Arama

Oyun oynarken PC reset atıyor, yardımcı olur musunuz? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 21 Nisan 2015 Gösterim: 50.548 Cevap: 103
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Ağustos 2011       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
s.a ben vestel 2 gb ram kullanıyorum 2 gm ekran kartı pcnin arkasından çıt çıt diye ses geliyor ardında kendini resetliyo pc lütfen yardımlı olurmusunuz ??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Ağustos 2011       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kardes pc nin psu kaldırmıor ve kaldırmadıgndan dolayı elektrgi anLık kesiyor bu boyle fazla fan varsa sok yad hhd olmadı dıosan psu aL
Sponsorlu Bağlantılar
emre551 - avatarı
emre551
Ziyaretçi
27 Ağustos 2011       Mesaj #53
emre551 - avatarı
Ziyaretçi
bilgisayar o oyunu çalıştırmak için daha çok güç harcar ve ısınır bu restart olayında bilgisayarı kapatın ve 30 dk bekleyin sonra tekrar yapın bu pcnin daha fazla dayanmasını sağlar. bilgiisayar reset atmassa patlar.
mırıt - avatarı
mırıt
Ziyaretçi
28 Ağustos 2011       Mesaj #54
mırıt - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar bence tartışmaya bile gerek yok şurada oynadığımız oyunlar marıo değil kaliteli oyunlar ve işlemciyi bir hayli yoruyor ve ısınıyor ... bir zaman sonra artık çok işlem yapıldıkça daha çok ısınıyor ve soğutucuda pasif kalmış oluyor ve bilgisayar resetliyor bu ya ekran kartı sıcakken yada ilemci sıcakkende olabilir... çift çekirdekli yada 4 çekirdekli işlemcilerde bu sorun pek görülmez ..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Eylül 2011       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sorunu çözdünmü ?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Eylül 2011       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Beyler Metin2 yi kaldırması için pc nizin özellikleri en az bu kadar olmalıdır

512 Mb Ekran Kartı

İntel Pentium İşlemci

2GB RAM

Asus MSI veya Gigabayte Anakartınızın olması gerekiyor...

hepinize ii oyunlar dilerim...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
9 Eylül 2011       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bazı internet kafelerdede öle Bazı bilgisayarda direk res atıyo bağlanıyo demiyo bile bilgisayardan fln kaynaklanmıyo oyundan kaynaklanıyıo 10 kere format attım kendi sitesinden indirdim 10 kere olmadı başka arkaşlardan aldım denedim oda olmadı yardımcı olun yeni pack flnmı çıktı
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
13 Eylül 2011       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar bn metin2 ye tıklıyorum sonrada oyuna basla diyorum sonra bilgisayar kendine res atıor bu surunun cevabını bilen varsa lütfen bişrey yazzsın. Arkadaslar yeni pack cıkmadan once bnm bilgisayarda reset sorunu yoktu yani metin2 de.Ama pack deiştirince cıktı bu sorun offf deiliricem cs 1.6 ya giriorum bişe yok ama metin2 oyuna basladedimde hemenn bilgisayar kendine res atıor cıkdıracam lütfen cevap yazınn offf delirtior beni buuu??? cavabınızı bekliorum???
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2011       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bndede wolfteam açınca oluyor mavi ekranın üzerinde yazılar çıkıyor ve pc reset atıyor deli olucam ama bn directx 9 yükledikten sonra olmaya başladı onla alakası var mı onun dışında bilgisayarım en iyi bilgisayarlar arasında deli olcam oyun oyniyim diye aldım oyun çalıştımıyo dediğim gibi directx 9 yükledikten sonra bu sorun oldu bunla alakası olabilirmi bn öğle düşünüyorm Msn Grin (=crysis en güzel oyun =)
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2011       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya off mk mt 2 giriyorum direk pc rest atıyor ya bi yardım Msn Confused