Arama

Yeni sürüm MSN neden açılmıyor? - Sayfa 4

En İyi Cevap Var Güncelleme: 30 Ağustos 2012 Gösterim: 85.668 Cevap: 195
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #31
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya msn nin yeni sürümünü indirdim çalıştır diyorum fakat hata veriyor açılmıyor ne yapmam lazım
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #32
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaslar denildigi gibi yeni sürümü yuklemeyın masaustunde msn logosuna/saga tıklayın/ozellikler uyumluluk/ windows2000 /yapın eski sürüm açılıyor cok sagolllllllll soyleyen arkadas
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #33
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya arkadaşlar biri bana acil yardım etsin bndeki mesenger 9.0 kayıtlı ama oturumu ac dediğimde acılmıyor yeni sürüm ekle diyoo ekliyorum hata veriyor 266 sıra sayısı msl. dll kitapcığı diye hata veriyor biri bana lütfen yardım etsin saygılarımla cvp bekliyorum arkadaşlar by
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #34
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar bende de aynı sey oldu uyumluluk 200 yapıyorum acılııo ama sora hata verıo ve kapanıoo. . yenı surum saten calısmıo nolucak yardım edın lutfen yaa
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #35
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ben pc den pek anlamıyorum bi tek msn ile ilgileniyorum (windows live messengerin yeni sürümünü yüklemeden devam edemezsiniz evet mi hayr mı) bnm de böyle bir yazı çıkıyor ücret fln da diyor acaba bu yükleme ücretli mi yardımcı olursanız sewinirim
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #36
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
msn açtığım zaman yeni sürümünü yükle diyor yüklüyorum yine aynı hatayı veriyorkaldırıp yeniden kurdum ama olmadı yardım lütfen tşkler firuze
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Eylül 2009       Mesaj #37
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

ben pc den pek anlamıyorum bi tek msn ile ilgileniyorum (windows live messengerin yeni sürümünü yüklemeden devam edemezsiniz evet mi hayr mı) bnm de böyle bir yazı çıkıyor ücret fln da diyor acaba bu yükleme ücretli mi yardımcı olursanız sewinirim

Messenger kurulumunda bu tür istek ve yazılar çıkmaması gerekli, sitemizden indirip kurulum yapınız virüs yada trojan kurbanı olabilirsiniz.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #38
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

msn açtığım zaman yeni sürümünü yükle diyor yüklüyorum yine aynı hatayı veriyorkaldırıp yeniden kurdum ama olmadı yardım lütfen tşkler firuze

msnmsgr.exe' i bulunuz özellikler uyumluluk windows 2000'i yapınız.

>>>> Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

verdiğim linki inceleyiniz
Hob-goblin - avatarı
Hob-goblin
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #39
Hob-goblin - avatarı
Ziyaretçi
Windows Live Messenger'dan güncelleme gelince bende son sürümünü yükledim ve kullanmaya başladım.Ancak beğenmedim.Bu yüzden Messenger'ı tamamen kaldırdım.Eski sürümünü kurmak istedim.Bu seferde eski sürümleri yüklenmedi.Yeni sürümünü tekrar yüklemeyi denedim oda olmadı.Kuracağım zaman messengerınız yüklü diyor.Ancak yüklü değil.Emin olmak için bilgisayarda bulunan bütün messengerları sildim.Ama yine hata veriyor veya yüklü diyor.Hangi sürümü olursa olsun kurmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Eylül 2009       Mesaj #40
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
MSN Yİ AÇAMIYORUM