Arama

Facebook üyeliğimi nasıl iptal edebilirim? - Sayfa 8

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Haziran 2012 Gösterim: 98.291 Cevap: 124
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
12 Şubat 2010       Mesaj #71
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

fcebook un iptal olmasını istiyorum

Silmek için şu adımları uyguluyoruz :

Sponsorlu Bağlantılar
1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")
Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Alıntı

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2010       Mesaj #72
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar face kökten kapatılmaz iptal edilmez sadece dondurabilirsiniz tekrar girmeye çalıştıgınızda girer
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
28 Şubat 2010       Mesaj #73
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
fecebook üyeliğimi iptal etmek istiyorum ne yapmalıyım ?
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
28 Şubat 2010       Mesaj #74
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

fecebook üyeliğimi iptal etmek istiyorum ne yapmalıyım ?

Facebook Hesabı Dondurun > >Facebook|Hesap Dondurma<

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #75
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

facebook iptal

kullanmak istemiyorum
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #76
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
KaNKaWaReZ adlı kullanıcıdan alıntı

Facebook Hesabı Dondurun > >Facebook|Hesap Dondurma<

Silmek için şu adımları uyguluyoruz :

1- Sağ üstten Account menüsüne geliyoruz. Menüyü açıktan sonra altta Deactivate Accounts'a tıklıyorsunuz.

2- Sonraki sayfada Confirm Facebook Account Deactivate diyor, oradaki seçeneklerden birini seçin. (Örneğin: "I receive too many emails from Facebook")
Bu gerekçelerle Facebook hesabınızı silebilirsiniz.

3- Son olarak size bir mail daha geliyor. Bu maille son bir kez daha dönüş için bir link atıyorlar, o maili de sildikten sonra Facebook ile hiç bir alakanız kalmıyor.

Alıntı:

Facebook'a giriş yapınız, daha sonra sağ üst köşede Ad soyadınız, Ayarlar ve Çıkış yazılarını göreceksiniz.. Mouse ile Ayarların üstüne geldiğinizde Hesap ayarlarını göreceksiniz, hesap ayarlarına tıklayınız.. Açılan sayfada aşağıya doğru sıralanmış seçeneklerden en altta olanı yani Hesabı Dondur un hemen karşısında ki dondur linkine tıklayınız.. Açılan yeni bir sayfada Facebook size hesabınızı neden dondurduğunuzu soracak seceneklerden birini secerek hesabınızı isterseniz uzun soluklu isterseniz geçici bir süreliğine iptal edebilirsiniz..

Saygılar..

Alıntı

kullanmak istemiyorum

Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #77
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şifremi unuttum mailimegiriş kodu gelmiyor artık hesabımıkapatmak istiyorum nasıl yapabilirim
_KleopatrA_ - avatarı
_KleopatrA_
Ziyaretçi
4 Mart 2010       Mesaj #78
_KleopatrA_ - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

şifremi unuttum mailimegiriş kodu gelmiyor artık hesabımıkapatmak istiyorum nasıl yapabilirim

eğer lşifreyi bilmiyorsanız ve meailinize gelmiyorsa tekrar deneyiniz aksi halde dondurmazsınız.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Mart 2010       Mesaj #79
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
facebook onay kodu gelmiyor
KaNKaWaReZ - avatarı
KaNKaWaReZ
VIP VIP Üye
8 Mart 2010       Mesaj #80
KaNKaWaReZ - avatarı
VIP VIP Üye
Alıntı

facebook onay kodu gelmiyor

Facebook'ta Kayıtlı Olduğunuz E-Mail Oturumu Açıp, Spam/Gereksiz Bölüme Bakınız.