Arama

Katlı saç kesimi nasıl yapılır? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Eylül 2011 Gösterim: 36.937 Cevap: 20
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2010       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
mrb arkadaşlar ben saçımı bi süre önce aslan yelesi kestirdim saclarım cok cabuk uzuyo şimdi sacımı tekrar kestiricem ama nasıl bi saç şekli istediimi bilmiorum bi kaç tane saç stili örneği sölermisiniz belki bölece daha kolay bi şekilde saç stilimi belirlemiş olurum... şimdiden teşekkür ederim
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Kasım 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]kat kat sac nasil kesilir ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum birde uzun saçı çok seviyorum uzun katlarla ilgili detaylı bilgi istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Aralık 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kat düz saçlarda da güzel duruyor bence kabarık bir saç tipiyse hiç ii olmaz sizin açınızdan
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Şubat 2011       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sen bilirsin ama kesme ben kestirdim model süper ama çoğu saç olmuyo o ordan diğeri başka yerden çıkıyor.mesela en çok zarar gördüğüm saç örmesi asla saç örülmüyor...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Nisan 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kestirmekten zevk almayın benim saçımı annem kesimmi diyo hayır diyom beni kuaföre götürdü ağladım yine de kestirdi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Mayıs 2011       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
berbat bir site insan her kişiye isim takma olanağı sağlar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Temmuz 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya benim saçım katkat kesim ama ben yine kestirmek istiyrum ama kendim kesicem aynı dediğiniz gibimi kesim?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Ağustos 2011       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benimde sacım kalcama geliyooo 15 yaşında sacıma kat attırdın ve fazla kısaltırdım şimdi 17 yaşindayım sacımı aslan yelesi kestircem heeeee esmer ve kızıl saclıyım sizce bana ooooooooo model bana yakışırmı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
11 Ağustos 2011       Mesaj #19
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
katlı kesim hemen hemen her yüz tipine uygundur.doğru kat verildiği sürece... saçları gür olan bir bayana usturalı kesimi öneririm... ustura saç uçlarını incelterek daha az kabarmasını sağlar.... seyrek saçlılarda ise katlı kesimi öneririm..sebebine gelince katlı saç kesimi saçı daha sık gösterir.. ama kuaförünüzü iyi seçmeniz gerekir...saygılarımla.....
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Eylül 2011       Mesaj #20
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
benim yüzüm üçgen yüz bu yüzden saçlarımı omuz hizzasında ve dalgalar yapıcam.sizce güzel olurmu ve bana yakışırmı?Msn Wink