Arama

Beni sevmesi için ne yapmalıyım? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 2 Nisan 2015 Gösterim: 92.163 Cevap: 133
kalp agrısı - avatarı
kalp agrısı
Ziyaretçi
31 Mart 2010       Mesaj #11
kalp agrısı - avatarı
Ziyaretçi
ya ne olur yardım edin bana ben de birini çok seviyorum ama çok utanıyorum ona seni seviyorum dememde . ilk adımı o atsın diye bekliyordum ama şuan çok karmaşık bir durum içindeyim acaba aklında birimi var diye düşünerekten ondan kaçıyodum ilk başlarda çok iyidik çok samimiydik ama ne oldu bilmiyorum ama benden uzak durmayı istedi . bi ara birini sevmiş hemde çok sevmiş ama sevdigi kız başkasıyla evlenmiş zorla tabii çok acılar çekmiş bunu bana anlattı!!!! sonradan sordum ona hala seviyomusun diye yok dedi unuttum giden gitti zaten benden telefon numarasını istedi baya bi konuşuyoduk onunla her gece mesajlaşıyoduk ama şuan aramıyo sormuyo konuşmak dahi istemiyor ne yapmalıyım çok umutsuzum aklımdan birgün bile çıkmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Nisan 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aynı şey benimde başıma geldi onun için hher şeyi göze aldım ama. ona sevdiğimi bile söyledim ama sonuç boş
Sponsorlu Bağlantılar
şanssız kız - avatarı
şanssız kız
Ziyaretçi
17 Mayıs 2010       Mesaj #13
şanssız kız - avatarı
Ziyaretçi
yha benim de sevdiğim kişi geçen sene benden nefret ediyodu.Ama bu sene sevimiyor ama nefret etmio.hep önüme çıkıyo beni sevmesi için yhada onu etkilemm için ne yapmalıyım???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Haziran 2010       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
1.sınıftan beri arkadaştık 6. sınıfın başında bana teklif etti bnde başkasını sevdiğim halde kabul ettim sonra ayrıldık 1 sene sonra yine teklif etti kabul ettim 12 kere ayrılıp barıştık hepsinde de ben ayrıldım çocuk benden vazgeçti ben ona aşık oldum şimdi başkasıyla çıkıo kahrımdan ölüorm her gün olmaz sen beni çok üzdün artık bu konuyu konuşmayalım dio bana yardım edin Msn Sad((
mutsuz aşık - avatarı
mutsuz aşık
Ziyaretçi
29 Haziran 2010       Mesaj #15
mutsuz aşık - avatarı
Ziyaretçi
ben erkek arkadaşımı çok ama çok kıskanıyorum onu o kadar çok seviyorum ki....beni o kadar çok sevsin istiyorum ki oysaki benim peşimde dolaşan o kadar peşimde kişi var ki oysaki o bana hayran değil ne yapmalıyım.. artık o kadar şaşırdım ki bilemiyorum onu nasıl kendime bağlayacağımı bensiz yapamasın istiyorum.ne olur lütfen bana cevap bekliyorum çıldırcam
Neal - avatarı
Neal
Ziyaretçi
29 Haziran 2010       Mesaj #16
Neal - avatarı
Ziyaretçi
Değerli dostum. Sana iki adet sözüm var. Bunları algılayabilir ve uygulayabilirsen, ne mutlu sana. İşte o sözlerim;

1- Su akar yolunu bulur.
2- Kaçan kovalanır.
woltaj - avatarı
woltaj
Ziyaretçi
30 Haziran 2010       Mesaj #17
woltaj - avatarı
Ziyaretçi
Karşımızdaki insanı değerli kılan şey bizim ona yüklediğimiz anlamdır. Yani sen onu öyle görmek istediğin için o öyledir belki senin gördüğünün dışında tamamen zıt bir karakterde olabilir.Benim bu konu hakkında ki söyleceğim şey kişi önce kendini sevmeli,kendisine saygı duymalı ve karşısındaki insanın kendinden üstün nitelikli olmadığını aksine ona o nitelikleri kendisinin yüklediğini bilmeli.Bu bakış açısını dengeleyen birinin zaten bir başkasının onu sevmesine gerek olmadığını görecekdir.Tüm ilişkilerde olduğu gibi ikili ilişkilerde de unutulmaması gereken şey karşında ki senin onu gördüğün,senin ona yüklediğin ve senin onu görmek istediğin kişidir.Zaten aşk denilen şeyde insanın kendi içindeki tüm güzel şeyleri bir başkasının bedenine saklamasıdır.Onun için sende karşına içindeki güzellikleri en iyi taşıycak kişiyi beklemekten vazgeçme birgün mutlak yollarınız kesişecekdir.Sevilmek ve sevmek zaten birlikde gelicekdir.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2010       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ablacım bi çocuk vardı bizim mahallede. bana çok yakın davranıodu. benden hoşlandığını farkettim. ilk başta olmaz diodum ama benimde ona karşı ilgim arttı. sevmeye başladım.. ama söyleyemedim. sonra bu çocuk istanbula gitti. aradan8 ay sonra geldi istanbuldan bende dayanamadm sölemek istedim. ama kendim değil arkadaşlarım sölediler ben yanlarında değildim o sıra. o günde sevgililer günüydü. ben hemen yanlarından ayrıldm. bunlar çocuğu çağırdılar. konuştular bi yarım saat. sonra arkadaşlarım yanıma geldi. ve benim için olmaz dediğini sölediler çok üzüldm . ve en çok sevgililer gününde bu cevabı aldığım için üzgündüm.. sonra biz eve geldiğimizde 5 dk gbi kısa süre sonra arkadaşım msj attı ... ve onun gönderdiği mesajı bana attı. okudum. mesajda şöle yazıodu. ya kusura bakmayın özür dlerim ama böle olması gerekiodu. onuda çok özledim. neden kaçtı. sizi takip ettim evini biliorum egerki bi gün gelirsem beni kabul edermi dye yazmış. kafam iice karıştı ablacım.. ne yapcam bilmiorm. sence o çocuk beni gerçekten seviomudur. yada ben onu nasıl unutcamm.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Temmuz 2010       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim de aynen öyle ablacım onu çok seviyorum onu unutmam için ne yapmam lazım
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Temmuz 2010       Mesaj #20
Misafir - avatarı