Arama

Ciltteki kuruluğa ve sivilcelere neler iyi gelir? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 14 Mart 2013 Gösterim: 112.043 Cevap: 63
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
çok teşekkür ederim örümcek
yanlız size bir sorum olacak bunları kullandığımızda kesin geçiyor mu?
Sponsorlu Bağlantılar
taklım - avatarı
taklım
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #52
taklım - avatarı
Ziyaretçi
eskiden ben bebe pudrasıyla taza sıkılmış limonu karıştırıp krem şekline getirip yüzüme sürüyodum ve o kuruodu yüzüm gerilio falan işte öle sonra temizlion onu baya kurutuo sivilceleri
Sponsorlu Bağlantılar
kusursuz2012 - avatarı
kusursuz2012
Ziyaretçi
26 Ocak 2012       Mesaj #53
kusursuz2012 - avatarı
Ziyaretçi
onlar eskide kaldı sivilce ve ciltteki kuruluğa bire bir olan tek ilaç menü ikinci adı döl evet biraz terbiyesizce ama, bu tıpta onaylanmış bişey.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2012       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
vlaaa bence hiç birşy sürmyin ne elma sirkesi nede başka birşey neredeyse 2 ay boyunca elma sirkesiyle yüzümü sildim fkatt hiç bir sonuç almadım ayrıca sonuç alanıda görmedimmm :d
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mayıs 2012       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sivilcelerle ilgili baya araştırma yaptım ve kendi üzerimde de denedim,deniyorum.Yaz tatilinde sivilcelerim çok çıkmıştı.Sonra doktor aknilox jel verdi.3 aydan sonra pek bi işe yaramadı.ama iyileştirdi baya.şimdi de tek tük var çenemde,burnumda Msn Grin , bi de yanaklarımda.Yanağımda daha dün kabarık,kızarık bi sivilce çıktı.Sonra temizlemeden fondoten sürdüm daha beter oldu.Kabardı.Kabarınca diş macunu sürüyorum ben.çok işe yarıyo.sakın kurutur filan diye düşünmeyin benim cildim kuru ama 1 lokma diş macununu sürüyorum (sadece sivilcenin üstüne,bi kere heryere yaydım yüzüm yandı Msn Grin ) VEE 5-6 DAKİKA SONRA ŞİŞLİĞİ İNİYO.aayrıca iltihaplı sivilceler için soğan suyunu sürmek de çok iyi geliyo.soğanı soyup,kaynatıp suyunu kulak çöpüyle sürüyosun.onu yapmaya üşenirsen sarımsağı yarıya böl,sivilcenin üstüne koy.beklenmedik zamanlarda birden çıkan kocaman sivilceler için ise bir beze azıcık yağsız krem,bebek pudrası ve bol limon kolonyası dökün.onu sivilcenin üstüne hafif hafif bastırın.bişeyiniz kalmaz.maden suyu da tek tük minik sivilceleri geçirmede çok yardımcı.gül suyuyla maden suyunu karıştırın içine de azıcık limon dökün çok işe yarıyor o da.ayrıca STRES SİVİLCELERİ ARTIRIR.çünkü stres sebum dengesini bozar.ayrıca garnier 3ü birarada çok iyi diyolar ama YALAAAN ! Kullanan arkadaşlarımın hiçbiri memnun değil.Ben de kullandım ve iğrenç bi ürün daha da kötü yapıyo.Clean & Clear Advantage Akne Jeli iyi baya 4 saatte geçirme olayı yalan ama 1 ayda filan bi arkadaşımın yüzü çok kötüydü geçirdi.kil maskesi zaten haftada 1 mutlaka yapılmalı.killi sabunlar da bu noktada işe yarayabilir.onu da denedim.o da harika.SİZ YİNE DE DOKTORUN ÖNERDİĞİ İLACI DA KULLANIN.TÜM BU ÖNERİLERİ ONUN YANINDA GERÇEKLEŞTİRİN.ayrıca buhar banyosu da çok yararlı bişeydir kendileri... Msn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Temmuz 2012       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
cildim çok kuru ne kullanacağımı ayrıntılı bir şekilde istiyorum
madur :( - avatarı
madur :(
Ziyaretçi
8 Eylül 2012       Mesaj #57
madur :( - avatarı
Ziyaretçi
kaç ölçek elma sirkesi ve limon suyu olacak ? bde bu kesin sivilceleri geçiriyomu
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Ekim 2012       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
limonun ve elma sirkesinin miktari ne olmali
[/COLOR][/QUOTE]
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Kasım 2012       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadşlr kru cilde sabun iyi mi gelr yksa kaçnmak mı grekr?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Aralık 2012       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bnde de sadece görüntü olarak küçük sivilcler var hiç bişey kullanmayın giderek azalıyor.