Arama

XP-E950C813.exe sorununu nasıl çözerim?

Güncelleme: 17 Ocak 2009 Gösterim: 1.547 Cevap: 3
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
öncelikle bu hizmetiniz için teşekkür ederim. Bilgisayarlarla içli dışlı birisi olarak son zamanlarda başımı ağrıtan bir durumla karşı karşıyayaım. C:\WINDOWS\system32\XP-E950C813.exe isimli büyük ihtimalle bir trojan nasıl oluyorsa oluyor her seferinde kaspersky, panda ve nod32 lisanslı programlarından geçerek bilgisayarlara yerleşiyor üstelik bu virüsle ilgili hiçbir bilgiye de ulaşamadım. Şu anda nod 32 ie bu virüsü karantinaya almış durumdayım ancak görev yöneticisinden gördüğüm kadarıyla halen arka planda çalışmaya devam ediyor. bu virüsten nasıl kurtulabilirim ? şimdiden teşekkürler .saygılar iyi çalışmalar.
Sponsorlu Bağlantılar
kompetankedi - avatarı
kompetankedi
VIP Bir Dünyalı
17 Ocak 2009       Mesaj #2
kompetankedi - avatarı
VIP Bir Dünyalı
Sorunlu hdiski başka bir cihaza takıp 2.ci bir hdisk olarak kurup virüs taraması yapmayı deneyin.. güvenli kipte taratın..
Sponsorlu Bağlantılar
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
17 Ocak 2009       Mesaj #3
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
güvenli kipte tarama yaptım; ancak sorun bu program ilgili bilgi edinemem bu virüs veya programla ilgili bilgi edinmem gerekir çünkü yaklaşık 70 bilgisayar risk altında yani bulaşmadan önceki çözüm nedir veya bu program nedir?
CrasHofCinneT - avatarı
CrasHofCinneT
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
17 Ocak 2009       Mesaj #4
CrasHofCinneT - avatarı
VIP Pragmatist Çılgın Zat...
Bilgisayarı formatlayın, yada aynı işlevi yapan bilgisayar varsa internet cafe ortamlarındaki gibi clonla'ma yapın.
Ölmediğine sevindim, hala acı çekebiliyorsun...