Arama

MSN neden yüklenmiyor? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 4 Nisan 2012 Gösterim: 97.553 Cevap: 104
aslanparcası - avatarı
aslanparcası
Ziyaretçi
2 Ağustos 2009       Mesaj #11
aslanparcası - avatarı
Ziyaretçi
selm arkadaslar benım bılgısayarım msn yuklemıyor acaba nasıl oluyor soylermısınız
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş aynı msn hatasını bendede veriyo sen bi çözüm bulduysan banada yardımcı olurmusun.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeş aynı msn hatasını bendede veriyo sn bi çözüm bulduysan banada yardımı olurmusn

bi süre önce bilg. format attım msn son sürümünü kendi sitesinden indirmeye çalıştığımda sayfa bulunamadı dior elimde eskiden burdan indirmiş olduğum dosya da var (kurulumu int üzerinden yapıyor oda) fakat kurmaya çalıştığımda int bağlantısı yok diyo fakat int girebiliyorum bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar bi yardım

resim1
Imageshack - cennetiz4.jpg burda yükleniyor dio sonra;

resim2

Imageshack - adsz2gac int bağlatısı yok diyo ama int bağlantım var
Son düzenleyen Misafir; 16 Eylül 2009 00:09 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
feto93 - avatarı
feto93
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #14
feto93 - avatarı
Ziyaretçi
benim bilgisayara 8.5 yüklüyorum,yükleme bitiyo ondan sonnra bilgisayarınıza yüklenmemiştir diyo windows bi şey yükleyin diyoo anlamadım bir bilgi verirmisinz
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben bilgisayarımdan msni sildim tamamen ve şimdi yüklüyemiyorum nasıl yükliyebilcem bilgisayar kullanmyıda çok iyi bilmiyorum lütfen bana kolay bir şekilde yüklemeyi gösterebilirmisinz..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha bn msn açamıyorum açmaya çalıştığımda son sürümü yükleyin diyor yüklediğimde ise 266. bilmem ne kitaplıkta bulnmdı diyo napmam gerekiyo....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR GOOGLE DEN yourunistal YAZARSAN ORDAN PROGRAMI İNDİR KURULUMUNU YAPTIKTAN SONRA DİREK DENETİM MASASINA ATAR ORDA SANA MSNPROGRAMI OLDUĞUNU GÖSTERİR ONU UNİSTALL ET BİDAHA MSN YÜKLENİR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar sesimi duyan yazımı okuyan yardım etcek biri warsa lütfen yardım etsn Msn Sad pc de live msn yüklüydü ama güncelleştrme istedi güncelleştrmeyi kabul ettim ama snra güncelleştrmedi Msn Sad nedenini anlayamıyorum msn i kaldırıp tekrar kurdum ama bu seferde kuramıyorum güncelleştrme bölümü gene kurdurmuyor lütfen yardım edin Msn Sad
berdush_kiz - avatarı
berdush_kiz
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #19
berdush_kiz - avatarı
Ziyaretçi
lütfen yardım edebilcek olanlar yardım etsin Msn Sad msn yükleyemiyorum msn yüklüyken güncelleştrme istedi güncelleştrme yaptm kabul etmedi msn kaldırıp tekrar kurdum ama kurdurmadı gene aynı gncelleştrme problemi war anlayamıyorum çözemedm yardım etcek biri warsa lütfen yardım etsn Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Eylül 2009       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

bilgisayarıma msn yükle

bilgisayarıma msn yükleyemiyom