Arama

MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? - Sayfa 307

Güncelleme: 8 Aralık 2023 Gösterim: 860.123 Cevap: 5.357
akrepkızı - avatarı
akrepkızı
Ziyaretçi
23 Aralık 2007       Mesaj #3061
akrepkızı - avatarı
Ziyaretçi
BENDE Bİ ARKADAŞIN SAYESİNDE ÖĞRENDİM BU SİTEYİ SÜREKLİ GİRMİORUM GİREMİORUM OYÜZDENDE TAM OLARAK NASIL HAREKETBEDİCEMİ BİLMİORUM AMA UMARIM ZAMANLA BENDE ÖĞRENİCEMMMMMMMMMMM
Sponsorlu Bağlantılar
besiktaslim - avatarı
besiktaslim
Ziyaretçi
24 Aralık 2007       Mesaj #3062
besiktaslim - avatarı
Ziyaretçi
saolun eywallah arkadaşlar beni kabul ettiğiniz için inanın benle tanış tığınıza hiç pişman olmayacaksınız
Sponsorlu Bağlantılar
Ghost_Whisperer - avatarı
Ghost_Whisperer
Ziyaretçi
24 Aralık 2007       Mesaj #3063
Ghost_Whisperer - avatarı
Ziyaretçi
herşey msn 'de başladı ...
arkadaşımla konuşuyorduk ve bana msx'in linkini verdi ve bende üye oldum.
fundabuyukyurt - avatarı
fundabuyukyurt
Ziyaretçi
24 Aralık 2007       Mesaj #3064
fundabuyukyurt - avatarı
Ziyaretçi
merhabalar sizinle tanıştığıma çok memnun oldum yollarım sizinle bir halk türküsünü ararken karşılaştı meltem cumbul dan etek sarı sen etekten sarısın türküsünde ozaman karşılaştık işte ve iyikide böyle bir tesadüf oluştu siznle tanıştığıma çok memnunum
jellyfish - avatarı
jellyfish
Ziyaretçi
24 Aralık 2007       Mesaj #3065
jellyfish - avatarı
Ziyaretçi
Siteyi daha öncede biliyordum, ancak uzun süredir pek bilgisayarla ilgilenemedim, o nedenle üyeliğimi yenilemek zorunda kaldım,internette birşeyler ararken bulmuştum çok yararlandım, teşekkürler
King_Cobra - avatarı
King_Cobra
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #3066
King_Cobra - avatarı
Ziyaretçi
İnternette birşey ararken tesadüfen buldum ve üye oldum. Gerçekten güzel bir site, mavi karanlık çok etkileyici. Sitede emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim.
luthien - avatarı
luthien
Ziyaretçi
25 Aralık 2007       Mesaj #3067
luthien - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkdaşlar ben luthien.siteyi fantastic resimler ararken gördüm..ve de sevgili Mikroplar''ın önerisi üzerine...siteyi çok ilginç ve güzel buldum umarım beni de aranıza kabul edersinizz..herkese iyi eğlenceler((ayrıca rresimler çok güzell))WiggleSweetSweetSweetSweet
ultramir - avatarı
ultramir
Ziyaretçi
26 Aralık 2007       Mesaj #3068
ultramir - avatarı
Ziyaretçi
Selam Ben Erkan Bi Arkadasımın TAvsiyesi Uzerine Uye oldum Bu siteye Tasarım Olarak Cok Hos Buldum Ve Kaliteli Bi forum Oldugunu Anladım Yeni kayıt olsamda Sevdim Burayı. Beni Sık Sık Görebilmeniz Tek Hedefim. Butun Msxlabs Uyelerine Hayırlı Paylasımlar.
CooLKadin - avatarı
CooLKadin
Ziyaretçi
27 Aralık 2007       Mesaj #3069
CooLKadin - avatarı
Ziyaretçi
heheh slm duydum ki bi ben eksikmişim hemencicik geliverdim Msn Grin bu siteyi bana VuSLaTT önerdi ve burdan da kendisine tşk ederim...bayıldım süper bir site yapanların eline yüreğine sağlık
emre3591 - avatarı
emre3591
Ziyaretçi
28 Aralık 2007       Mesaj #3070
emre3591 - avatarı
Ziyaretçi
şimdiden kanım kaynadı bu sıteye bı arkadasın tavsıyesını dınleyıp kayıt oldum ıyıkıde olmusum şimdiden mutluyum Msn Happy gercekten guzel bir site