Arama

''Yeni yıl'' temalı kompozisyon için yardımcı olur musunuz? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 29 Aralık 2012 Gösterim: 14.665 Cevap: 12
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Aralık 2011       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
[QUOTE]yilbasi ile ilgili kompozisyon ile ilgili daha fazla
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Aralık 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Düşlerdeki Yeni Yıl
Aralık ayının başından itibaren, telaşlı, tatlı bir heyacan sarar hepimizi. Yeni başlayan her şey gibi yeni başlayacak yıl da kalbimizin hızlı çarpmasına neden olur. Düşlerdeki Yeni Yıl`Hayatın nasıl akıp gittiğini seyretmek istersen, bir nehrin kenarına otur ve izle`. Gün sabah olunca, o günü bitti sayabilirsin. Hafta, pazartesi olunca haftayı gitti kabul edebilirsin.
Sponsorlu Bağlantılar

Ama sadece `düşlerdeki dünya` olarak hayaller de kalıyor. Biten yıl neler yaptığımızı, neler öğrendiğimizi gözden geçiririz. Çevremize yararlı olup olmadığımızı, zamanımızı iyi kullanıp kullanmadığımızı düşünürüz.
Her yeni yıl; yeni atılımlar, teni umutlar, kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar, her alanda ilerlemelerle zenginleştirir. Zamanı yapamayacağımız şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir.Yeni bir yıl arıyor ve hayal ediyorum. Herkezin yeni yılı kutlu olsun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Aralık 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Sevgili 2013, senden neler istediğime geliyorum şimdi. Biliyorsun yoğun günler geçireceğiz.
** Öncelikle kendim ve ailem için sağlık istiyorum. Huzur ve mutluluk istiyorum. Tabii ki bunlar için ne gerekiyorsa yapacağım. Öyle herşeyi sana yüklemiyorum.
** Mayıs ayına çarçabuk ulaştır bizi istiyorum. Gitmeden bir kaç yere gitmemizi, gezip görmemizi sağla bir de..
** Şans benden yana olsun olur mu 2009? Elimden geleni yaptıktan sonra, şansa ihtiyacım olan her anda güldür yüzümü. Tayin isteme zamanı aşacağımız bürokratik engeller de buna çok ihtiyacım olacak.
** Kuracağımız ev şöyle dilediğim gibi olsun. Herşeyiyle içime sinsin.
** Yeni okulum da aynı şekilde dilediğim gibi olsun. Hoşgörülü ve bilgili bir idare, güleryüzlü iş arkadaşlarım da olsun. Sonra teknolojik bir sınıfım, istemeyeceğim kadar çok araç gerecim olsun. Bir de olmuşken yaşıtım ve kafadengi bir arkadaşım olursa hiç fena olmaz. Ne de olsa yeni bir şehir, yeni bir ortam..
** 2013 Nevşehir için bir dönüm noktası ol olur mu? Sineması falan yokmuş. Bir zahmet sinema, birkaç sosyal faaliyet alanı oluşsun. Canım sıkılmasın oralarda.
** Öğretmen zamları tavan yapsın. İnsanlar öğretmen olmak için sıraya girsin :p (Biraz ütopik bir istek oldu)
** Eşya borçlarımız çabucak bitsin ve hemen bir araba alalım 2009!
** Televizyondaki kötü haberler en aza insin. 2009 istatistikleri kazaların, ölümlerin, cinayetlerin, savaşların en az olduğu yıl olsun. Hatta bu durum tarih kitaplarındaki yerini alsın.
** You tube açılsın, internette sansür diye birşey olmasın. Lütfen herşey güllük gülistanlık olsun. Online alışverişi olmayan hiçbir marka kalmasın. İnternetten alışveriş ciddi bir şekilde hız kazansın.
** 2013, bir de yiyip yiyip kilo almayayım. 'Kilo alamıyorum, ne yapmam lazım?' gibi cümleler kurayım tüm yıl boyunca.
** Benimle yaşlanmasından korktuğum tezim, yakamı bıraksın artık.

Benzer Konular

18 Haziran 2012 / scorpius Soru-Cevap
3 Ekim 2012 / Misafir Cevaplanmış
20 Ekim 2011 / Misafir Soru-Cevap