Arama

Yeni sürüm MSN neden açılmıyor? - Sayfa 6

En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Ağustos 2012 Gösterim: 85.660 Cevap: 195
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Eylül 2009       Mesaj #51
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn adresimde görüntü adımı değiştirmek istiyorum fakat değişmio birde e-posta adresiniz doğrulanmadı yazıyo adresimin yanında ne yapmalıyım?
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #52
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Arkadaslar denildigi gibi yeni sürümü yuklemeyın masaustunde msn logosuna/saga tıklayın/ozellikler uyumluluk/ windows2000 /yapın eski sürüm açılıyor cok sagolllllllll soyleyen arkadas

arkadaşım milletin aklını karıştırma windows 98 yapınca çalışıo eski sürüm...
Sponsorlu Bağlantılar
YaLNıZ PrénS - avatarı
YaLNıZ PrénS
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #53
YaLNıZ PrénS - avatarı
Ziyaretçi
off msnmde bir sorun var oturum aç diyince açılmıyor ama başka msnler açılıyor bunun sebebi ne olabiLir ? lütfen yardımcı olun
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #54
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
windows 2000 yaptım ama yine açılmıyor nasıl bir sorun olduğunuda söylemiyor
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #55
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Yeni sürümü indirdim e-postalara tıklayınca hep adresi ve şifreyi tekrar yazmak gerekiyor direk açılması için ne yapmam lazım bide sayfa ispanyolcamı ne Msn Confused
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #56
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı

Eklemeyeceksiniz Verdiğin Bağlantıyı İndirip, İçinde Extra Klasör'ündeki Dosyalar Mevcuttur, İlk Önce "Messenger.msi" Kurun Daha Sonra Extra Klasör'ün İçindeki Dosyaları Kurmayı Başlayın Tek Tek..

...mrb benim bilgisayarımda da güncelle diye yazı çıkıyodu Windows Live Messenger 2009 yukarda anlattığınız gibi yükledim ama diğer proğramları teker teker yükle demişsiniz nerden yüklüycem bulamadım cvp verirseniz sevinirim teşekkürler...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
21 Eylül 2009       Mesaj #57
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yha 5qün oldu msnem açıLmıo yeni sürümü yüklemen lazım dio yüklüorum yükleme başarılı diil windows uptadeyi kullanarak windows Installer enson sürümü yükle bilmem ne dio 5qündür yapmadıqım şey kalmadı her yoLu denedim oLmuo ßu nebiçim iş ßöle. ayrıca masaüstünde msn qel özellikler de uyumluluğa tıkla 2000 sec faLan diosunuz uyumluluk die bişey yazmıo orda. Napcamı şaşırdım artık acil ßi çözüm yoLu istiyorum..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Eylül 2009       Mesaj #58
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ücretli mi
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #59
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya ben 9.0 sürümünü yükledim açılmıyo msn im evet hayır die bişiy geliyo evet diorm bişey doluyo programlar yüklenemedi dyo nolur yardım edin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Eylül 2009       Mesaj #60
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
iyi günler cafede 8.1 kullanıyorduk güncelleme ile mecbur olarak 9 sürümüne geçtik
geçtik ama msn oturum aç dediğimizde adamlar bi saat dönüyor dönüyor açılmıyor ama iptal deyip 2. kez oturum aç dediğimizde hemen açılıyor müşteriler olayı bilmediği için çok zorluk çekiyoruz.

not:eski sürümü sorunsuz kullanmayı denedik kameralar açılmıyor sorunlar veriyor o yüzden yeni sürümü sorunsuz çalıştırabileceğim yöntemler bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim...