Arama

Cümleleri kuralları, anlam bütünlüğü, sırayla çeviren Türkçe-İngilizce sözlük var mı? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 12 Mayıs 2015 Gösterim: 26.790 Cevap: 39
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Ekim 2009       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
TMVU was unable to process your request
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Ekim 2009       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ıcons for direcpc direcway users
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Ekim 2009       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Şubat 2010       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha ev kurallarını nerde bulabilirim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Nisan 2010       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yaaa lütfen!!! doğru düzgün kelimeleri sırasıyla çevirebilen türkçe_ingilizce sözlük yokmu?????
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Nisan 2011       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sabahtan beri burdayım hiç yokmu?
iceslush - avatarı
iceslush
VIP ETC
5 Ekim 2012       Mesaj #37
iceslush - avatarı
VIP ETC
Merhaba arkadaşlar ben köpek balıkları hakkında ciddi araştırmalar yapıyorum ve onları çok seviyorum.Geleceğimdede bir okyanus bilimcisi köpek balığı araştırmacısı olmayı düşünüyorum.Ben araştırmalarım hakkında bir defter tutuyorum ve türlerin en ince detayına kadar yazıp tekrar ediyorum ve genelde bakıyorum.Fakat çoğu türün türkçe anlatımı olmuyor ve bu durum araştırmalarımı engelliyor aslında İngilizcem gayet iyi olmasına göre bazı bilimsel kelimeleri anlıyamıyorum bende cümleyi cüme çeviren sözlük ile çevirmeye çalışıyorum fakat gerçekten anlamsız sonuçlar çıkıyor.Arkadaşlar lütfen bana güzel bir sözlük önerin,hepinize şimdiden teşekkür ederim
portjacksonshark

Bir Port Jackson Shark

http://www.msxlabs.org/forum/signaturepics/sigpic813898_4.gif
pepe - avatarı
pepe
Ziyaretçi
20 Ocak 2013       Mesaj #38
pepe - avatarı
Ziyaretçi
tam aradığın tarzda bilmiyorum ama şu siteyi deneyebilirsin istersen. İngilizce Sözlük
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Kasım 2013       Mesaj #39
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
guess the names of the products in english.
Robot - avatarı
Robot
Ziyaretçi
12 Mayıs 2015       Mesaj #40
Robot - avatarı
Ziyaretçi
kardeşim öyle bir sözlük yok maalesef teker teker kelimelerle kendin çevireceksin mecburen