Arama

Sanalikada neden 1 saatlik ceza var? - Sayfa 3

En İyi Cevap Var Güncelleme: 6 Temmuz 2012 Gösterim: 9.430 Cevap: 27
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2011       Mesaj #21
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yani kufur etiğimizde uzaklaştırılmamız ii bence mantıklı bi fikir en azından azımızı toplarızMsn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Ocak 2011       Mesaj #22
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya niye girilmiyo ya Msn Sad Msn Sad
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Ocak 2011       Mesaj #23
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
niye olmuyor Msn Sad
Msn Mad
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
20 Nisan 2011       Mesaj #24
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
(Özel Sanalika Güvenlik) Sanalika da küfür etmeyin küfür ederken şifreli konuşsanız bile sizi biri şikayet ederse 15 güvenlik puanınız gidiyor ve o yüzden bir sonraki güne kadar konuşma cezası alıyorsunuz. Lütfen Sanalika da küfür etmeyin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
3 Mayıs 2011       Mesaj #25
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ya bişi sölicem arkadaşalr bende sanaLika tam baqLanıo ama baqLanıoda 5 te kaLıo bormaLde bunun için sinir kapıorum bu akşam keç kere denedm 1 kere oLmadı yaa sinir kaptm sanaLika yöneticiLeri soruorum nie baqLanıoda kaLıo hee ??
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Ağustos 2011       Mesaj #26
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
sanalikada fazla küfür ii deil
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
29 Mayıs 2012       Mesaj #27
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
bir erkek eşya dağıtıcam diye evine çağırdı . sonra odasını kilitledi . siz bana eşya gönderene kadar çıkmıyacaksınız dedi. sonra oyundan çıktı . odası kilitli çıkamadım . sarı bir şeye bastım sonra diamond club te kilitli kaldım çıkamıyorum . burda eviniz yok diyor . kurtarın beni.
Asya Buket :D - avatarı
Asya Buket :D
Ziyaretçi
6 Temmuz 2012       Mesaj #28
Asya Buket :D - avatarı
Ziyaretçi
ya siz 1 saatlik cezaya dua edin beni bi kere 15 gün uzaklastırdılar giremedim ya bişey daha sorucam sanalikaya giremıyorum adobe flash player surumunu yuklmen gerekıyor diyo bende yukledim yinede acılmıyo ne bi fotograf gozukuyo neden oyuna giriş yapıldığı gozukuyo hiç bi renkli yazı fln yok napıcam bn bugünde ispanya tatili var :ssss