Arama

Sistem dosyası ile ilgili uyarının nedeni ve çözümü nedir?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 15 Ekim 2011 Gösterim: 22.889 Cevap: 14
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Slm benim msn mi de kardeşimin kurcalaması sonucu açılmaz oldu.Bağlantı sorun gidericisinde sistem dosyası yanında arıza işareti çıkıyor ve'Sistem dosyanızda bulunan live massenger uygulaması ile ilgili girdiler ad çözümlemesini etkiliyor olabilir' mesajı çıkıyor.Onar deyince de onbaramıyor.Ne yapama lazım?
EN İYİ CEVABI Misafir verdi
ZapMessenger ile messenger proğramlarını silin...
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) yükleyin...
Sponsorlu Baglantilar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
15 Ocak 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Sponsorlu Bağlantılar
aegean76 - avatarı
aegean76
Ziyaretçi
18 Ocak 2009       Mesaj #3
aegean76 - avatarı
Ziyaretçi
msn sistem dosyası hatası veriyor programı kaldırıp tekrar yüklememe rağmen düzelmedi ne yapmalıyım
Keten Prenses - avatarı
Keten Prenses
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009       Mesaj #4
Keten Prenses - avatarı
Kayıtlı Üye
Alıntı
AngelFRANTIX adlı kullanıcıdan alıntı

..
Quo vadis?
jake422 - avatarı
jake422
Ziyaretçi
19 Ağustos 2009       Mesaj #5
jake422 - avatarı
Ziyaretçi
Benim msn çok sıklıkla sistem dosyası hatası veriyor bu durumu nasıl düzeltebilirim
fadedliver - avatarı
fadedliver
Ziyaretçi
19 Ağustos 2009       Mesaj #6
fadedliver - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
jake422 adlı kullanıcıdan alıntı

Benim msn çok sıklıkla sistem dosyası hatası veriyor bu durumu nasıl düzeltebilirim

MSN'den Kurtulun!

Windows Live Messenger'ı sıfırdan kurmakta zorlanıyor musunuz? Bilgisayarınızdaki eski sürüm Messenger'ları ZapMessenger ile temizleyin. Microsoft'un Messenger türevlerini bilgisayardan kaldırmak bazen tam bir karın ağrısına dönüşebiliyor. Dolayısıyla tertemiz bir kurulum yapmak imkansız hale geliyor.

Windows Live Messenger'ın uyumlu bir sürümünü kurmaya çalışırken "Bilgisayarınızda daha yeni bir sürüm var" gibi uyarılar almaktan sıkıldıysanız, Zap Messenger'ı deneyin. Sisteminizde bulunan MSN Messenger, Windows Live Messenger ya da Windows Messenger uygulamalarını kökünden temizleyen program, portatif olarak USB'den de kullanılabiliyor ve çalışmak için Microsoft .net Framework 2.0 gerektiriyor.

Not:
Proğramı çalıştırdıktan sonra starta basarsanız direk silme işlemi yapmaktadır...

ZapMessenger indirmek için tıklayın.

Microsoft .net Framework 2.0 indirmek için tıklayınız...

Eğer Windows İnstaller hakkında bir hata alır iseniz lütfen aşağıdaki ilgili olan linki tıklayın indirin...

Windows Installer 3.0

Windows Installer 2.0

Windows Installer 3.1

İşlemlerden sonra istediğiniz sürüm MSN'i yükleyiniz.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
12 Eylül 2009       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı

msn sistem dosyası hatası çözümü

BENİM MSN AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM EDİN SİSTEM DOSYASI HATA VERİYOR NE YAPMAM GEREKİR
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Eylül 2009       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
zapmessenger sadece yeni surum yukleyin dediği zaman işe yarıyor sistem dosyası hatası için çözüm değil sorry Msn Confused:
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Aralık 2009       Mesaj #9
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bnm msn açılmıyor bi de ayıptır sölemesi bnm leptap var da 3 kez format attım ama yine açılmadı mdsn hatası yazıyo msl gibi dönüyo dönüyo ama hiç açılmıyo
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ekim 2010       Mesaj #10
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Arkadaşlar çözümü buldum şu anda bende düzeldi, başlattan çalıştıra şunu aynen buradan kopyalayıp yapıştırın ; regsvr32 softpub.dll sonra tamam deyin bir dling sesi duyacaksınız tamam deyin, ancak bunları yapmadan önce msn i tamamen kapatmanız gerekiyor yani system tray saat çubuğundada çalışmayacak şekilde kapatın sonra çalıştıra komutu girin, msni yeniden başlatın sorun halloluyor....