Arama

PC neden sürekli hata raporu veriyor? - Sayfa 4

Güncelleme: 2 Ocak 2015 Gösterim: 38.749 Cevap: 71
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Nisan 2010       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım en ufak zorlanmada hata veriyor sonra mavi yazılar geli,yor reset atıyor nedendir acaba?
Sponsorlu Bağlantılar
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
22 Nisan 2010       Mesaj #32
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

bilgisayarım en ufak zorlanmada hata veriyor sonra mavi yazılar geli,yor reset atıyor nedendir acaba?

Mavi Yazılar Geldiğinde Hata Kodu Buraya Yazar mısın ?

Sponsorlu Bağlantılar
Sıcaklık Sorunu Var Desem Saçma Olur İşlemci,HDD,RAM Vs
Büyük İhtimalle Windows Sorunu Vardır.

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Haziran 2010       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşalar benim pc de msn programı nı açarken hata veriyo program ekle kaldırdan kaldırmak istiyorum gene hataweriyo neden acaba sora bana bi cvp yazın (...@hotmail.com) e mail olarak göndere bilirsiniz
Son düzenleyen KaNKaWaReZ; 3 Haziran 2010 21:05 Sebep: İletişim Mail Vermek Yasaktır.
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
3 Haziran 2010       Mesaj #34
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ya arkadaşalar benim pc de msn programı nı açarken hata veriyo program ekle kaldırdan kaldırmak istiyorum gene hataweriyo neden acaba sora bana bi cvp yazın (...@hotmail.com) e mail olarak göndere bilirsiniz

Sistemden MSN'yi Bir Kez Daha Kaldırıp Yeniden Kurun Aşağıdaki Linki İnceleyiniz

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Temmuz 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
format çek tamamdır
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Temmuz 2010       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben bilgisayarıma bir iki ayda bi format atmasam donma oluyo yavaşlıyo sistem hataları oluyo vs. bu neden oluyo aceba fazla bişiyde yüklemiyorum sadece firox . ses dırıveri . flaş . divx . wınrar . gom player. avast4 ev sürümü . nero 7. cclener. bu kadar . müzikleri bile flaş bellek takıp dinliyorum . cevabınızı net bi şekilde bekliyorum saygılar.
serkaaaaaannnnn - avatarı
serkaaaaaannnnn
Ziyaretçi
8 Ağustos 2010       Mesaj #37
serkaaaaaannnnn - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayarım nete bağlandımda her 2 dk da bir hata raporu weriyo sonra 1 sk sonra bi buton çıkıyo tm yapıyorum devam Msn Grin ama o buton çıkıp tm diyene kadar donuyo bilgisayar napabilirim yarıdmcı olursanız sewinirim.. ..@hotmail.com ekle.. sadece yardım için...
Son düzenleyen KaNKaWaReZ; 18 Eylül 2010 15:16 Sebep: İletişim Mail Adresi Vermek Yasaktır...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s.a benim pc de beldeleri acarken hata raporu gonderme geliyor neiçin oluyor bi yardımcı olsanız bana okey acınca hata veriyor yeni bi tane yukledim yine hata veriyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Eylül 2010       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim ben okeye girdimmi hata raporu gonder yada gonderme cıkıyor baska oyunu acıyorum yine diyor microsoft office excel sayfasını acıyorum yine girmiyor sebebini solerseniz cok sevinirim dort gundur ugrasıyorum
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2010       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben oyun oynarken bilgisayarım hata raporu veriyor nedeni nedir yardımcı olursanız sevivirim