaba, sitenizi google'dan tesadüfen buldum ve çok begendim, harika bilgiler var. Tabiki kayıt oldum ve artık buradayım. sevgilerMsn Wink
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kras - avatarı
kras
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1256
kras - avatarı
Ziyaretçi
Msn Embarrassed MRB canım sıkkın gibiydi dışarısı soğuk pencereden baktığımda gölün buz tuttuğunu gördüm bide türkiyede yaşıyoruz. o zaman psikojin bozuk olur birileri kendilerine göre bizi yönetiyorlar .okulu bitirdim işsizim en iyisi yine muhabbet yani ben hoşgeldim demi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1257
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

Merhaba,

Saygılar,

Google'den buldum. Siteniz çok hoş bir tasarıma sahip faydalı bilgiler içeren bir web sitesi zamanım oldukça bilgilerim ve ben sizinleyimTurkiye

Teşekkürler Msn Coffee MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
mhyt - avatarı
mhyt
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1258
mhyt - avatarı
Ziyaretçi
resim ararken buldum siteyi
görünüş güzel ancak biraz karışık geldi forum
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
namikuzbicen - avatarı
namikuzbicen
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1259
namikuzbicen - avatarı
Ziyaretçi
resim ararken tesadüf eseri buldum ve siteniz harika başarılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ReberamiN - avatarı
ReberamiN
Ziyaretçi
10 Ocak 2007       Mesaj #1260
ReberamiN - avatarı
Ziyaretçi
Ben kısacası Reber KURAKLIGIN TAM ORTASINDA KIZGIN HOCALR donem odvı vermıstı bana bende nerden bulcam dıye dusundum ben gecelrı hep mavı karanlıgı merak etmısımdır bır gıreyım sıte de varmı boyleadres dıye tıkladım aa varmıs ya cok hosuma gıttı cok saglam ve paylasımcı kısıler var burda ve sımdıye kadar kopamıyorum Msn Happy
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.