Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 134

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 861.587 Cevap: 5.357
isyankarkiz - avatarı
isyankarkiz
Ziyaretçi
27 Ocak 2007       Mesaj #1331
isyankarkiz - avatarı
Ziyaretçi
bende google tesadüf eseri buldum başka bişey arıyodum ama bu site çıktı ee neye niyet neye kısmet meselesi
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
shady - avatarı
shady
Ziyaretçi
27 Ocak 2007       Mesaj #1332
shady - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar hoş ama çok hoş bulduk!!ben bu siteyi tesadüf eseri googledan buldum iyikide bulmuşum çok hoş bir site istenilenleri veren bi site buyüzden de tutulan bi sitedir umarım!!ben ölüdenizden uğur Barman im!!
Sponsorlu Bağlantılar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
BoZRaiL - avatarı
BoZRaiL
Ziyaretçi
28 Ocak 2007       Mesaj #1333
BoZRaiL - avatarı
Ziyaretçi
Merhabalar ....Siteyi google de bişeyler ararken tesadüfen buldum ama ÇOKKK beğendimm...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
M.u.R.a.T - avatarı
M.u.R.a.T
Ziyaretçi
28 Ocak 2007       Mesaj #1334
M.u.R.a.T - avatarı
Ziyaretçi
Ben onu ararken o beni buldu.Gerçekten çok mükemmel bir site.Efektleri,sesleri,resimleri herşeyiyle mitiş bir site.Bu siteyi hazırlayan adminlere burdan selamlarımı gönderir onlara teşekkürü bir borç bilirim.ELLERİNİZE SAĞLIK.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
ColD - avatarı
ColD
Ziyaretçi
28 Ocak 2007       Mesaj #1335
ColD - avatarı
Ziyaretçi
Açıkcası ben kolay kolay hiç bir foruma üye olmam.Zaten kendi kurduğum bir ton forum var Msn Happy Grafik + Modelleme üzerine çalışıyorum.Uzun zamandır net ortamlarında paylaşımlarda bulunamıyordum.Buraya arasıra gelip intro'yu izlerdim hayran hayran Msn Happy Bir boşluk bulabildim ve üye oldum.Belki ufak paylaşımlardada bulunabilirim ara ara.

Herşeyden önce,göz zevkimi ihya ettiğiniz için teşekkür ederim.

Kolay gelsin.
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
kar_tanesi - avatarı
kar_tanesi
Ziyaretçi
28 Ocak 2007       Mesaj #1336
kar_tanesi - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar...
burayı program ararken bir arkaaşımın tavsiyesi üzerine girdim ve bana yararlı olabileceğini düşündüğüm için üye oldum.
Yararlı ve şık bir siteSmiley32
Adminlerin ellerine sağlık...
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
er_ay - avatarı
er_ay
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1337
er_ay - avatarı
Ziyaretçi
ben bunun kadar kalıte bşka sıte görmedim(tabiki devlet resmi siteleri başka gerizekalısıteler onlar)am gercekten kalıte anlatılmamış yanıyor
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
H4nc3R - avatarı
H4nc3R
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1338
H4nc3R - avatarı
Ziyaretçi
ben bu siteyle underground rap'ten Giyotin'in parçasını ararken buldum Msn Grin Msn Grin ii kide bulmuşum belki azdır ama 9 yıllık internet kullanıcısıyım ama bu kadar kaliteli,bu kadar şık ve bu derece el emeği göstergesi bişey görmedim...hakkaten ellerine sağlık adminlerimizin çok güzel bi iş çıkarmışlar
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
zeytingozlu - avatarı
zeytingozlu
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1339
zeytingozlu - avatarı
Ziyaretçi
selam ben zeytin gozlu googlede dolasirken buldum burayi cok ilgimi cekti begendim ve uye oldum umarim vaz gecilmezlerimden olur
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
the encrypted - avatarı
the encrypted
Ziyaretçi
29 Ocak 2007       Mesaj #1340
the encrypted - avatarı
Ziyaretçi
msn hakkında teknik bilgi ararken googleden buldum burasını...veeee üye oldum tabiiki..beğenmediğim foruma asla üye olmam..şimdi ise zamanımın çoğu burada geçiyor..teşekkürler böyle bir forum-site hazırlayanlara..Smiley9
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.