Arama

Rüyada kurbağa yediğini görmek ne demektir?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Nisan 2015 Gösterim: 20.473 Cevap: 7
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
7 Kasım 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
rüyamda kurbağa yediğimi görüyordum
EN İYİ CEVABI ispermecet verdi
çiy mi yiyorsun pişmiş mi?
anlamları çok farklıymış.
Sponsorlu Baglantilar
NeutralizeR - avatarı
NeutralizeR
ADM Webmaster
7 Kasım 2008       Mesaj #2
NeutralizeR - avatarı
ADM Webmaster
Alıntı
Ziyaretçi adlı kullanıcıdan alıntı

rüyamda kurbağa yediğimi görüyordum

Alıntı

Kulluk vazifelerini yerine getiren kimseye; kimseye zararı dokunmayan, temiz ve mütevazi bir kadına; kurbağa topluluğu hilekar kavimlere, açıktan zikir yapan yoksullara, züht ve takva ehli insanlara yahut bekçilere, Kurbağalarla beraber olduğunu görmek komşu ve yakınlarıyla güzel sohbet etmeye, Kurbağa eti akraba ve yakınlarından az bir menfaate yahut mülke nail olmaya, Kurbağa avlamak akranlarını alt etmeye, Kurbağaların bir yere yahut yerleşim alanına topluca girmeleri azaba, çıkmaları -dua ve niyaz, namaz ve sadaka ile- azabın kaldırılmasına, Kurbağaya rastlamak faziletli, salih bir kimse ile anlaşmaya delalet eder.
Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder. Rüyasında kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. alın.

Sponsorlu Bağlantılar
Çok akıllı ve bilgili bir arkadaşınızın olduğuna ve onun öğütlerine önem vermeniz gerektiğine işaret eder. Rüyasında kurbağa görmek veya sesini işitmek, bir grup tarafından başkan seçileceğine; kurbağayı zıplarken görmek, birileri tarafından izlendiğine yorumlanır. Çok yakın bir iyi arkadaşınız olduğuna da işaret eder. alın.
Eğer bir kurbağa gördüyseniz, çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır.
Geveze dost, arkadaştır. Kurbağa sesi de dosttan gelecek haberdir.
Rüyada kurbaga görmek, size sevmediginiz ve onun da size karsi kini ve nefreti olan bir kadin tarafindan fenalik gelebilecegine isarettir,
Çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.
Çok yakın bir dostunuz olduğuna işaret eder. Bu çok seviyeli ve akıllı arkadaşınız, size her zaman öğüt vermeye hazır. Onun dediklerini ciddiye alın.

Gibisinden bir cevap verilebilir...
Son derece gururlu insanlar, susmayı ve yalnızlığı sever.
ispermecet - avatarı
ispermecet
Ziyaretçi
6 Aralık 2008       Mesaj #3
ispermecet - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
çiy mi yiyorsun pişmiş mi?
anlamları çok farklıymış.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
rüyamda kurbapalar birden etrafa dağıldılar ve bir tanesi üzerime zıplarken dişlerini gördüm..nedemek
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
RÜYADA 1001 GECE MASALININ RESMİNİ GÖRMEK
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2010       Mesaj #6
Misafir - avatarı