Arama

Messenger yeni sürüm güncellemesini nasıl kaldırabilirim? - Sayfa 5

Güncelleme: 23 Haziran 2012 Gösterim: 28.946 Cevap: 58
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Eylül 2009       Mesaj #41
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ARKADAŞLAR WİNDOWS 2000 YAPTIM AMA ŞİMDİDE HATA RAPORU GÖNDER GELİYO Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Eylül 2009       Mesaj #42
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn yeni sürümü kaldır

yeni sürümü kaldırmak istiyorum çünkü açamıyorum lütfen yardımcı olun bana
Sponsorlu Bağlantılar
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009       Mesaj #43
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

yeni sürümü kaldırmak istiyorum çünkü açamıyorum lütfen yardımcı olun bana

Pc'ininzden öncelikle WLM'ı tamamen kaldırmak için >
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Daha sonra önceki sürümü indirip kurun (Konunun üst kısmında Güncelleme yazan yeri mutlaka okuyun) > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #44
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
oley yaptımMsn Grin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Eylül 2009       Mesaj #45
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
seni sürügüm çok götü valla kaç gündür ona uğraşıyorum kaldırsınlar artık yeni sürümüMsn Sad
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009       Mesaj #46
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

seni sürügüm çok Kötü valla kaç gündür ona uğraşıyorum kaldırsınlar artık yeni sürümüMsn Sad

Eski sürümü aşağıdakileri uygulayarak kullanabilirsiniz ancak merak ediyorum ben yeni sürümü zorunlu güncellemelerden öncede kullanıyodum neyiyle uğraşıyosunuz yada neyini beğenmiyorsunuz merak ediyorum... Bilmem

Alıntı
RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı

Pc'ininzden öncelikle WLM'ı tamamen kaldırmak için >
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Daha sonra önceki sürümü indirip kurun (Konunun üst kısmında Güncelleme yazan yeri mutlaka okuyun) > https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Eylül 2009       Mesaj #47
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaa uyumluluk 2000 falan yazın diosunuzda uyumlulua nerden bakcam
RuffRyders - avatarı
RuffRyders
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009       Mesaj #48
RuffRyders - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı

yaa uyumluluk 2000 falan yazın diosunuzda uyumlulua nerden bakcam

C:\Program Files\Windows Live\Messenger - msnmsgr sağ tıkla Özellikler/Uyumluluk

Bu yolu deneyenler Plus! da sorun alıyorlar bence bu konuyu incelemeniz daha yararlı;

ozi - avatarı
ozi
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #49
ozi - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben sizin dediğiniz gibi uyumluluktan 2000 yaptım fakat şimdi plus olmuyor msn de gözükmüyor ne yapmalıyım?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ekim 2009       Mesaj #50
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
ozi adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben sizin dediğiniz gibi uyumluluktan 2000 yaptım fakat şimdi plus
olmuyor msn de gözükmüyor ne yapmalıyım?

Messenger Plus! kullanıyorsanız uyumluluk değişikliğini geri alıp ekteki zip dosyalarından uygun olanını indiriniz.
zip msnmsgr.8.1.zip (3.52 MB, 2690 gösterim)
zip msnmsgr.8.5.zip (3.54 MB, 3079 gösterim)
zip msnmsgr.7.5.zip (4.87 MB, 1025 gösterim)

Alıntı
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı

Daha önce (Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi) ve (Zorunlu WLM 2009 Güncellemesi) konularında zorunlu güncellemelerden bahsetmiştik. Eski sürümleri kullanmakta ısrarcıysanız, hangi Messenger sürümüne sahip olduğunuzu belirtin, biz de oturum açılabilmesine izin veren değişikliklere sahip EXE sürümlerini sizlerle paylaşalım Msn Happy

Bu arada resmi son sürüm Windows Live Messenger için:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

Tüm Messenger sürümleri:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

Not: ZIP dosyalarından çıkan dll dosyalarını (msgres.dll veya msglang.dll) kopyalamanız isteğe bağlıdır. Bu dll dosyalarını kopyalarsanız Messenger'da reklamlar gizlenir.

Güncelleme
Tüm dosyalar Kaspersky Internet Security 2009 ile taranmıştır ve oturum açma denemelerinde başarılı olmuşlardır.

Alternatif olarak mevcut msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk > Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır: Windows 2000 > Tamam işlemini de uygulayabilirsiniz. Ancak bu yöntemle Messenger Plus! çalışmaz hale geliyor. Messenger Plus! kullanıyorsanız uyumluluk değişikliğini geri alıp ekteki zip dosyalarından uygun olanını indiriniz.

Bununla birlikte Microsoft'un bu zorunlu güncellemeyi devreye sokmasında bazı güvenlik nedenleri ve yeni sürümle birlikte gelen Messenger protokolündeki bazı değişiklikler yer almaktadır. Bu nedenle en son resmi Windows Live Messenger sürümüne güncellemeniz önerilir.

Ayrıca oturum açabilmeniz için paylaştığımız bu dosyaları kullandıktan sonra yama ve eklentilerde sorun yaşayabilirsiniz (Messenger Plus! sorunsuz çalışıyor). Herhangi bir problemle karşılaşırsanız lütfen bu konu altına not düşün. Bir çözüm mevcutsa yanıtlayacağız.

Saygılar,
MsXLabs MK

...