Arama

90'lara ait adını bilmediğim bir şarkıyı bulmama yardımcı olur musunuz? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 22 Haziran 2012 Gösterim: 15.236 Cevap: 27
vagant - avatarı
vagant
Ziyaretçi
14 Ağustos 2011       Mesaj #21
vagant - avatarı
Ziyaretçi
bende bı sarkı arıyorum 2000 lerın bası yada 90 ların sonundan bı kaset vardı bende ıcınde meshur alarma da vardı sarkının basında polıs sırenı calıyo o calarken kadın gırıs yapıyo sonra muzık baslıyo ve adam rap yada hıp hop soluyo nakaratı tekrar kadın soluyo kadının soledıgı kısım dılım dondugunce (see you win my dreams you how me your loosen love met you) gıbı bısey yardımcı olursanız cok sevınırım 1 yıldır arıyorum desem yerıdır Msn Grin
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Ağustos 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
the riddle
Sponsorlu Bağlantılar
sdtcyln - avatarı
sdtcyln
Ziyaretçi
28 Ağustos 2011       Mesaj #23
sdtcyln - avatarı
Ziyaretçi
dostum saolasın ama bu anlalttıgım sarkıya hıc uymuyo Msn Sad eger benım yazdıgım mesaja cevap olarak yazdıysan tabı sarkı hareketlı bı sarkı guzel bı rap parcaydı yokmu bılen Msn Sad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
6 Ekim 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya bende bir şarkı arıyorum sözlerini dahi hatırlamıyorum sadece melodi.Size anlatabileceğim tek şey klip.Saarışın gözleri bağlı bir kadın ve bir grup insan dans ediyor.Kadında şort var.Helikopter geliyo sonunda to be continued yazıyo...Başında dialoglar var I am freak diye?O şarkı hangisi?
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
7 Ekim 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
aradığın şarkı usta TECHNOTRONİC--PUMP İT THE JAM..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
17 Şubat 2012       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar bende uzun zamandır dinlediğim fakat bir türlü bulamadığım bir şarkı var dilim döndüğünce yazayım yardımcı olursanız sevinirim. ways ways ways he phone rayzen ways diye bir şarkı çok yerde çalıyo soramadım kimseye.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
1 Nisan 2012       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bu şarkı çok çıktı bi araba reklamında falan hani karısıyla evlilik yıldönümü vardı gitti ona oyuncak timsah aldı ama kadın arabayı aldı heh işte o şarkıyı diyorm bulun 2 aydır arıyorm o şarkıyı Msn Sad Msn Happy
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
22 Haziran 2012       Mesaj #28
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
şu müzigin adını bılen varmı yaa Otoban Faresi Onlar,Anlatılmaz Yaşanır** | Facebook acil lazım