Arama

Bir kızı nasıl kıskandırabilirim?

Güncelleme: 19 Eylül 2016 Gösterim: 19.305 Cevap: 12
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #1
Ziyaretçi - avatarı
Ziyaretçi
??
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #2
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kötü taraflarını yüzüne vurarak başka bir kızı sevmek istediğini söyleMsn Grin

Sponsorlu Bağlantılar
Aşırıya kaçma.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kızlar böyle kıskandırılmazlar.
toxic91 - avatarı
toxic91
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #4
toxic91 - avatarı
Ziyaretçi
Birine yakın ol bak nasıl kıskanırlar erkek ya da kız hiç fark etmez.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kıskandırmak yerine sevdirmek denense. Kıskançlık yıpratan bir duygudur çünkü, her ki tarafı ve bu amaçla kullanılan kişileri.
toxic91 - avatarı
toxic91
Ziyaretçi
26 Ocak 2009       Mesaj #6
toxic91 - avatarı
Ziyaretçi
Ben çok kıskanç bir insanım. Sevdiğim insanları kıskanırım. Çok yakın bir arkadaşım biriyle normal geçirdiği vakitten 1 dk fazla vakit geçirsin. Hemen anlarım. Krize girerim. O bunu anlar.
Belli etmemeye çalışsamda...
ahmetseydi - avatarı
ahmetseydi
VIP Je Taime
27 Ocak 2009       Mesaj #7
ahmetseydi - avatarı
VIP Je Taime
Arkadasım sana profesyonel manada bir yardım lazım. Vereceğim linki incele bizzat kendi konum. Takıldıgın yer olursa konunun altından devam et cevaplandırırm.

Çapkınlık Eğitimi için tıklayın
ѕнσω мυѕт gσ ση ツ
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Şubat 2015       Mesaj #8
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Onla konuştugun konulari başka bir kızla konuş ama kıskandırmak istedigin kızda bunu görsün...
tokiohotel - avatarı
tokiohotel
VIP ''Ölü Gelin''
22 Şubat 2016       Mesaj #9
tokiohotel - avatarı
VIP ''Ölü Gelin''
Kadınları kıskandırmak için neler yapılır

*Evvela bir strateji kurmalısınız. Oyunu tek başınıza oynayacaksanız söz gelimi partilere ya da onun gittiği mekanlara gidip o anda karşılaştığınız kadınlarla flört edebilirsiniz. Ya da eğer gücünüz yetiyor ve başka bir kadını ikna edebiliyorsanız kendinize her şeyden haberdar bir kadın ortak bulabilirsiniz.

*O sizi terk ettikten hemen sonra oyuna başlarsanız baştan kaybedersiniz. Önce onun sizi merak etmesini sağlayın. Mesela iki hafta kadar ortalıkta görünmeyin. Telefonlarına çıkmayın, sakın ola onu aramayın

*Sonra birden olanca neşenizle etrafta dolaşmaya başlayın. Direkt ona görünmeyin. Hakkınızda ona laf yetiştirecek insanların sizi neşeli görmesini sağlayın yeter.

*Bu süreci de şöyle iki-üç hafta kadar uzatın. Kulağına sizin iyi olduğunuz hakkında yeterince dedikodunun ulaştığından emin olduktan sonra vurucu darbeyi indireceksiniz.

*Şimdi karar vakti. Oyunu tek başınıza mı oynayacaksınız, bir kadın ortakla mı?

*Diyelim bir kadın ortak bulacaksınız. Bu ortak asla onun yakın çevresinden ya da sizin onun da tanıdığı arkadaşlarınızdan biri olmasın. Size yakın ama onunla ilişkisi olmayan biri bulmanız gerekiyor…

*Elbette kadın dayanışmasına yenilmemek için. Oynadığınız oyunun bir bölümünde kendini eski sevgilinizin yerine koyan arkadaşınız su koyuverebilir. O zaman işler iyice sarpa saracaktır.

*Ona yakın çevreden bir kadın eninde sonunda sırrınızı ortak bir arkadaşla paylaşır. Eğer böylesi bir oyuna giriştiğinizi anlarsa, eski sevgiliniz terkedişten sonra bir de sizi köşeye sıkıştırmış olma zevki yaşayacaktır.

*Oyun arkadaşınıza olup bitenleri bütün samimiyetinizle anlatın. Eksik gedik hiçbir şey kalmamalı. Varsa bir hatanız onları da söyleyin.

*Önümüzdeki günlerde yaşayacaklarınızın bir oyundan ibaret olduğu konusunda kesin olarak anlaşmaya varın.

*Oyun arkadaşınıza karşı dürüst olun. Ondan yapabileceklerinden fazlasını istemeyin.

*Oyunu tek başınıza oynayacaksanız işiniz biraz daha zor. Kendinizi onunla karşılaşacağınız anların duygusal yüküne hazırlamayı ihmal etmeyin. Yoksa arıza çıkartan siz olursunuz.

*Ne eşli ne de eşsiz oyunda kendi canınızı yakacak şeyler yapmayın. Mesela eski sevgilinizi birileriyle gördünüz ve kıskandınız. Ortamı terk edin. Hazır oluncaya kadar kendi adımlarınızı atmayın.

*Kıskandıracağım derken eski sevgilinizi incitmeyin. Oyunun kurallarını ve sınırlarını baştan koyun ve aşmamaya dikkat edin. Sonrasında suçluluk hissetmek istemiyorsanız tabii…

*Sadece neşeli görünmeniz ve bir kadının koluna dokunmanız bile, hele o sizi terk etmişken tuzağa düşmesine yeter. Aşırı hareketlere girmenize gerek yok.

*Sadece ikinizin bildiği bazı ufak tefek şeyleri onun yanında başka kadınlara yapın. Mesela elini nasıl tuttuğunuzu hatırlayın ve yanınızdaki kadının elini o şekilde tutun. Sakın ola bunu yaparken ona bakmayın. Sanki farkında değilmişsiniz gibi davranın.

*Diyelim bir mekandasınız. O da orada. Ne yapıp edin yanınızdaki kadınla birlikte mekandan eski sevgilinizden önce ayrılın. Gidişinizi seyretmesini sağlayın.

*Ona ilişkinizin sizi enkaza çevirmediğini düşündürün. Bunu görmek, sizi yeniden aynı kuyuya itmek için bile olsa geri dönmeyi düşünmesini sağlayacaktır.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
''Boşver''
canpogo - avatarı
canpogo
Ziyaretçi
22 Şubat 2016       Mesaj #10
canpogo - avatarı
Ziyaretçi
Başka bir kızla ilgiliymiş gibi davran üç gün sonra yanına gelir.

Benzer Konular

19 Eylül 2016 / Misafir Cevaplanmış
20 Aralık 2016 / XBAHOX Cevaplanmış
24 Ekim 2015 / Misafir Cevaplanmış
27 Haziran 2015 / tinkozak Cevaplanmış
13 Haziran 2011 / MrHxor Soru-Cevap