Ziyaretçi
Ciltteki kuruluğa ve sivilcelere neler iyi gelir? - Sayfa 6
, bi de yanaklarımda.Yanağımda daha dün kabarık,kızarık bi sivilce çıktı.Sonra temizlemeden fondoten sürdüm daha beter oldu.Kabardı.Kabarınca diş macunu sürüyorum ben.çok işe yarıyo.sakın kurutur filan diye düşünmeyin benim cildim kuru ama 1 lokma diş macununu sürüyorum (sadece sivilcenin üstüne,bi kere heryere yaydım yüzüm yandı
) VEE 5-6 DAKİKA SONRA ŞİŞLİĞİ İNİYO.aayrıca iltihaplı sivilceler için soğan suyunu sürmek de çok iyi geliyo.soğanı soyup,kaynatıp suyunu kulak çöpüyle sürüyosun.onu yapmaya üşenirsen sarımsağı yarıya böl,sivilcenin üstüne koy.beklenmedik zamanlarda birden çıkan kocaman sivilceler için ise bir beze azıcık yağsız krem,bebek pudrası ve bol limon kolonyası dökün.onu sivilcenin üstüne hafif hafif bastırın.bişeyiniz kalmaz.maden suyu da tek tük minik sivilceleri geçirmede çok yardımcı.gül suyuyla maden suyunu karıştırın içine de azıcık limon dökün çok işe yarıyor o da.ayrıca STRES SİVİLCELERİ ARTIRIR.çünkü stres sebum dengesini bozar.ayrıca garnier 3ü birarada çok iyi diyolar ama YALAAAN ! Kullanan arkadaşlarımın hiçbiri memnun değil.Ben de kullandım ve iğrenç bi ürün daha da kötü yapıyo.Clean & Clear Advantage Akne Jeli iyi baya 4 saatte geçirme olayı yalan ama 1 ayda filan bi arkadaşımın yüzü çok kötüydü geçirdi.kil maskesi zaten haftada 1 mutlaka yapılmalı.killi sabunlar da bu noktada işe yarayabilir.onu da denedim.o da harika.SİZ YİNE DE DOKTORUN ÖNERDİĞİ İLACI DA KULLANIN.TÜM BU ÖNERİLERİ ONUN YANINDA GERÇEKLEŞTİRİN.ayrıca buhar banyosu da çok yararlı bişeydir kendileri...
| 29 Mayıs 2013 / Ziyaretçi Soru-Cevap |
| 6 Nisan 2015 / Misafir Soru-Cevap |
| 13 Kasım 2011 / Misafir Soru-Cevap |
| 4 Ekim 2009 / Misafir Soru-Cevap |
| 14 Şubat 2010 / Misafir Soru-Cevap |
| Kapat Saat: 02:52 Hoş Geldiniz Ziyaretçi