Arama

ATT mezunları ne gibi eğitimler alabilir?

Güncelleme: 3 Aralık 2008 Gösterim: 6.909 Cevap: 2
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
3 Aralık 2008       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
ATT BÖLÜMÜ MEZUNUYUM KENDİMİ GELİŞTİRMEK İÇİN MESLEĞİM ADINA EĞİTİMLER ALMAK İSTİYORUM ÖZEL EĞİTİMLER DAHİL.HANGİ EĞİTİMLER VAR VE NASIL KATILABİLİRİM.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Aralık 2008       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ACİL TIP TEKNİSYENLİĞİ
ATT

Sponsorlu Bağlantılar

MESLEKTE İLERLEME

Sağlık meslek liselerinin “Acil Tıp Teknisyenliği” bölümünden mezun olanlar istedikleri takdirde,Acil Bakım Teknikerliği, Ambulans ve Acil Bakım Teknikerliği, Ameliyathane Teknikerliği, İşçi Sağlığı ve İş güvenliği, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Tıbbi Mümessillik ve Pazarlama bölümlerine istenilen şartları taşımaları durumunda sınavsız olarak yerleştirileceklerdir. Çalışma hayatında ise; Ayrıca değişen ilk yardım tekniklerini takip etme ve beceri ile yeteneklere bağlıdır. Bu koşullara göre ekip başı ve kısım şefi olma olanakları vardır.

Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008       Mesaj #3
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
att lerin önü yoğun bakım hemşireliği kursunda bile açıktır. eğer 4/b li bir atty seniz hemen hemen istediğiniz her kursa katılabilirsiniz. genelde 2 aylık olan hekim-hemşire -att kursları özellikle 4/b lilerin'' bir aydan uzun süre kurs göremez'' maddesini delmek için aralık-ocak döneminde gerçekleşmektedir.
yani özetle katılabileceğiniz kursalar çok geniş, yasal olarak önü açık olmakla beraber kimin hangi kursa gideceği tamamen hastane idaresinin elinde olan birşeydir. kolaygelsin
Quo vadis?

Benzer Konular

15 Mayıs 2017 / Misafir Soru-Cevap
20 Mayıs 2010 / ozer16 Cevaplanmış
10 Aralık 2013 / Misafir Soru-Cevap