Arama

MSN 8007005 hata kodu ve çözümü nedir? - Sayfa 2

Güncelleme: 6 Nisan 2012 Gösterim: 12.101 Cevap: 17
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
23 Aralık 2009       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arakdaslar kullanıcı sıfrenızı kaldırın ozaman oluyo bendede olmuyodu acılmıodu msn sımdı kaldırdım kulanıcı sıfremı acılıo
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
2 Mart 2010       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar, vista kullanıyorum aynı hata kodunu bende de veriyor.
Önerilen çözümlerin neredeyse tamamı hiçbir işe yaramıyor. Bilgisayarınızda yeni bir kullanıcı hesabı açmak sadece geçici bir çözüm şekli, çünkü bir süre sonra orada da açılamıyor msn...
Sponsorlu Bağlantılar
Microsoft'tan destek istedim, önce e-posta daha sonra da telefonda yaklaşık birbuçuk ay uğraştılar bu sorunu çözebilmek için ama nafile. Baktılar olmuyor en sonunda Microsoft Amerika'dan destek istediler. Ama ne yazık ki onlar bile bunun altından kalkamadılar...
Uzun lafın kısası, illa ki msn'yi kullanacağım diyorsanız format atmaktan başka çareniz yok (Microsoft diyor ben demiyorum). Ben yedekleme işlemini bitirebilirsem ilk işim format atmak olacak. Bu süre zarfında daha iyi bir çözüm önerisi olan varsa lütfen bana da bildirirse sevinirim, şimdiden teşekkürler...
Herkese iyi şanslar...

terenova68@hotmail.com
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ağustos 2010       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çok Kolay bir çözümü var.Kullanıcı hesabınıza parola koyun. Msn sorunu ortadan kalkacaktır.Biraz basit gelebilir ama bir kaç pc de denedim işe yaradı siz de deneyin.
xx001 - avatarı
xx001
Ziyaretçi
15 Eylül 2010       Mesaj #14
xx001 - avatarı
Ziyaretçi
adszdfe

Ne yaptıysam olmadı sitenizdeki yöntemleri denedim yardım edin lütfen Msn SadMsn Dunno
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Mart 2011       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
format atın düzelir
fella - avatarı
fella
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #16
fella - avatarı
Ziyaretçi
ArKADAŞLAR.. KESİN ÇÖZÜM!! KULLANICI ADINIZA PAROLA KOYUN!! 2 GÜN SONRA NİHAYET GİRDİM !!!!!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
14 Ekim 2011       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar 2 saniyede yaptım oldu
diğerlerinin de dediği gibi hesaba parola koyun ve kaldırın. sonra gireceksiniz...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Nisan 2012       Mesaj #18
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
herkez windows kullanıcı parolası oluştursun messenger çalışacaktır