Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 211

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 857.077 Cevap: 5.357
akunamatata - avatarı
akunamatata
Ziyaretçi
21 Haziran 2007       Mesaj #2101
akunamatata - avatarı
Ziyaretçi
ben elazığ 1981 doğumlu askerliğimi bingöl genç yazkonağında yaptım şuanda 23. bölge elazığ eczacı odasında çalışıyom googlede dolaşırken buluştum çok güzel bir site
Sponsorlu Bağlantılar
musti26 - avatarı
musti26
Ziyaretçi
21 Haziran 2007       Mesaj #2102
musti26 - avatarı
Ziyaretçi
Bu sitenin formunda video ,müzik, animasyon herşey olduğu için ve çok fazla çeşit olduğu için bu sitedeki3.günüm olmasınaBreak rağmen çok sevdim bu siteyi.Şimdiye kadar gördüğüm en iyi chat odası burada.Adminlerde neredeyse tümgün hizmet veriyor.aşırı güzel bir site.Msn ConfusedSmiley32
Sponsorlu Bağlantılar
seboo - avatarı
seboo
Ziyaretçi
21 Haziran 2007       Mesaj #2103
seboo - avatarı
Ziyaretçi
ben seboo bulgaristan dogumluyum bu sıteyı rasgele buldum ve gercekten yapanlar cok ıyı bı ıs cıkarmıs renk uyumu dahıl hersey en kucuk ayrıntısına kadar dusunulmus takdır edılecek cok az sayıdakı ortamdan bırı tesekkurler
ArIzZaa - avatarı
ArIzZaa
Ziyaretçi
22 Haziran 2007       Mesaj #2104
ArIzZaa - avatarı
Ziyaretçi
Altdaki gibi Msn Grin güzel aynen vallahi merhaba arkadaşlar ben deniz memnun oldum hepnizle bende vizyondaki filimleri araştırırkeneeee ana dedim bu ne güzel bi grafiktir renkler tonlar ve sonra içerigine içince sevdim ve bulkdugum içinde sevindim bunca zaman çok forumda bulundum biraz karmaşık gördüm ama zamanla alışacagıma eminim hoş geldim hoş bulduk
dejavufly - avatarı
dejavufly
Ziyaretçi
22 Haziran 2007       Mesaj #2105
dejavufly - avatarı
Ziyaretçi
Herkese merhaba msn için bazı yamalar ararken buldum bu siteyi henüz çok yeniyim olsun elbet eskirizMsn Happy Üye oldum çünkü sayfa ilk açıldığındaki o renkler beni gösteriyordu... Umarım bundan sonrada güzel vakitler geçirebilirim bu sitede ...
GiZiL - avatarı
GiZiL
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #2106
GiZiL - avatarı
Ziyaretçi
Ben bu siteyi 1 yıl kadar önce google da flash lar ararken buldum.Sonra bi baktım benim canım arkadaşım burdaymış.Ve üye olmakta bu güne nasip oldu.
Umarım herşey çok güzel olur..Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #2107
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
GiZiL adlı kullanıcıdan alıntı

Ben bu siteyi 1 yıl kadar önce google da flash lar ararken buldum.Sonra bi baktım benim canım arkadaşım burdaymış.Ve üye olmakta bu güne nasip oldu.
Umarım herşey çok güzel olur..Msn Happy

Aramıza hoşgeldin cnm Msn Happy
GiZiL - avatarı
GiZiL
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #2108
GiZiL - avatarı
Ziyaretçi
Hoşbuldum Bitanem Msn Cool
ÇeÇen - avatarı
ÇeÇen
Ziyaretçi
23 Haziran 2007       Mesaj #2109
ÇeÇen - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar bende Cihad (ÇeÇen)Msn Happy bende dier arkadaşlara tamamıyle katılıorm gerçekten çok anlamlı ve geniş çaplı bir site.. herkese ii forumlar dileğiyle.
ahmetgns - avatarı
ahmetgns
VIP VIP Üye
23 Haziran 2007       Mesaj #2110
ahmetgns - avatarı
VIP VIP Üye
Ancak soru "MsXLabs'ı nasıl buldunuz" değil, MsXLabs'la nasıl tanıştınız? Aslında bulmak kelimesinin iki anlamı var. MsXLabs'ı nasıl buldunuz da denebilirdi ama...

Yani kısacası MsXLabs'la nasıl tanıştınız? (Güzel veya kötü olduğunu da belirtebilirsiniz pekala)